La France (54)
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
Mirunda, reteta de slabit cu efect sigur si pe termen lung, e una singura: maninci mai putin decit de obicei si, incet-incet, dai jos.
ABre, io am wikend lung pe 25, parca, ma primesti o saptaluna?
Toulouse, la ville rose
frunzaverde2 spune:
No,uite am sunat-o, dar am picat pe robot. O fi probabil la biserica. Da da si mie un PM cu numele/prenumele tau..ca-mi veneasazic va sun din partea lui mihaisiro
[/quote]
ti-am trimis pm dar daca vrei sa ma mai contactezi scrie aici, ca eu nu ma loghez cind sint pe dc, citesc putin in viteza si apoi inchid computerul
lu.more spune:
ABusor, multumim. In ceea ce ne priveste, noi om veni alta data. Uichendul viitor si celalalt suntem 5 si nu ne trambalam departe cand suntem 5. Asa ne trebuie daca am vrut copii! De altfel, pentru sambata-duminica viitoare avem program de camping: ne luaram cort & accesorii si plecam sa dormim in padure la lupi si ursi.
Mai vin.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
AB spune:
No Lulu gasiti voi un wkd in trei.... Wkd in cinci sunt cred super-faine daca reusitisa le organizati...noi in patru cateodata o mai incurcam si nu spun ce iese la final.
Chatonel mama cu placere daca nu te formalizezi de aspectul unui apart cu cupii. Singurul pe care nu ti-l pot garanta.. e ca fii-miunu va scoate vreun dinte in cinstea vizitei tale.
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
lorena_andreianu spune:
Fetelor, multumim! Adevarul e ca nici nu ma asteptam... si deja umblam pe la garderii sa-l inscriu (v-am mai zis).
AB, nu stiu cum e la voi sau daca aveti, insa aici pentru jardin d'enfants l-am inscris cand a facut un an pentru rentre-ul de 2006. Cum e nascut in oct pica numai bine, ca in functie de data inscrierii era si, desigur, ca parintii sa aiba ocupatie. Eu am dus doar hartia de la facultate cum ca ma accepta...
Ca vorbiti de numere la rochii... eu am trecut de 38 la 40... si vreau si eu sa slabesc... Pai naiba mai slabeste?! azi am pedalat prin parc si am ajuns lihniti de foame... ce dai jos dimineata, pui la loc la pranz... vai de burtile noastre...
Va pupacim.
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
arcenciel spune:
Dragelor, zilele astea n-am apucat sa scriu, si si acus sunt cu un ochi pe ecran si unul pe cuptorul in care se coace o prajitura pt niste musafiri anuntati pe ultima 100 m. Ma bucur ca mai vad si eu figuri noi... Cu toate ca nu am de ce ma plange: saptamana asta e a 4-a vizita pe care o am... Vin sa imi vada burtica si sa isi faca cumparaturile la targul de luni (o sa fac poze, sa vedeti ce pitoresc e!)
Ieri am dat o tura prin magazine si mi-am facut placere cumparand tot felul de hainute pentru
Revenind la o zi superba de octombrie de acum... 2 ani. Dupa 6 ani de viata comuna, cand nici ai mei si nici ai lui nu mai sperau, ne-am hotarat sa ne unim numele, ca destinele ne erau deja unite ... Asa ca in aprox. 1 luna am pus pe picioare o petrecere de pomina.
Pastram intre amintirile cele mai neplacute invitatia la una sau doua nunti cu dar si o gloata de nuntasi din care jumatate cel putin erau necunoscuti mirilor. Asa ca am hotarat: o petrecere vesela cu oameni la care tinem cu adevarat si pe care o sa ii revedem si peste 100 de ani cu placere. Si fara dar!
