Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 7
angy11 spune:
mersi Monica,eu abia apucasem sa le pun acolo,urmam noi,dar daca kle-ai vazut....maine pun de la Dany si incep cu muzicieniii;)
angy11 spune:
Offf,nasol,informeaza-te bine ca eu am patit-o cu varicela,Angy nu era mai mare ca Ruxi!
angy11 spune:
A facut Dany varicela,o forma usoara,el slabut,l-a doborat boala si-a facut damblaua cateva zile si gata,apoi Angy a facut o eruptie,avea un an si ceva,asa arata ca a fost catalogata ca iritatie,alergie,nu avea legatura cu exvaricela lui Dany,dar pana la urma era varicela,o forma cutanata demna de caleidoscop medical,am ajuns pe la toate spitalele iar in final a culminat cu encefalita,o coma de trei zile.Eu la momentul respectiv nu am fost informata ca e coma,deoarece pediatrul s-a asigurat ca e una fara urmari,dar mai apoi cand am realizat nu am uitat nici o secunda din acele trei zile.
Sigur nu te speria,aceste cazuri sunt rare,dar bebelusii sunt expusi si trebuie sa fim foarte atenti.
Va pup sa va faceti bine,sa treceti usor peste!
monica-elizabet spune:
Doamne prin ce-ati trecut, ma rog la Dumnezeu sa faca si ea o forma usoara...acum este tardiv sa-i mai fac vaccin...sigur o ia
monica
angy11 spune:
La multi ani copiiilor din lumea asta!
Monica,va doresc sa fie forma usoara,asta daca face!
Sabina,felicitari,la cat mai multi ani!
monica-elizabet spune:
wow, ce aliniati erau toti si ce cumintei isi asteptau randul
ce frumushel si elegant este dany
monica