M-am hotarat....adoptie (36)
Raspunsuri - Pagina 11
simona dragusin spune:
Fetelor
Corina,parca azi ai infatisare nu-i asa ? Sa ne spui ce ai facut.Va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti cind se pun cerceii la fetite.Ca dr din satul unde e fata mea la maternala nu ma lasa sa-i fac gauri ca e intre vaccinuri.Adica are 5 luni si jum si mi-a spus ca o luna inainte si una dupa vaccin,nu se fac gauri in urechiuse.Stiam ca nu se fac injectii ,dar ...voi cum a-ti procedat?SIMONA
Andreea_k spune:
mie personal mi-a pus mama cercei la 7 luni ca atunci i-a ptimit de la nasa mea.Eu Mariei nu am putut sa-i pun decat dupa ce am luat-o (apropape 3 ani ) dar nu prea cred ca are vreo legatura una cu alta.Noi , asa cum am mai spus , am dus-o undeva unde se fac gauri cu pistolul , adica i-a "impuscat" in ureche cercelul si totul a durat cateva zeci de secunde si gata.De plans a plans dar f putin , cam 5 minute in masina si gata , asta a fost tot.
nu prea vad legatura dintre vaccin si gaurile din ureche.Eu zic sa intrebi totusi si alt medic.
Alexa Ioana spune:
simona, la noi la cabinet este un afis pe care scrie ca timp de ... nu mai stiu cate saptamani de la ... nu mai stiu care vaccin nu e voie sa se faca injectii, gauri in urechi, etc. deci ceva e. dar din pacate nu mai tin minte exact. asa ca intreaba un medic. sau daca vrei, spune'mi si o sun eu pe doctorita noastra si o intreb.
alexa si mami
Briantis spune:
E vorba de vaccinul anti polio si injectiile intramusculare .Oricum ,eu nu m-as risca pt nimic in lume ,chiar daca gaurile in urechi nu au legatura cu injectiile intramusculare .Cerceii mai pot astepta ,dar asta e doar parerea mea.
Mama lui Andreiutzu
urziceanu spune:
Fetelor am o veste bunaaaaaaaaaaaaaa!!!!
S-a incuvintat adoptia.Am avut niste emotiiiiiiiiiii.sotul meu este detasat in alt judet si la dosar am avut procura legalizata la notar sa-l reprezint .Am fost programata la ora 8,30.Jurista mi-a zis ca pronunatrea se va face peste 2 saptamani si ca trebuie sa fie si sotul.Dumnezeu si-a aratat inca odata puterea.Am fost ultima citata in sedinta si sotul meu a putut ajunge de la Petrosani..asa ca ..VICTORIEEEEEEEEEE.S-a admis adoptia.Am avut probleme insa cu schimbarea prenumelui.Nu se mai accepta schimbarea prenumelui in instanta dar...din nou mana lui Dumnezeu.Procuroarea s-a milit de lacrimile mele si de argumentele pe care i le-am adus.Ca o strig pe nume din decembrie,ca am botezat-o cu numele asta,ca e numele pe care l-am dorit pt copilul meu. Asa ca suntem fericiti.
Simona,eu i-am facut gauri cu pisolul si la o luna a facut vaccinul.D-na dr a zis ca nu e bine sa-i fac dupa vaccin timp de o luna.Vreau sa va spun ca zi la completul la care am fost repartizata s-u finalizat 3 incredintari si 2 adoptii.
va pup,
Corina si Maya
dinah spune:
Fetelor unde gasesc si eu adresele altor judete (Prot copilului) ca sa pot trimite si eu prin fax copie dupa atestat poate am sansa in alte judete. Era undeva pe aici dar nu o gasesc. Multumesc.Dinah
urziceanu spune:
Fetelor am o veste bunaaaaaaaaaaaaaa!!!!
S-a incuvintat adoptia.Am avut niste emotiiiiiiiiiii.sotul meu este detasat in alt judet si la dosar am avut procura legalizata la notar sa-l reprezint .Am fost programata la ora 8,30.Jurista mi-a zis ca pronunatrea se va face peste 2 saptamani si ca trebuie sa fie si sotul.Dumnezeu si-a aratat inca odata puterea.Am fost ultima citata in sedinta si sotul meu a putut ajunge de la Petrosani..asa ca ..VICTORIEEEEEEEEEE.S-a admis adoptia.Am avut probleme insa cu schimbarea prenumelui.Nu se mai accepta schimbarea prenumelui in instanta dar...din nou mana lui Dumnezeu.Procuroarea s-a milit de lacrimile mele si de argumentele pe care i le-am adus.Ca o strig pe nume din decembrie,ca am botezat-o cu numele asta,ca e numele pe care l-am dorit pt copilul meu. Asa ca suntem fericiti.
Simona,eu i-am facut gauri cu pisolul si la o luna a facut vaccinul.D-na dr a zis ca nu e bine sa-i fac dupa vaccin timp de o luna.Vreau sa va spun ca zi la completul la care am fost repartizata s-u finalizat 3 incredintari si 2 adoptii.
va pup,
Corina si Maya
patri spune:
Si parerea mea e ca trebuie asteptat sa nu risti nimic, dar eu nu stiam asta si cand am fost cu ea sa-i fac gaurile in urechi am fost la spitalul de maternitate si nu m-a intrebat nimic de vaccinuri-si acum ma tot gandesc, a fost inainte de antipolio...- dar nici la circa nu m-a intrebat daca a avut ceva injectii inainte, stiu ca deodata cu picaturile a primit si un vaccin injectabil, asa ca virgula cum e cu impunsaturile dinnainte? Daca e periculos de ce nu te intreaba nici macar medicul ? Parerea mea e sa nu risti absolut nimic, dar totul e sa stii ce riscuri sunt!
Ce mai fac micutii vostri? Eu am aflat vesti bune de copilasii din centrul unde mergeam ca voluntar, datorita faptului ca au fost internati cu hepatita (au avut epidemie), unii si-au gasit familii care-i doresc, si cel mai mult ma bucur pt Luci, baietelul de care v-am tot povestit...In tot raul e si bine!!!Eu datorita epidemiei nu pot sa merg la ei, am vrut sa le fac o vizita cu Patricia, si asa am aflat, si acum mai aman sa nu fie riscuri...
Va pup si multa sanatate
nico_ro spune:
Ma bucur pentru voi, Corina, ca totul a iesit asa cum trebuia, felicitari! Si pupici mandretei tale de fetita, ca uite abia acum apuc sa-ti spun ca a fost o dulcica la botez, desi pozele le-am vazut de ceva timp...
Azi ne-am testat psihologic; dupa spusele asistentei cam pe la inceputul lui iunie vom avea atestatul, sper sa nu se mai lungeasca povestea. Mai trebuie sa ne faca doar vizita acasa, in rest am cam terminat. Abia astept... sa luam atestatul si apoi abia astept sa ne gasim bebelusul cat mai repede, sper sa avem si noi noroc.