La noi la Galati sa veniti ! (24)
Raspunsuri - Pagina 11
ELIZA MIRON spune:
'neata!
Hai! Am facut cafea pentru toata lumea, am si frisca, si indulcitor am si zahar pentru cine vrea si e gata acusica si cea decofeinizata! Si ceai de orice fel pentru doritoare...Pentru Laura am ness, dar astept sa se trezeasca, nu-l fac de acum...
Hm...nu vreti, nu? Miroase asa de bine!!!
Am intrat de dimineata sa vaz si io niscaiva poze, ceva...si nik! Mey, ce-ati facut voi acolo de n-ati mai avut chef de noi?? Chiar ne-ati lasat sa ne perpelim toata noaptea? Nu tu o poza, nu tu un randulet acolo...pai, se poate???? Hai! mobilizati-va si spuneti tot!
In alta ordine de idei: daca auziti de vreun ap cu 4 camere, parter sau et 1, sa ma trageti de atentie, va rog!Am vazut, deja, cateva, azi tot asta fac, sa vedem la ce ne hotaram pana la urma...Si ma intereseaza si o firma de amenajari interioare, nu particulari pentru ca vreau facturi pentru tot.Daca stiti ceva astept un semn.
cookie spune:
Buna dimineata, buna dimineata!
Eliza, saru-mana de cafea!
Da, mai, suntem zgarcite cu pozele, na!
Da' stiti de ce nu sunt? Pentru ca cineva dintre noi(nu spui cine, persoana importanta!) a fost cascata si a uitat aparatul acasa(dar macar n-a uitat CD-urile pentru Eliza...) Ghiciti cine?
Mai Alinuto, mai, ce de necazuri pe tine , of, of!
Sa stii ca acupunctura nu e asa de nasoala cum te astepti...macar de te face bine, sa stii ca e suportabila. Si eu aveam o frica maxima de ace, dar tot am facut, prima data ca sa scap de dureri de spate(si chiar mi-au trecut), dupa aia de buna-voie si nesilita de nimeni ca sa slabesc...
cookie spune:
Uitai sa va zic: ne-am simtit bine, am trancanit despre copii(se putea altfel?), eu le-am baut apa plata la aia la restaurant si nu m-am atins de prajitura meseriasa cu care ma imbia cineva
Da' sa va zic una tare de tot: aseara am iesit la plimbare cu copilul in fata blocului si mi-au plutit prin fata ochilor niste cutii de pizza si m-a palit o pofta...mama-mama! N-am mai rezistat...m-am dus si mi-am luat si eu, na! Hai, dati cu paru'!!
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! mama da ' ce active sunteti ! Din pacate nu avem poze, dar puteam noi sa facem poze fara voi ???? Nu !
Intalnirea a fost super, cel putin mie imi trebuia o iesire cu fetele, n-a avut aceeasi efervescenta ( fara Alina si Eliza nici nu se putea altfel ), am fost ceva mai linistite, am vorbit despre mancare, copii si ticurile copiilor si sotilor nostri, si mai ales despre experiente la volan. Cineva e dator cu o veste majora !
Eliza, asa oferta n-am mai primit de mult ! Multumesc de cafea !
Alina, iubito nu te speria. Eu cunosc foarte multi tineri care au diverse probleme de sanatate. Nu cred ca te consoleaza ca nu esti singura, fruntea sus, bine ca exista remedii.
Ieri m-am intalnit si cu Roxi, era in timpul serviciului, din pacate nu mai intrase de mult pe forum si astfel ca nu stia de intalnire. Sa vii la urmatoarea Roxi ca sa te iertam !
Si cu Diana m-am intalnit luni, era in drum spre casa, dar nu avea cu cine sa-l lase pe Robert, poate data viitoare ajunge si ea la intalnire.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
He, he, se simte cineva cu musca pe caciula?
N-oi fi eu?
Pai, treaba sta cam asa: fetelor, m-am apucat de scoala de soferi, nu stiu ce mi-a venit, eu, care-s mama si tata fricosilor la un loc!
Mi-e si frica sa vorbesc despre asta, daramite sa ma urc in masina! Da' ma rog, om vedea daca-s in stare s-o duc pana la capat si mai ales, sa nu lesin in masina cu nenea politaiul
viorica avram spune:
buna dimineata si de la mine!
Alina nu-i rau cu acele .si eu am facut acupunctura la greu,si pt slabit si pt dureri de spate si e suportabil eu faceam la dr. Batyani.ma bate gandul sa fac din nou.deci, fruntea sus ca nu-i grav! mai rau e cu pietrele...sanatate multa si sa ne tii la curent cu sanatatea ta!
a trecut cam repede intalnirea de aseara.eu am plecat la locul de joaca unde fiica-mea era in al 9 lea cer si cu greu am reusit s-o conving sa mearga acasa.asta dupa ce mi-a facut o criza de tuse puternica de imi era mai mare rusinea.am luat-o de acolo si am dus-o acasa.cred ca am facut o mare greseala ca am dus-o la gradi in a 5 a zi de antibiotic,pt ca starea ei ,care era buna ,s-a inrautatit brusc.a tusit si a vomat toata seara. a adormit pe la 11 noaptea epuizata de atata tuse. azi stam acasa si mergem la dr. sper sa nu ne dea injectii.va pup! sper sa ne intalnim mai des.eu merg in parc in tiglina ,unde m-am intalnit de cateva ori si cu Eliza.sau la locul de joaca din tiglina.
hai sa ma si laud:am mai slabit 1 cm in talie si la burta dar la coapse ,nu deocamdata.VILMA daca ma duc sa vad sala la master mergi?
se mai inscrie cineva?ca singura ma plictisesc.haideti fetelor sa facem miscareeeee!
azi caut gradinita pt shali.urati-mi bafta!
va pup
viorica
liliac1 spune:
cookie Mult succes cu scoala de soferi!! Mie mi s-a parut extrem de greu. Poate din cauza ca nu sunt facuta pt sofereala. In concluzie am dat pana acum de 2 ori si tot de 2 ori am luat sala dar m-a picat la traseu. Asta e! Sper sa iei permisul cat mai repede si sa fii o buna soferita.
alinam Senzatia la acupunctura e de gadileala, mai. Hai, capul sus ca o sa fie bine!!! Am auzit de cazuri operabile dupa medicii alopati, care au scapat datorita acupuncturii...se pare ca s-a macinat piatra respectiva...
Sa aveti o zi buna!
P.S. Cerusei si eu niste CD-uri si oferii in schimb altele...dar...
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
viorica avram spune:
si eu am dat de 3 ori traseul dar pana nu mi-a schimbat politistul n-am luat .luam sala cu maxim de puncte si traseul il picam.pana cand am zis gata! daca nu imi schimba politistul eu nu mai urc in masina.si mi l-a schimbat si am luat.a treia oara. si acum conduc fara teama.
nu e deloc greu.e mai usor decat va imaginati.
viorica