unde gasesc un on line translate roman-englez bun?
Raspunsuri - Pagina 2
pet.cost2005 spune:
Ce am eu in materie de traduceri online sunt astea: http://www.etranslator.ro/english-demo.html
http://www.foreignword.com/
http://dictionary.4romania.com/
Nu stiu cat sunt de valabile pt. ca nu le-am incercat. dar poate iti sunt de folos ... bafta!
Petro
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by dante01
cel mai safe si usor e sa pui fiserul pe www.rapidshare.de si apoi sa-mi dai link-ul...
stii cum? daca da, scuze...
daca nu, zi si explic de-a fir a par...
merci!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
Dante, te rog frumos sa ne spui si noua cum se face. Mercic.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
dante01 spune:
se face asa:
te duci intai pe www.rapidshare.de
acolo, dai click pe BROWSE, apoi te duci catre fisierul respectiv aflat la tine pe pc, si dupa ce il selectezi dai UPLOAD.
In functie de marimea fisierului si de viteza netului dureaza cat dureaza...
apoi iti va zice ca fiserul poate fi gasit la o anumita adresa, pe care ti-o si dau ei acolo...
tot acolo trebuie sa-ti dea si un cod cu care poti sa stergi fisierul respectiv daca e ceva care nu trebuie sa ajunga si pe alte maini...
si cu asta basta...
bafta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Elise spune:
Daca folosesti Yahoo Messenger, adauga in lista de contacte ymistic .
comanda pentru dictionar englez roman este !dic/enro urmata de cuvantul dorit iar comanda pentru dictionar roman englez este !dic/roen urmata de cuvantul dorit.
so... conversatie placuta!
Elise
alayna spune:
Vreau si euuuuuu un translator englez roman
Elise,cum se foloseste acest dictionar?
Cine e ymistic?E un fel de robotel?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Elise spune:
pai, sper sa fie un fel de robotzel, ca doar n-o fi unul pe yahoo messenger care-ti raspunde non stop la traduceri...desi nici asta nu m-ar mira.
Elise
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Elise
Daca folosesti Yahoo Messenger, adauga in lista de contacte ymistic .
comanda pentru dictionar englez roman este !dic/enro urmata de cuvantul dorit iar comanda pentru dictionar roman englez este !dic/roen urmata de cuvantul dorit.
so... conversatie placuta!
Elise
f.f.f. interesant .... multumim frumos! eu nu stiam de chestia asta!
Petro
V. Erica spune:
"Daca folosesti Yahoo Messenger, adauga in lista de contacte ymistic .
so... conversatie placuta! "
Hai mey ca nu cred asa ceva.
Elise, nu cumva esti tu robotelul?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Elise spune:
try it.
ca nici eu n-am crezut, dar in mod bizar chiar traduce.
nu stiu cine/ce e.
eu l-am adaugat initial la un cont de test, sa vad dak ramin fara parola.
si, cum n-am avut surprize neplacute, l-am bagat pe multi mess, la friends.
isi face treaba.
PS: nu, nu sint eu, eu nu-s asa de amabila si prompta la orice ora din zi sau noapte.
Elise