Ingineri, fosti, viitori...:) (4)
Raspunsuri - Pagina 16
iepumic spune:
Am ajuns si eu acasa asa ca ...buna seara, doamnelor!
Mda....pai daca v-as povesti de-a fir-a par cum decurge viata noastra, v-ati cruci...avem 25 de ani si daca iesim de 2 ori pe luna undeva in oras, fie si numai la un suc, este mare lucru. Norocul nostru este ca avem niste nasi draguti cu care ne vizitam in weekenduri si o casuta la tara unde ne petrecem weekendurile vara, ca bani de mers la munte-mare nu prea sunt iar in Bucuresti innebunesti.
In rest....nu facem rabat la mancare dpdv. calitate pentru ca pentru a putea munci trebuie sa te hranesti sanatos, cosmetice si detergenti nu consumam chiar asa mult pentru ca suntem numai 2 persoane (adica...ma tine o crema de fata 3-4 luni, produse de machiaj incerc sa caut unele de calitate dar cu pret rezonabil pe cat posibil etc.). Pe noi ne omoara intretinerea! Avem apometre dar cred ca in cazul nostru asta e un dezavantaj, pentru ca suntem capat de coloana si stam si cate 30 min. sa vina apa calda (ca sa vina curata...uneori ar trebui s-o las o ora sa curga!!)...asa ca platesc o gramada de apa calda...care la mine vine rece. Se gandise inginerul de mine sa ne montam un preparator de apa calda instant electric pe conducta de apa rece, asa macar n-am mai lasa-o sa curga inutil...dar nu vrea sotul meu...poate totusi o sa il conving.
Electrocasnicele le-am cumparat pe toate clasa de energie A+. La lumina nu prea facem economie pentru ca eu nu suport sa imi bag degetele in ochi in casa...dar nu stam atat de mult acasa ca sa fie un consum asa de mare, mai ales ca avem si becuri economice.
Romtelecomul l-am desfiintat si ne-am pus RDS care ne costa de 4 ori mai putin vorbind cel putin dublu decat vorbeam pe Romtelecom! Sotul are mobil platit de firma, eu am cartela pe care o incarc o data la 3 luni cu cate 6 dolari. Benzina ne costa intr-adevar cateva milioane pe luna, dar sotul are serviciul foarte departe de casa si ar face 2 ore cu RATB-ul pana la birou.
In rest...mari economii nu prea mai avem de unde face...dar belelele curg: avem de vopsit masina anul asta, 2 nunti ( 2 botezuri au trecut deja) si...evenimente neprevazute tot apar.
sa speram ca ne vom descurca totusi.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
linusa spune:
Situatia nu pare roza la voi. 100$ /luna doua persoane in Buc? Jos palaria! Chiar ca se poate face prastie din rahat
Otiliav spune:
Linusa, cred ca n-am explicat bine, vorbeam de acea suma acum 2 ani nu in prezent.
Eu dupa astfel de discutii deprimante mi-am scos fetele la magazine si ne-am luat 2 bluzite fiecare si crema sa stam la soare. Pare incredibil dar Luni am stat la soare si m-am cam prajit putin .
A, si avem si poze noi din we aici!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
linusa spune:
Atentiune! Am venit cu bicicleta la servici! 11 km numai venitul! Avem dus la servici, asa ca nu trebuie sa sufere colegii
iepumic spune:
Hai ca esti tare, Linusa.
Iepumic
KUKI spune:
LinusaBravo tie.
Eu am 6 km pana la serviciu si vin cu masina, caci e in afara orasului si nu prea as avea cu ce ajunge.
Dar nici nu vreau sa-mi imaginez ce reactie ar avea colegii daca m-ar vedea calare pe bicicleta. Ca sa nu mai zic fluieraturi pe strada, stii cum e la noi...
Dusuri avem si noi si chiar moderne, ti-e mai mare dragul sa intri acolo. Dar nu le foloseste nimeni. Nici macar barbatii care lucreaza in sectie. No comment.
As bea o cafea. Mai e vreo amatoare?
katik spune:
salutare!
da, KUKI, si eu vreau o cafelutza! am intirziat prea mult si nu mai este???
mai, cu mersul la lucru este cam asa: pe jos pot fi la lucru in 30 minute dar inainte trebuie dus copilu' la cresa care ar cam fi in drum dar ea nu merge atit pe jos, si nici nu merge asa repede. plus ca daca ploua nu pot s-o trambalez pe ploaie. plus ca acum, nici eu nu mi-s in stare sa merg asa mult pe jos si nici asa repede asa ca mergem cu masina (cind nu e stricata, ca acum).noroc ca lucram in acelasi loc si nu trebuie sa ne plimbam unul dupa altul. ideea e ca s-ar putea sa trecem la transportul in comun ca masina s-a betegit de tot, nu stiu daca se mai poate repara si cu citi bani, daca mai merita. de alta bani n-avem, asa ca...ramine RATT-ul!
na, destul cu plinsul, m-am calmat!
linusa, esti super tare!!!! mie mi-e frica cu bici prin oras, la cum se conduce pe aici, nu sunt sigura ca as ajunge in buna stare la destinatie!
otilia, ce fain ca faceti plaja!!! eu tocmai mi-am scos din dulap fisul gros ca e tare frig (12 gr), ploua si sufla tare vintul. e groaznic! mi-e dor de soare, dar sa fie cu masura.
iepumic, precum ziceai de evenimente neprevazute: s-a stricat masina, nu stiu daca o sa ajunga 10 mil pt. reparatii! in conditiile astea mergem pe jos...
ioana, pe unde umbli? sper ca esti bine!!! si mai sper ca ti-ai luat concediu...
la gashca de inginere harnicutze,
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
iepumic spune:
Fetelor, sunt la a 3 a cafea pe ziua de azi...a-3-a am luat-o fara cofeina.
Iepumic
Otiliav spune:
Linusa, esti , eu nu ma incumet cu bicicleta nu stiu sa merg , asa ca fac pe jos 40 de minute. Chiar aseara discutam cu mama ca acum am abonament ca trebuia sa merg la aeroport, politie, taxe, doctori si am avantajul ca dimineata fac 10 minute de acasa pana la servici. Dar cred ca va intra abonamentul la capitolul cheltuieli de redus, ca prea este scump 80€ si avantajul este ca fac si eu miscare, plus ca nu mai depind de orele lor de venit in statie.
KUKI, aici sunt multe persoane care folosesc bicicleta pentru a veni la servici sau la scoala. Am colegi care vin si pe ploaie, vant care sunt din belsug pe aici.
Mi s-a intamplat de cateva ori sa vad si biciclete abandonate pe strada din cauza ca s-au stricat sau proprietarul a luat la bord ceva alcool si aici politia are datoria sa le stranga sa le eturneza pe cele cu serie iar cu celelalte nu stiu ce fac. Insa am inteles ca daca gasesti o bicicleta abandonata si nu are serie poti sa o iei acasa .
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
KUKI spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Insa am inteles ca daca gasesti o bicicleta abandonata si nu are serie poti sa o iei acasa .
Pai, hai sa facem o afacere. tu strangi bicicletele fara serie si le trimiti incoace si noi le vindem. Marfa de import