Muzicieni DC (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super pozele...ce costumash dragutz a avut bbeul

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

super bebe, imi plac f f mult pozele!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Iote c-abia gasii subiectul. Eu sunt amatoare, da tot zic io ca am niscaiva muzichie in ureche, am terminat scoala populara de arta, pian. Ma primiti? Sau numai cu profesionistii discutati?

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sigur, primim!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Atunci, sa fie primit

Unde vad si eu cu ce muzichie se ocupa fiecare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna fetelor,ma bucur ca vi-au placut pozele.
Jocelyn,bine-ai venit.Vezi cu ce ne ocupam in capitolul 1,sau mai simplu,Sabina e compozitoare,Monica pianista,prof.de pian,Ira violonista,eu percutionista,prof. de percutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Jocelyn, bine ai venit in

monica

Mergi la inceput

Ah, voi sunteti profesioniste, m-am rusinat

Multumesc pentru bun venit. Sper sa mai invat si eu cate ceva de pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Monica , iti multumesc. Problema e ca nu putem merge la concerte , opera , etc . cat de des ne-am dori pt. ca noi locuim intr-un oras mic , destul de departe de asa ceva...
De aceea v-am rugat sa-mi recomandati ceva anume ca sa caut discuri cu asa ceva si sa le ascultam impreuna.
Dei daca-mi puteti recomanda ceva anume m-ar ajuta.

Joce , n-am stiut ca ai studiat pianul , ca nu scapai ! Ce zici , ma ajuti si tu ?

Multumesc !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Jocelyn,hai fi serioasa nu ai de ce sa te rusinezi,iti place muzica,ai cantat si tu,esti binevenita,aici nu da nimeni examen de admitere pe subiect.
De multe ori scriem despre ce am facut in casa,despre copiii nostri,despre ce vrei,doar ca ne-am grupat niste fete care iubesc muzica.
Sa nu mai aud asa ceva.Dimpotriva,daca scriem cateodata la modul profesionist te asteptam pe tine cu intrebari de genul:asta ce e,asa poate explicam pt. tot forumul,pt. cei care ne citesc,pe intelesul lor.Chiar ne esti utila.
Acum cu intrarea ta pe subiect imi dau seama ca de multe ori eram innacesile,cu toate ca daca ne dadeam seama de asta poate eram super utile multora din forum,asa ca te rugam intreaba-ne tot ce-ti trece prin cap,noi ne ocupam cu muzica clasica,dar putem fi de folos ,in masura in care putem,multor altor genuri de muzica.
Porumbel,eu ti-am raspuns pe PM,pe langa ce ti-am scris,adaug,incearca sa faci rost de DVD-uri,sa vada copilul orchestra in miscare,sau doar un instrumentist,fiind percutionista stiu ca conteaza mult si spectacolul vizual,Cd,e ok. pentru profesinisti care stiu sa asculte,dar copilul trebuie sa si vada,ce asculta,il impresioneaza mai mult.
Sabina,Monica,Ira pupici, sunt taaare suparata pe ansamblul meu,am avut "cantare"a iesit bine,dar tot timpul sunt conflicte intre ei,iau "bota"cum zice ardeleanul si le scot vedetismele din cap!

Mergi la inceput