La noi la Galati sa veniti ! (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
merci de incurajari :) sa sa stiti am o "cariera de pietre" cum a zis doktoritza, dar sunt "pretioase" asa a zis tata hehehe, asa ca vedeti voi ca imi deskid o bijuterie cu diamante si perle.

Cookie bravo mai si pe mine ma impinge sotul de mult sa fak scoala da mereu am gasit motive, ba ca nu avem bani,ba ca nu am timp .....eu astept sa ia alta masina decat batrana dacie 1310 si poate dupa o sa ma apuc si eu de scoala :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!!!

Fetelor, intalnirea a fost super, dar cam scurta totusi. Trece timpul asa de repede.........

Spuneti-mi si mie, va rog, unde este locul asta de joaca din Tiglina, cum se numeste si daca aveti vreun nr. de tel???

Viorica, eu as fi doritoare sa merg la sala, numai spune-mi pe la ce ore vrei tu sa mergi? Dimineata sau seara???
Alina, sanatate multa, capul sus! Cu vointa invingi si boala! Succes!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

salutare!
Mai fetele m-ati tentat sa ma laud si eu cu ceva si n-am rezistat sa fac un mic post.
Si eu fac scoala si am condus de vreo doua ori . Si eu la fel ca majoritatea nu ma vad soferitza, mie imi placea muuuult de tot pe scaunul mortului .
In alta ordine de idei eu sunt cu pb mari de tot drept urmare am slabit si muuuult dar am zis ca o sa trec peste ceea ce imi este deocamdata imposibil.
Si acuma va zic si regimul cel ma eficient: MD nik, pranz nik, cina nik si garantat se slabeste . Acuma nu sariti sa-mi ziceti ca nu e sanatos ca o stiu si singura dar cand e vb de pb cui ii mai sta gandul la papa. Acuma as vrea sa pap dar nu primeste stomacul prea mult (max 10 linguri ciorba).
Hai ca v-am facut capul toaca....poate ma mai imbiati si mai postez si eu cate ceva.
Va pup pe toate.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele sper ca problemele tale sa se rezolve curand, sa ne putem bucura de postarile tale mai des simai ales de prezenta ta la intalniri. Succes !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Viorica, da, vreau sa vin si eu sa vad sala de la Master. Imi spui o zi, daca se poate dupa ora 17.
Azi am avut o zi asa de naspa, am si o stare aiurea, parca nu mai am simturi.
La capitolul belele, sunt si eu prin top ten: mi-a crapat gresia din bucatarie, adica s-a desprins cu totul. Acum stam cu cimentu' gol, ca sa zic asa... Ne-am hotarat sa punem parchet laminat, ca e mai ieftin si usor de pus, dar nefiind in zodii prielnice, am descoperit ca trebuie sa turnam o shapa de ciment ca sa egalizam solul, ca altfel nu se poate. Si uite asa, nimic nu se face repede si usor pe lumea asta.
Va urez horoscoape prielnice...:P

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

BUNA DIMINEATA!ce cautati la pag 3?haideti pe prima pagina!asa cum ne sta noua bine.
deci pana acum Cristina si Vilma.azi merg sa vad daca au program dupa ora 17 si fac programare pentru maine dupa amiaza,nu?au program si in we,inclusiv duminica.asa ca vedeti cum va faceti programul si mi-l spuneti.eu mai stau un pic si plec la treburi .shalini e tintuita in casa inca 5 zile de acum incolo si nu pot sa o duc la gradi dar am chemat-o pe mamaie de la tara sa se ocupe de ea.voi pleca si la Buc. dar luni,cred sau marti.asa ca ne facem un program :ori lunea,miercurea si vinerea dupa amiza,ori martea joia -dupa amiaza si sambata dimineata.hai da-ti-mi un semn ca sa stiu ce fac.in principiu caut programare dupa 17.sa-mi spuneti zilele.
va pup.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetelor...
vilma E aiurea situatia dar se pare ca trebuie sa mergeti inainte. Hai, ca gasiti voi o metoda

Fetelor, la noi nu curge apa calda!!!! De cateva zile. Am auzit ca si prin alte cartiere ar fi oprita. Cum este la voi?? (ma adresez celor care n-au centrala). Ati auzit ceva de acest fenomen??
Mai, si e un frig in casa...dimineata cel putin pana ma incalzesc dureaza parca o vesnicie..
Iar vremea asta parca ne-ar face in ciuda...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata.
Viorica, eu votez pt marti si joi, eventual si sambata (inca nu sunt sigura pe sambata)
Revin mai tarziu.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Am o stare......ca vremea, am dormit si nasol, plodul e friki, daca nici acum nu ii ies dinti eu nu stiu ce sa mai cred.

Vilma nasol nici nu vreau sa ma gandesc, io in toamna abia am reuasit sa o pun si acum sa iasa???

Lilac da mama sta in 18 si nu are apa calda de vreo saptamana, da ea are bioler, merita investitia pt perioadele astea sau vara cand e oprita tot orasul.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Nici noi in M20 nu avem, dar Alina mi-ai dat o veste tare proasta , speram ca mama in M18 sa aiba...Nu de alta da' in alta parte nu aveam unde sa migram pt o baie macar o data pe saptamana..ca in rest tot cu oala...
Liliac, un vecin mi-a spu ca cica pana pe 18 dureaza oprirea apei.
Vilma din pacate stiu prin ce treci...si prin ce ai sa treci...Mama si-a scos gresia din bucatarie, n-a platit parchetul cat a dat pe daramarea si mai ales scoaterea din casa a molozului rezultat. aaa, mama nu si-a pus parchet de trafic intens, cred ca ar fi bine sa ai lucrul asta in vedere. Mama nu are copilasi care sa se plimbe cu bicicleta sau scaunul prin casa ( cum face fiicamea la mine ) , dar se cam intra incaltat pana in fundul casei ( de' peste parchet n-a mai pus covoare ) si in curand o sa se cunoasca pe parchet urmele de tocuri .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput