Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Simina esti o fericita. Am auzit si eu de gradi speciala de la o mamica cu care m-am imprietenit in Nufarul. Fiul ei a frecventat gradi (cu toate ca nu avea probleme tare mari)si pentru ca a fost super multumita intentioneaza sa-si inscrie si gemenii care sunt perfect sanatosi, ceea ce nu mi se pare normal. Dar nu sunt eu in masura sa judec asta.
Dragii mei nu stiti un studio foto unde pot sa scot pe hartie cateva poze digitale? De preferat in Rogerius sau pe langa Crisu', ca mi-ar fi mai comod.Si cam pe la ce pret sunt?
Numai maine mai e pana poimaine (cand merg la pici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, felicitari!
Adela, incearca Sooters, sau la Profi, sau la Crisul la parter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sooter's - str. Transilvaniei intersectie cu str. Coposu

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by AdelaP

Simina esti o fericita.

Totul e relativ.
Dar mi-am luat o piatra de pe suflet cu finalizarea vizitei la stomatolog.
Pentru fotografii digitale am fost la Profi anul trecut. Anul asta am tot facut fotografii dar nici una pe hartie fotografica.
Oricum hard-diskul e plin de poze. Apropo, la Canon am ajuns la poza 5523.
Marius, tu pe unde te situezi la nr. de poze?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

Adela nu merge la Sooter's ca e fff scump 9/13=10000 buc., eu mi-am facut in spatele teatrului de stat 101 poze la 6500lei/buc, marime 9/13, dar am gasit intr-un loc muuuult mai ieftin....pe str. Vladeasa colt cu Calea Aradului, undeva langa o benzinarie , dar am auzit ca se fac si in Iosia tot asa ieftine...9/12 la 4500 buc, de ex.
Calitatea e super...
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou oradeni !
Sunteti toti in vacantaaa ???

Apropo poze, eu le scot de mai bine de 2 ani de la FotoAmir, vis-a-vis cu Sootersul de langa piata.

Un we fain, insorit sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria.
Cine m-a pus sa fac curat pe balcon sambata la amiaza? E adevarat ca am terminat si e mai frumos printre flori, dar aproape ca mi-a venit rau de la caldura.
Chiar ma gandeam azi dimineata ca iarasi e pauza pe aici.
Weekend placut!
Apropo, pe unde mergeti in vacanta anul asta?

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceau Simina ! Ce harnica esti ! Poti sa faci o poza a balconului, de undeva de jos, asa-i de curioasa cate flori ai Cred ca e minunat balconul tau !
Io am 5 ghivece cu flori, dar fara flori colorate intelegi voi ce zic io ...
Vacanta noastra incepe pe 4 august cand decolam spre Constanta, stam 10 zile si la intoarcere ne oprim 2-3 zile la munte.
Cine pe une merge in vacanta ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Daria, nu facui eu foarte multe poze luna asta, dar cateva gasesti aici.
Azi am facut ordine pe balconul mic, dar mai am si balconul mare unde deocamdata ma lovesc de boarfele alor mei la care renunta cam greu sau deloc.
Promit sa mai fac poze in curand, nu acum, ca trebe sa plec.

P.S. Deoarece stau la etajul 6, de jos nu prea se vad multe flori. Un balcon e inchis iar celalalt e deschis doar pe jumatate. Ce se vede sunt florile de pe balustrada. Daca te uiti in album la luna mai sau iunie, vei gasii mai multe poze.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Noi am fost in concediu abia am revenit de cateva zile. A fost fain si a trecut repede.
Am avut si peripetii cu bianca dar acum suntem bine. Deoarece a facut o entorsa la manuta dreapta imi este frica sa o mai plimb de manuta. Desi nu am fost adepta hamului acum i am luat. In rest de luni in campul muncii...
Iesiti azi pe afara in parc pe undeva ,ma refer?

Mergi la inceput