Cum Yannick (toulousain get-beget, juma. spaniol, juma francez si juma roman dupa 5 ani de Romania, deh asa e cand de loveste "le coup de foudre"- asa v-am raspuns la intrebarea intrebatoare ) nu voia costum si cravata, ne-am batut capul sa facem o surpriza de proportii familiei si prietenilor. Si cum nu am facut niciodata lucrurile ca toata lumea, iata-ne sosind la primaria sect.3 intr-o Quatrelle cu nr. de Lyon, cu un sofer cat un munte, cu haut de forme si transpirand de nu se poate sub pelerina... si imbracati in costume de la Teatrul National.
O prietena macheuza de cinema m-a facut mumoasa rau, de abia m-am recunoscut... Eh voila!!!
Daca vreti sa aflati cum stau lucrurile cu "le coup de foudre" , asta e alta poveste...
Dama, merci de propunere, nu stiu cu cine o sa merg la Blagnac (acolo m-am programat la eco), oricum o sa merg cu cineva din familie, fiindca nu ma pricep cu iesirile de pe rocada. Cum nu locuiesc chiar in Toulouse ci la ceva km, fac o adevarat expeditie si nu imi permit sa iti cer sa faci atata drum pt. mine.Daca am timp o sa te anunt si poate ne vedem... (rdv-ul e de dimineata).
quote:
Originally posted by chatonel
curcubeule, ne pusesi niste poze!!! lupa n-ai bagat-o-n dotare cind le-ai incarcat pe yahoo? :P Povesteste si tu despre ziua aia frumoasa ca pare un chef de pomina colo si nu se vede mare lucru!!!
Toulouse, la ville rose
Folosesc de putin timp Yahoo Photo, si inca nu am dat de lupa... dar o sa incerc sa incarc alte poze, mai mari
31+
AB spune:
Arcenciel mumos...place povestea si povestitasi vizionata. Safiti fericiti!
Lorena l-am incris pe peste tot... e jaleeee p-aici. Baby boom s-astia construiesc vile, nu gradinite!
Chatonel ihi am fost la Calanques:):). Si trebuiesa-ti zic ca are fii-mea un pisoi de plus de-i zice Chatonel... trebe neaparatsa pun o pozasa-ti vezi tizul
mihaisiro multam fain inca o data!
eibi si ceata de pitigoi
AB spune:
Am cetit la stiri ceva despreceestimeaza mosiu Fabius si dadea l'affaire Clearstream ... "dans le marécage, le cloaque épouvantable, ce marivaudage nauséabond" si
D-ne "le cloaque" vai ce simpatic.. aduce cu cloaca noastra saraca... coana Chirita fu razbunata post-mortem pentru toate furculisioanele
Fainafranceza... mereu mai descoper cate ceva
eibi si ceata de pitigoi
chatonel spune:
asa, curcubeule, incet-incet ne povestesti tu si cum o fost cu trasnetul ala de te lovii ... :)
AB-ule, multumesc tare mult, da io-s incurcata cu casa, deh, vrem si noi un cuib si-am inceput sa vizitam, de-acu nu o sa mai am mult timp pentru plimbari... da te-anunt io cind trec pe-acolo, avem neste pretenari la Marseille (adica pe linga, la Ciotat) si ne vom vedea intr-o zi (sper).
Cit despre tiz, abia astept sa il vad!!!
Fetele avusarati un week-end bun? Io am inceput sa visez, am vizitat o casoaie neterminata, locul e bun, la 12 km de munca, mai la tara, cum vrem noi, dar o sa avem de furca vreo 10 ani sa terminam... daca ne inhamam la ea. Are teren si^putem sa luam si mitze si ciine, sa ma pun si pe facut plozi... ei, se construieste in sufletul nostru o mica familie.
Toulouse, la ville rose
cait spune:
Ca tot intrai sa cetesc nitel pe aici si am dat peste postarea ta Chatonel..e acceasi persoana care spunea cu ceva timp in urma ca vre plozi si acum se construieste famelia..e bine coane..glumeam ca sa ma mai refac si eu dupa o zi chargé..
O seara buna si poate ne vedem vreo data sudistelor pe la AB.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..