PROBLEME cu MOTANUL....
Raspunsuri - Pagina 12
craciunitza spune:
Ale mele sunt lesinate de caldura si rezist cu greu sa nu le tund, stiu ca o sa-mi para rau dupa aia. Bomboanele care le cumpar eu sunt intr-un borcan marisor, le cumpar cate 10 bucati, sunt cu alge si cu peste, nu cred ca au alta denumire decat "bomboane de mite", eu asa cer cand merg la pet shop.
A fost vara-mea la noi duminica si mi-a zis ca Otilia are conjunctivita, mi-a zis si ce oftalmic sa iau, eu am crezut ce mi-a zis veterinarul, ca la persane asa le curg ochii, de fapt Otilica e bolnava :(
Puii sunt marisori, sunt baietel si fetita, baietelul a iesit ieri din cutie, nu mai dureaza mult si o sa ma-mpiedic de ei prin casa :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
pisi-pis spune:
Craciunita, n-am disparut . Si te asteptam cu poze.
Nu stiu daca le poti da apa sau nu. Dar poti sa pui un castronel mai larg si mai putin inalt, plin cu apa, si daca mamica ii duce sa bea, atunci cred ca e OK. Increde-te in istinctul ei.
craciunitza spune:
Pisi, mama pisica inca nu-i plimba prin casa, puii stau cuminti in cutiuta lor dantelata, doar dl Paul vrea afara dar cand se ridica ii tremura piciorusele, cade si se rostogoleste, apoi ramane cu burta-n sus si adoarme instantaneu :)))
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
pisi-pis spune:
Pai, daca sunt inca asa mici, mai lasa-i nu le da apa. Pana la urma cred ca e ca la puii de oameni , laptele ar trebui sa fie suficient.
A, si imi pare tare rau ca nu reusesc sa-i mai vad. Adrienne cum o fi reusit?
ancamironiuc spune:
Si eu am patit la fel, unul mi-a zis ca este normal sa ii curga ochii si altul mi-a zis de conjunctivita. I-am pus unguent cu kanamicina si dupa doua aplicari a scapt. Acum ii curg foarte rar si putin. El oricum nu are blanitan atat de lunga incat sa ii intre in ochi si nici nu sta afara ca sa fie de la praf.
Nu reusesc sa vad puii...
ANCA si EMA EMANUEL
ancamironiuc spune:
Am cumparat bomboane...
Ajung acasa victorioasa cu desertul si ii dau matei...
Nici nu le miroase.
Ii pun in castronel si le las acolo. Dupa 10 minute rasese 5!!!!! In sfarsit am gasit ceva care ii place...
Am voie sa ii dau 10/zi. Nu sunt cu alge marine ci cu carnita dar i-au placut.
Craciunitza, ce mai fac puii? Le-ai dat apa?
A murit unul din catei... Nu stiu ce s-a intamplat. Aveau mancare, apa. La casa erau muncitorii care le dadeau de toate si am fost si noi acolo, zilnic. Au mai ramas 2 un mosulica care i-a infiat si unul din pui. Ma gandesc ca a mancat ceva ciudat... desi era mare si se descurca bine...
ANCA si EMA EMANUEL
craciunitza spune:
Anca, eu le dau doar cate 2 bomboane pe zi, tie cine ti-a zis ca ai voie sa le dai cate 10?, ca si ale mele mai vor. Imi pare tare rau de catel :(
Poze noi cu mitele: Mitele iubitele
ancamironiuc spune:
Asa scrie pe pachetel.. se numesc Mall Bits si ajuta la eliminarea parului. Au fost 53.000, se pot da intre 10-20/zi si ajuta la eliminarea si prevenirea formarii ghemului de par. Doza se poate mari fara riscuri si este considerata hrana-tratament. Initial nu s-a uitat la ele si i-am pus mai multe poate poate. Acum le papa (ii dau 10 si atat) fara sa faca mofturi.
Nu mai am 2 sau 3 cani ci 4! A mai aparut unul si nu pot sa ii tai portia cu atat mai mult cu cat este orb. De fapt a pierdut un ochi. Este speriat si ceilalti nu-l accepta. I-am dat si lui papa... Ma duc zilnic cu sacul de 3 kg sa le dau. Acum sunt terorizata sa bnu fi murit de foame sau de sete desi fusesem zilnic la casa. Sunt foarte cuminti si i-am invatat sa nu mai sara pe mine, nu de alta da ma darama, sa manance fiecare in coltul lui fara batai si maraituri... EU CARE NU VROIAM CAINE, DOAR MATE!
Ce fac puiutii? Le-ai dat apa?
ANCA si EMA EMANUEL
craciunitza spune:
Inca nu dau apa puilor, nu ma lasa mama-mita, ma maraie :)
Otilia nu se vindeca la ochi, i-am pus cateva zile oftalmic, la inceput dadea semne de vindecare dar cum nu-i mai pun, cum ii curg iar ochii, nu stiu ce ma fac cu ea :(
Felicitari pentru caini, ai curte mare?
Mitele iubitele
yank spune:
Pisicile nu au stapan,pisicile au casa,au locul lor unde s-au obisnuit.De aceea cind le muti in alta parte se simt in nesigurata,multe pleaca de acasa.Sper sa te intelegi cu el,dar o sa ia timp,si daca e tanar,o sa se obisnuiasca mai repede