Oradea (11)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonzca79 spune:
in sfarsit cineva ma baga in seama!!!...in decebal locuiesc....voi pe unde?????
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
szivarvany spune:
Ramona - bine ai ajuns si la noi :-)
Simina - faine poze. Pt Mama ta
Mercedes - nu am pozele pe net, le pun diseara. Bianca e o frumusete.
Cand ne vedem in parc toata trupa de oradeni ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
marius spune:
Ramona bine ai venit! Vezi ca pozele de la semnatura nu se vad. Poate reusesti sa faci ceva.
Pt celelalte fete salutari asa printre picaturi de timp. Gata fug!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
AdelaP spune:
Salutare tuturor. Ioi fetelor musai trebe sa va intreb ceva. Ati fost azi in Magnolii intre 19-21? si daca DA care dintre voi? intreb asta pt ca era un grup de mamici, tatici si pitici in groapa cu nisip cu leagane (sau cum sa-i spun) care parea ca se cunosc mai bine iar una dintre gagici a filmat cateva momente mai fierbinti. Eu eram cu Tudor si sigur m-ati remarcat pt ca de stresata ce sunt am uitat sa-mi schimb hainele de casa asa ca am etalat in tot parcul o "superba" pereche de pantaloni ROZ. Asta e. Mi-am dat seama cand eram in fata blocului dar mi-a fost lene efectiv sa mai urc 4 etaje.
Intru mai tarziu (eu acuma pun compot de cirese)si va povestesc peripetiile noastre din ultimele 3 saptamani (asa ca sa-mi motivez absentele de la voi).
Adela, mamica eroina a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos
szivarvany spune:
Noah bine, toata saptamana am stat in nisipurile de la Magnoliei, mai putin aseara cand am fost la parcul de la Lacu`Rosu
Azi ne intoarcem in Magnoliei ca e muuult mai bine.
Pupam toti oradenii in egala masura ! O duminica frumoasa sa aveti, alaturi de cei dragi !
adi2003 spune:
Multumim la fel, Daria!
In alta ordine de idei, de saptamana viitoare cred ca incep drumurile la dentist, in sfarsit m-am hotarat.
Florile mele
szivarvany spune:
Simina - bafta, si io merg luni pt o definitiva si sa incepem lucrarile mari
Pupici tuturor si o saptamana faina !!!
AdelaP spune:
No bine. Se pare ca nu era nici una dintre voi in Magnolii. Nu de alta dar chiar mi-ar fi fost ciuda daca ratam ocazia sa ne cunoastem cu adevarat. Azi Tudor (cred) ca are program cu tati de iesit in parc asa ca nu va voi intalni cu siguranta. Oricum ma uit dupa poze pe forum ca disperata sa va pot recunoaste dar nu prea gasesc.
Si apropos de stoma va spun ca sa va incurajez ca mie nu mi-e groaza de dentist. Merg regulat la control (si cu toate astea nu am o dantura stralucita dar din motive ereditare) iar lui Tudor deja i-am facut cunostinta cu "cabinetul de dinti" tocmai pt a preintampina o eventuala fobie.
Am citit pe forum de hainitele si lucrurile de fapt marca TCM. vroiam sa va intreb daca stiti voi sa existe ceva magazin cu produse de genul asta in Oradea ca am inteles ca sunt lucruri de calitate si mai lesne.
Adela, mamica eoina a lui Tudor
AdelaP spune:
Buna dimineata oradeni. Am uitat de lapte si a trebuit sa dau fuga fugutza la Casa Mov sa-i iau lui Tudor ca de nu aveam un circ de numa. Piciul doarme acum dar mie mi-a sarit somnul, cand as putea sa mai lenevesc un pic .
Fetelor am vrut sa va spun de Autan spray...bila rosie. Da' chiar isi face efectul. Aseara Tudor era intepat in mai mult de 10 locuri pe mani si pe picioare de tantari si in max 20 min dupa ce i-am dat cu spray eritemul a disparut, in conditiile in care Tudor face alergie la intepaturile de insecte.
Fetelor nu veniti la Mare?
Va doresc o zi mai buna decat ieri.(in sfarsit e cald si la noi in apartament)
Adela, mamica eroina a lui Tudor