fetele din belgia (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Bepii spune:
Dragele mele,
Am intrat pe forum sa va urez la toate din toata inima un
Paste Fericit !!!![]()

Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si lumina sa va calauzeasca pasii pe mai departe.
Cu mult drag, 

Bepii
Fericirea nu e o destinatie anume ci modul in care calatoresti.
ardeiash spune:
paste fericit. sa va aduca Domnul tot ce doriti si mai ales sanatate!
s-auzim numai de bine! si 

miri_mik spune:
hristos a inviat! sper ca ati petrecut un paste luminat, cu cei dragi alaturi si ca v-ati odihnit putin:) stiu cum e cu pregatirile, dar de data asta am scapat:) cateodata imi place mai mult aici decat in ro:) e mult mai practic:)
disperata, imi pare rau ca n-am mai intrat sa-ti dau detalii despre parada florilor. a fost pe 22 aprilie, nici noi n-am vazut-o pt ca am ajuns prea tarziu si a fost inchisa circulatia din cauza ei, deci n-am avut acces direct decat la coada parazii:)) dar daca vrei sa vezi ceva minunat, si sa te imbeti cu miros de zambile si narcise, da o fuga la keukenhof in olanda, 210km aprox de brux, in directia amsterdam. e o minunatie! si expozitia ramane deschisa pana in 22 mai. daca vrei detalii, poti citi pe net. fa o cautare cu keukenhof si gasesti o multime de informatii:)
pt noi a fost un drum obositor cu bubu dupa noi si in plus am mai avut si aventuri - am uitat geanta lui cu camera de luat vederi si ap foto in ea la un mcdonalds in olanda, asa ca va inchipuiti ce bine ne-a tihnit ziua de ieri cand ne-am revelat si ne-am intors intr-un suflet inapoi (140 de km) intre doua mese de-ale lui bubu. important e ca am recuperat geanta, cu continutul intact! data viitoare nu mai luam bunicile cu noi ca sa nu ne mai faca creierii varza:))))
va pup fetelor si sa va petreceti bine in continuare,
pupici
miri_mik spune:
hihihih, uitasem de poze. am incercat si eu la yahoo. da n-am avut rabdare pana in capat.
http://photos.yahoo.com/miri_mik
miri_mik, fericit mamik
Nora spune:
Hristos a-nviat!
miri_mik, foarte dragute pozele
. Si noi am fost la keukenhof si ne-a placut foarte mult, e superb
.
Am intrat un stropsor p-aici sa va arat o poza cu Andruska al meu la tortul de 7 ani!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_bogdan2001/detail?.dir=/e6bdre2&.dnm=9385re2.jpg&.src=ph
Nora
carmita_baby spune:
Hristos a inviat!
Buna fetelor 
Miri_mik si noi am fost azi la Keukenhof, de fapt asta a fost unul dintr motivele pentu care a venit mama tocmai in perioada asta la noi. Celalalt motiv a fost Bloemencorso, insa din pacate nu am putut merge din cauza unor probleme intre timp. Daca nu ai putut merge intr-o zi, asta e, il mai vezi la anu` din pacate. Eu am fost cu sotul meu la Bloemencorso prin 2004 si a fost absolut SUPERB! Nu ne venea sa credem ca mana omeneasca a putut crea asemenea minunatii din flori.
Imi pare rau ca ai trecut prin patania cu geanta uitata, insa din fericire ti-ai recuperat geanta, era mai rau daca nu o gaseai, sau o gaseai goala nu? ![]()
Noi ieri am facut ciorba de miel si friptura de miel
, adica ce mai o adevarata masa de Pasti, chiar daca asta a fost a doua zi si nu in prima zi de Pasti.
Va pup si va mai astept la un pahar de vorba 
Pe curand ![]()
Mello motanelul iubit