Oradea (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

adela!! noi "venim"!!! da' numai in august!la Mamaia!!!
restul trupei cand mergeti la mare!! poate ne intalnim acolo, ca loco nu prea avem succes!!

cristina si nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi ne imbarcam si decolam spre Constanta pe 4 august, orele 19,00 Abia asteeept !

O saptamana faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by AdelaP

Buna dimineata oradeni. Am uitat de lapte si a trebuit sa dau fuga fugutza la Casa Mov sa-i iau lui Tudor ca de nu aveam un circ de numa. Piciul doarme acum dar mie mi-a sarit somnul, cand as putea sa mai lenevesc un pic .
Fetelor am vrut sa va spun de Autan spray...bila rosie. Da' chiar isi face efectul. Aseara Tudor era intepat in mai mult de 10 locuri pe mani si pe picioare de tantari si in max 20 min dupa ce i-am dat cu spray eritemul a disparut, in conditiile in care Tudor face alergie la intepaturile de insecte.
Fetelor nu veniti la Mare?
Va doresc o zi mai buna decat ieri.(in sfarsit e cald si la noi in apartament)
Adela, mamica eroina a lui Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

hellooo...Adela...langa casa Mov locuiesti???pe Sovata...si eu tot pe -acolo..de fapt in dreptul Casei Mov - pe Dobrestilor....

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Ihi, adica da. Locuim pe Flammarion, intre parculet si Casa mov, motiv pentru care nu prea mergem in Artima sau Magnolia si ramenem pe langa bloc. Dobrestilor n-am idee pe unde e dar cu prima ocazie imi casc ochii si descopar.
Ioi ca abia astept sa ajung pe Litoral si sa ma scufund in apa (sper sa fie calda ). Noi mergem in 26 iulie la Saturn si stam cel putin 10 nopti (in cazul in care Doamne feri nu avem probleme cu piciul). Spun cel putin pt ca noi suntem de-a dreptul indragostiti de Mare si de fiecare data ne-am prelungit sejurul. Tudor a fost in fiecare an , la 9luni, respectiv 1 an si 8 luni si s-a simtit minunat. Cred ca ne mosteneste.
No, vremea e ca saracia de urata, prin urmare iara ridicam casa cu josul in sus azi. Da' bine ca-i sanatos si ca are chef de joaca. Aseara pe la 10 (adica 22)a mancat 3 TREI sarmale de am crezut ca face poc. Am fost convinsa ca nu va dormi toata noaptea dar spre fericirea noastra ne-am inselat. Intr-adevar erau cu carnita de curcan dar si asa tot sarmale sunt si seara...
Incerc sa intru mai tarziu sa-mi racoresc sufletul in legatura cu Spitalul de copii pe care din pacate l-am vizitat periodic in ultimele 2 sapt.
Adela, mamica eroina a lui Tudor (18.11.2003 ca sa va faceti o idee ce barbatel mare am, pupe-l mama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Singura mea vacanta va fi pe balcon, printre flori...
De servici nu va mai spun, ca acolo devine totul mai complicat pe zi ce trece.
Asa ca daca aveti timp, bani si cu cine merge in vacanta, profitati din plin macar de un mic sejur. La stresul si nebunia din lume, e absolut necesara o iesire, chiar si pentru 2-3 zile.

Florile mele

Mergi la inceput

Sunt socata...tocmai am auzit ca in seara asta pe la ora 18 o fata din vecini s-a aruncat de la etajul sase. Avea ceva probleme psihice fata, dar...
Eu eram acasa si n-am auzit nimic.
Probabil se va spune la stirile de la ora 22 pe TV Transilvania.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

of Simina, imi pare rau pt ea:(
Noi nu prea ajungem la mare, anul acesta plec cu Robert la Munchen, si poate mai merg si cu Lili undeva, numai noi doua. Mi-am propus sa nu-i duc anul acesta pe amandoi, vreau si eu o vara linistita. Mama va avea grija de celalalt copil:)
Ramonzca, bine ai venit printre oradeni:) In rest bine, Robert se bucura de vacanta (mama saraca mai putin...) Lili mai munceste saraca sper ca va fi gradi si luna viitoare:)
Va pup, sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by AdelaP

Ihi, adica da. Locuim pe Flammarion, intre parculet si Casa mov, motiv pentru care nu prea mergem in Artima sau Magnolia si ramenem pe langa bloc. Dobrestilor n-am idee pe unde e dar cu prima ocazie imi casc ochii si descopar.
Ioi ca abia astept sa ajung pe Litoral si sa ma scufund in apa (sper sa fie calda ). Noi mergem in 26 iulie la Saturn si stam cel putin 10 nopti (in cazul in care Doamne feri nu avem probleme cu piciul). Spun cel putin pt ca noi suntem de-a dreptul indragostiti de Mare si de fiecare data ne-am prelungit sejurul. Tudor a fost in fiecare an , la 9luni, respectiv 1 an si 8 luni si s-a simtit minunat. Cred ca ne mosteneste.
No, vremea e ca saracia de urata, prin urmare iara ridicam casa cu josul in sus azi. Da' bine ca-i sanatos si ca are chef de joaca. Aseara pe la 10 (adica 22)a mancat 3 TREI sarmale de am crezut ca face poc. Am fost convinsa ca nu va dormi toata noaptea dar spre fericirea noastra ne-am inselat. Intr-adevar erau cu carnita de curcan dar si asa tot sarmale sunt si seara...
Incerc sa intru mai tarziu sa-mi racoresc sufletul in legatura cu Spitalul de copii pe care din pacate l-am vizitat periodic in ultimele 2 sapt.
Adela, mamica eroina a lui Tudor (18.11.2003 ca sa va faceti o idee ce barbatel mare am, pupe-l mama)

Vezi sa nu te impiedici de mamagiuliei si... de mine. La ce bloc ? Sa stim unde spargem ferestrele

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Marius, cum ramane cu "sigla"? ca nu mi-ai mai dat un raspuns. Daca vrei sa mai fac modificari, sa-mi zici.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

asa asa, ziceti fereastra

O zi faina tuturor !

P.S. Simina -

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput