Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Zona o cunosc bine:))) insa nu am stat la pensiune:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tzuc- nu cred ca este in Oradea cineva care nu cunoaste felixul(se afla la aprox 10 km de oradea) problema e cu pensiunile- sunt fff multe si de asta cred ca nu primesti raspunsuri.
In schimb iti pot spune ca sunt si foarte multe hoteluri, de ex am fost acum 3 saptamani la hotelul poienita de 2 stele si am fost super multumita. Ca piscina iti recomand piscina de la Hotelul Mures este curata mai putin dumineca, este inchisa in fiecare marti.

Sper sa venim si noi la intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Buna fetelor,
Am cautat pe net si am gasit cate ceva ff faine si acceptabile ca pret, dar vreau, in caz ca cunoasteti, Pensiunea Diana si Carmena daca arata bine si conditiile sunt bune.

Buna, uite eu iti pot arata cateva imagini facute la Pensiunea Diana, in martie 2006 cu ocazia intalnirii forumului de plante.
Eu nu mi-am rezervat cazarea acolo, dat fiind ca sunt aproape, dar colegii de forum de prin tara au fost foarte multumiti. Am vazut si camerele, conditiile sunt bune, doar ca am impresia ca trebuie sa va faceti rezervare dinainte, fiindca e plin sezon.
Ca idee:
http://s47.photobucket.com/albums/f199/egradini/Intalnire%20la%20Pensiunea%20Diana%20Baile%20Felix%2011-03-06/
http://s47.photobucket.com/albums/f199/egradini/Intalnire%20la%20Baile%20Felix%20si%20Oradea%2012-03-2006/

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina, eu raspund prezent pentru intalnirea de maine. Nu stiu exact ce puiut de floare poti sa-mi aduci si ma gandeam daca va rezista in apartamentul nostru in conditiile in care bucataria e taaare intunecoasa, iar pe balcon e foooarte cald. N-ar fi mai bine sa pove maine si sa mi-l aduci cu alta ocazie?
Pt identificare am pus 2 poze intr-un album nou "eu". Chiar n-am stiut cum sa le asez aici si sunt prea obosita sa descopar acum asta. Asa ca daca vrei intra si vezi. Oricum eu te recunosc...tot din poze.
Poate aveti ceva loc in parc unde va intalniti de obicei, nu de alta dar sa nu ma uit ca disperata dupa voi.
PS: Ce ziceti de vremea de maine, ca s-au anuntat ploi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Buna dimineata.
Ma bucur ca ati raspuns afirmativ la intalnire si abia astept sa va vad deseara. Cat despre ploaie, sper sa nu fie cazul pt. ora de intalnire.
La Artima ne vedem in jurul gropii cu nisip, pe acolo pe unde sunt tonetele de pop-corn, vata pe bat etc si bancutele dinprejur. Asta ca reper.
O zi buna!

P.S. Adela, am vazut pozele. Merci.

Florile mele

Mergi la inceput

of, nu stiu daca pot veni:( Lili are cistita, si sufera tare mult, o doare cand face pishu si urla. Acum a mers mama cu ea la dr, pt. ca azi nici pishu n-a facut, n-are curaj ca o doare:((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Gabi - sanatate muuulta micutei Lily
Sa ne scrii cum evolueaza, tinem pumnii sa treaca repede-repede fara urmari

Simina - noi la 19,30 suntem colo, ok ???

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

am fost la dr de familie, ea ne-a trimis la pediatrie, la eco si eventual la chirurgie sa ii puna sonda sa scoatem pishu. Noroc ca in sala de asteptare a reusit sa faca in pampers. Am scapat de eco si de sonda.
Doctorita m-a intrebat care este boala de baza a lui Lili- eu mirata raspund ca e sanatoasa. Ea si mai mirata- cum sa fie sanatoasa la 4 ani cu pampers si in carucior? I-am explicat ca pampers are de o zi de cand tot facea pishu pe ea, ca n-avea curaj la wc din cauza durerii, iar caruciorul mi-a trebuit ca sa n-o aduc in brate- saracuta n-avea nici putere sa mearga de atata durere. Nu stiu daca m-a crezut sau nu
Acum doarme, si se pare ca e mai bine.

Oradea (12)

Mergi la inceput