PROBLEME cu MOTANUL....

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Of, Craciunitza, ce frumoase sunt! Abia astept sa pun si eu mana pe blanite pufoase!!!

Noi n-am reusit sa ne tinem de terapia cu ulei de masline in mincare, a intrat in greva motanul, numai cand ma vede cu sticla verde si mare in mana se retrage scarbit. I-am lasat si pe a doua zi castronul neschimbat si a mancat numai crantzanele, asa ca am renuntat.

Poate gasim ceva prafuri sau pastilute mai studiate ca Ozzy e castrat si n-are voie orice mancare/suplimente.

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La noi, familia Pisicescu, adica toti patru - fara exceptie, mananca ficat de pui fiert cu orez, pasat ca piure si stropit cu ulei de masline. Mananca toti patru pana li se umfla burtile ca pepenii :)))

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Si cum ziceati ca ati scapat de purici?
Am facut-o nefacuta, am scos patura de blana pe balconul de la ghena, s-o scutur, am adus-o in casa cu pureci, pana maine cand duc totul la curatatorie ce fac? La pui pot sa pun Frontline daca au doar o luna jumate?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Craciunitza ce ai facuuuuttttt???? Eu am oroare de ei!!!! Hai sa spun cum sa ii evacuezi, daca nu ai rezolvat inca. Te duci la pet shop si ceri fiole impotriva puricilor. Sunt niste fiole cu un nume tare ciudat si lung care miros a gaz si se dizolva in 2 litri de apa. Pui amestecul in sticla cu pulverizator (alea de geamuri) si dai peste tot. Inainte de operatiune si dupa 2 ore trebuie sa aspiri bine. Eu am scapat imediat de ei dar este groaznic sa ii stii in casa. Am deja o forma de fobie, orce scama o verific sa nu fie purice.

La pui nu stiu ce sa iti spun, nu cred ca au voie Frontline. Eu stiu ca de la 3 luni...dar nu suntdeloc sigura!

Boticelina, cere iertare lui Ozzy din partea mea...am traumatizat pisica cu uleiul de masline. al meu in schimb daca ii pun ulei mai mananca cate ceva ca altfel nici nu se atinge. Ce gusturi ciudate are.

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput

Am dus paturile si covoarele la curatatorie, animalele le duc maine la veterinar. Culmea este ca nu am vazut puricii, dar toti suntem piscati si animalele se scarpina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nasol Craciunitza, abia acum am avut timp sa mai intru pe DC si ce vad? Te lupti cu infamii paraziti!! De-aia le iau eu la pisici zgardute antipurici pe perioada verii. E adevarat ca li se toceste putin blana la gat dar isi revine in iarna.

De cand aplic strategia asta (cam 5 ani) n-am avut probleme vara. In alti ani statea frate'meu cate o ora in fiecare seara si-mi purica pisicile pentru ca el ura puricii si invariabil pe el il muscau, si numai unul daca avea pisica.

Anca, Ozzy e cam primadona, tot un alint, ca si motanul tau. Celelalte 2 pisici ar manca si pietre, Ozzy nu mananca o saptamana daca nu-i dai ce-i place. La fomiste le-au luat acum ai mei conserva de caini, din aia la 1,2 kg ca atat rod ele. Pe zi! Mananca mai mult (cantitativ) decat noi.

pisici si floricele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

Am dus paturile si covoarele la curatatorie, animalele le duc maine la veterinar. Culmea este ca nu am vazut puricii, dar toti suntem piscati si animalele se scarpina

Poze

La noi a fost circ cu ei. am dus copilul la bona si m-am apucat de deratizare. Am pus 10 masini de spalat cu tot cu uscat (ursii de plus inclusiv), am luat pisica la sprayat cu Frontline si apoi am luat camera cu camera. Sotul meu ma sprijinea moral stand la calculator . Imi mai si spunea ca a vazut doar unul poate moare de singuratate. Eu eram vai de mine pe picioare. In perioada aia facusem si o alergie ciudata si nici nu mai stiam care si cum. Toata noaptea am crezut ca ii am in cap.

Chiar daca nu ii vedeti este suficient sa vedeti muscaturile. Sunt mici mici si al nabii de gadilicioase! SPOR LA EXTERMINARE!

BOTICELINA, si al meu este tot un rasfat. Nu mananca acum decat niste croncane mici mici...deh cred ca nu le mai mesteca! Acum i-am pus un pliculet de carnita cu ulei si a lins uleiul si a plecat! Acum inteleg de ce arata ca o radiografie cand l-am luat: nu gasea ulei de masline pe strada.
La cainii de la casa le iau croncane Marca nr 1, cele mai ieftine si papa 3 kg/ zi. Asta cred ca daca i-as lua asa ceva m-ar da afara din casa!

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput

Mda, m-am aranjat bine. Am incercat anul trecut cu zgarda anti-pureci si a vomitat Felix pana era sa-si dea sufletul, e alergic.
Am fost azi la veterinar, nu e sigur ca sunt pureci, maine mergem inca o data, problema este ca puii nu pot fi miruiti cu Frontline pentru ca ii linge mama-sa, parintii nu pot fi miruiti nici ei pentru ca puii toata ziua ii calaresc si-i ling, familia Lingucescu e aici, marti iubareti toti.
Vedem maine cum scapam de pureci.

Poze

Mergi la inceput

Am fost la veterinar, mitele nu au pureci
Verdictul medicului: impecabil!

Poze

Mergi la inceput

BRAVOOOO!!! Eu ma simteam asa victorioasa dupa prima noapte fara muscaturi. Credeam ca nu voi scapa de ei!
Ce bine ca pisicutele au scapat. Moti cred ca a avut ca se tot scarpina. Pentru mate nu se gasesc si niste fiole care se picura pe ceafa? Nu am incercat ca nu am avut de ce dar ma gandeam la ale tale ca poate sunt mai sigure.

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput