Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In conditiile astea, oradeni, pe cand o intalnire?

Va fi un prilej, Adela, sa-ti aduc si butasii, iar eu un motiv sa mai scap de gandurile mele negre cu serviciul. Am vrut sa ma odihnesc un pic, dar credeti ca am putut? Am niste nervi si ma consum chiar degeaba. (si la propriu si la figurat).

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Unde si cand ne intalnim ???
Dar sa fie dupa orele 19,00 , va rog frumos, ca io nu ajung mai repede !

Uite Simina ceva haios
http://community.webshots.com/photo/439300887/2623407870059491989gnrtLQ
poza facuta acu` 10 minute
Edit ca uitai ce-i mai important: si io maine imi negociez treburile la munca, asa ca Simina, succes si tie si mult noroc orice ai alege !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Draguta poza. Merci, m-am inveselit o secunda. Mare si tot mai draguta e Giulia!
Ca sa putem sa ne adunam, hai ca propun sa fie pe joi la 19.30, la Artima. Ar fi bine si pentru restul? Daca ziceam de maine poate nu reuseam sa ne adunam.
Deci, cine este pentru?
Adela, sa vii ca iti aduc si floricelele. Ah...si trimite-mi o poza pe email, sa te recunosc.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina o sa te anunt din timp daca pot sau nu sa vin la intalnire (vine nasul lui Tudor din Scotia si chiar nu stiu ce program avem).
Va doresc tuturor ca maine sa aveti o zi super buna.

Mergi la inceput

Bine Adela, daca vii sa-mi spui din timp ca sa pregatesc plantutele (cel tarziu joi dimineata).
Dar nu mai sunt doritori de intalnire?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - noi venim. Joi seara la Artima !
O zi faina sa aveti !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria .
Astept noi inscrieri pentru joi, ora 19.30, in parc la Artima.
Haideti sa ne vedem si anul acesta. Parca in 2005 era mai usor sa ne intalnim.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna fetelor,
Va rog sa ma scuzati ca va deranjez, dar am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu o deplasare la Oradea la sfarsitul lui August. Scopul deplasarii find participarea la o nunta, dar vrem sa profitam de ocazie si sa petrecem cateva zile la Baile Felix. Din nefericire nu am fost niciodata in Oradea sau Baile Felix si va rog sa ma ajutati cu o cazare buna in zona. Preferam in apropiere de Bai la o pensiune frumoasa in natura.
Am cautat pe net si am gasit cate ceva ff faine si acceptabile ca pret, dar vreau, in caz ca cunoasteti, Pensiunea Diana si Carmena daca arata bine si conditiile sunt bune.

De asemenea daca Baile Felix sunt asa cum sunt prezentate pe net...unde arata fff bine.

Va multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri,
Cati

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

o.k. incercam si noi:)
Inca nu stiu in ce combinatie, dar venim cumva.
Giulia e tare draguta, chiar si cu cioco pe fata!
Cati, imi pare rau, nu prea cunosc pensiunile din zona:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Multumesc Gabi, poate totusi imi raspund fete care cunosc cat de cat zona...:-)

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput