M-am hotarat....adoptie (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

CORINA,FELICITARI!!! Ma bucur pentru voi si sa dea Dumnezeu sa aveti numai clipe fericite de-acum !

Dar oare de ce nu e voie sa schimbam prenumele copiilor? E specificat undeva in lege ?Daca e asa ...e o prostie...ca mai toata legea ,dealtfel.De ce sa poarte un copil numele ales de cineva care nu i-a pasat de el ? In acelasi timp ma gindesc ca daca ar fi fost specificat in lege,nu ai fi induiosat procuroarea nici cu un vagon de lacrimi.
Eu de ex. nu mai vreau sa-i schimb prenumele dar vreau sa-i adaug unul.O fi mai usor ?
Ca argumente..nu prea am decit dorinta noastra,indreptatita cred eu ,de a alege ce nume vrem copilului NOSTRU!
In sfirsit,mai am drum lung pina la faza asta,deci o sa vad atunci.
In legatura cu cercelusii,nu vreau sa risc,de aceea va si intrebam.Mai sint 2 sapt pina la vaccinul de la 6 luni si apoi am inteles ca ar mai fi unul la 7 luni,deci asteptam.
Si oricum fata mea e superba si fara cercei
Fetelor va pup.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Felicitari Corina , de acum poti sa te linistesti si tu .
Bai dar m-ai soeriat cu faza cu schimbarea prenumelui.Chiar nu inteleg desprece-i vorba , eu stiam ca iti trebuie un motiv intemeiat si ce alt motiv "mai intemeiat" decat ca incepi o viata noua si sa vreti sa va detasati de trecut ar trebui sa invoci ?
E incredibil.Eu ii spun Maria fetei mele desi o cheama Simona dar ea stie de ambele nume.Ar fi chiar culmea sa nu pot sa-i adaug si Maria..
Eu cand am avut incredintarea era o familie careia i s-a respins schimbarea prenumelui copilului desi ei tot ziceau saracii ca asa stie copilul ca il cheama , ca asa l-au botezat etc.
Am crezut ca nu a aprobat pt ca nu aveau vreo hartie unde sa scrie motivatia dar tu chiar m-ai speriat la faza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Vreau sa dau si eu vestea cea mare: Aissa, poti scrie si la noi FINALIZAT!

Corina, felicitari!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor cu draga inima v-as modifica in lista dar capitolul e deschis de Liliana asa ca nu pot eu umbla. Cand se finalizeaza acest capitol, cine va deschide unul nou da cu quote dupa primul mesaj, al Lilianei, copiaza lista si modifica ce e de modificat.
Imi cer scuze, dar eu una nu prea mai vreau sa "ma dau sefa" si sa tin in fraie subiectul. Nu va suparati pe mine, va rog, dar asa simt eu ca e mai bine. Oricine poate asta, va pot ghida si ajuta.
Felicitari Mimsi si Corina, sa fiti fericite in fiecare zi cum sunteti acum cand vedeti totul rezolvat.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Aissa, te rog mult sa fii tu in continuare cea care deschide subiectul. Eu nu am nimic cu nimeni, dar cred ca nu are rost ca din cauza unor discutii sa ne suparam si sa nu mai scriem .
Oricine e binevenit, si toate fetele cred ca gandesc la fel.
Eu ma simt excelent cand suntem toate impreuna si asa as vrea sa fie si in continuare, dupa ce ca suntem putine de ce sa ne mai si suparam intre noi ?
Chiar mi-ar parea tare rau ...

Votez ca tu sa deschizi subiectul !!!

Mergi la inceput

Aissa, vezi ca azi e ziua mea, asa ca nu ma supara !

Mergi la inceput

Nu, nu, nu...nu e caz de votare sau altele. Nici timp nu mai am atat cat mi-ar trebui sa acopar toate subiectele, legea noua mi-e necunoscuta, nu fac fitze si nu solicit galerie, pur si simplu nu mai am cum sa fac asta mereu. Sunteti multe, e aiurea sa stati dupa mine pentru un amarat de capitol. Liliana sau cine mai e moderator vor deschide cu siguranta, dar ca sa puteti modifica listuta e mai bine sa deschideti una dintre voi. Eu am mai propus asta odata dar atunci nimeni nu s-a ocupat. Va rog din suflet sa nu dati alte interpretare acestor mesaje, nu e nevoie sa insitati, ma simt si mai prost.
Cat despre discutii, departe de mine intentia sa aprind acum altele, pur si simplu la momentul respectiv m-am simtit aiurea acuzata de niste chestii si din proprie initiativa am hotarat sa renunt sa mai fiu atat de activa pe aici.
Va pup pe toate, stau in umbra si va citesc, va tin pumnii ca si pana acum si va urez tuturor succes.

Mergi la inceput

La multi ani!

Mergi la inceput

Mersi, Aissa , te cred ca nu mai ai asa mult timp daca incepi si serviciul, dar totusi eu sper sa nu stai "in umbra" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Mimsi ,Urziceanu , felicitari pt finalizare !

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput