AJUTOOOR!!! Cum scot capusele de la catel?
Raspunsuri - Pagina 2
louisea spune:
saracutul..
daca are asa multe cel mai bine e sa-l duceti cat mai repede la vet.
si nu uitati de protectie pe viitor
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
delsim spune:
Cumpara de la un cabinet veterinar o solutie speciala pentru asa ceva; se dilueaza cu apa si se spala animalul.Mor imediat si nici nu intoxici cainele cu substante nepermise si nu o sa mai faca toata perioada.
geba2001 spune:
Buna dimineata !
Capusele erau mai mici acum de dimineata, dar nu stiu daca sunt moarte sau doar au dormit si ele si nu au mai mancat...
Oricum, azi mergem la veterinar.
Sa aveti o zi excelenta !!!
geba2001 spune:
AM SCAPAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost cu Nicky la dr si i-a scos capusele una cate una; a avut vreo 7-8 nici nu le-am numarat... Tot cate una, tot cate una...
Eu si sotul meu l-am tinut, iar doctorita le-a dat cu betadine si apoi le-a scos cu o penseta lunga. Si am uitat sa va spun ca i-a pus si botnita ca altfel nu se putea... Foarte nervos catelul - s-a zbatut si a marait tot timpul, (doar nu mai avea nici un control, ca in casa cam el e stapanul)dar cu botul prins.
I-a pus apoi o fiola de frontline si sper ca am terminat cu aceasta problema.
Dupa ce am ajuns acasa i-am dat si o pastila de Pratel, a mancat si o conserva si acum sta langa mine si imi aduce mingea si canta in legea lui.
Va multumesc pt sfaturi si sustinere si sper sa nu treaca nimeni prin asa ceva.
Chiar discutam cu sotul meu ca ni s-a rupt sufletul, n-am avut nici noi pofta de mancare si astazi ne-am gandit numai la el, catelul nostru, si ne gandeam prin ce trece un parinte atunci cand copilul lui are o problema (tocmai vazusem in parcare un copil de vreo 10 anisori paralizat, intr-un carucior)...
Doamne fereste-ne de necazuri si ajuta-i pe cei in nevoi...
louisea spune:
ce bine..
bine ca a scapat de ele saracutul.. probabil atatea fiind, incepusera sa-l si irite
e bine ca v-a dat si protectie pt viitor.. frontline e f bun (se gaseste si pt pisici diferit desigur)..
pt cutu
------------------------
Bandit si laleaua ;-)
geba2001 spune:
I-am transmis lui Nicky, Louisea, si astia sunt de la noi.
Va urez sa aveti o zi EXCELENTA !!!
BIBUX spune:
Fratilor nu dati capusele cu NIMIC!!!! ele trebuie scoase cu o penseta subtire la virf, cit mai repede!capusa nu trebuie sa-si dea seama ca e scoasa ca altfe ea incepe sa elimine niste toxine , pe care le injecteaza in animal!!!Asta duce la o infectie! acelasi lucru se intimpla si daca sint date cu spirt sau ulei!...ele "vomita" in animalul vostru...ceea ce duce la infectie!!Vedeti ca in magazine bune de animale sint pensete speciale de capuse cu virful subtire!Capusa trebe prinsa cit mai aproape de animal posibit.Este bine daca nu ramine capul "insurubat" in animal, dar daca ramine nu va faceti griji, pielea il va elimina singura dupa 2-3 zile!importane e ca capusa sa fie scoasa imediat dupa ce e descoperita, NU asteptati! si nu puneti nimic pe ea!!...pt. animal nu e usor... dar asta e!
Cata
minerva22 spune:
Am descoperit si eu pe pisica mea ceva ce cred ca e o capusa
Am dat cu frontline si cu spirt si cu ulei,cum am citit pe aici...nu se desprinde singura :(
...sigur se desprinde cu spirtul ala daca e capusa?