Mamici din Japonia (5)
Raspunsuri - Pagina 21
pika-pika spune:
Bits La multi ani lui Kenzo!

Sa fie sanatos,sa creasca mare si voinic!Multi pupici!
Andromeda si Aina
poze cu noi
ken spune:
japonici....ohayooo
.Ma primiti si pe mine? Nu am japonel{bebe} dar sint prirtena dvs din umbra
.LA MULTI ANI PT TOATE MAMICILE CU SAMURAI SI SAMURICI SI TOATE BUNE>
. CE BINE ca am reusit sa ma inscriu ca tare 
MULTUMESC HANAKO PT SFATURI
.Sa auzim de bine.
ocris spune:
Buna Ken si bine ai venit (scuze pentru intarziere).
Fetelor, ati avut probleme cu copiii din cauza polipilor? Se poate face operatie de polipi in Japonia?
Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)
ken spune:
NOAPTE BUNA JAPONICI PT VOI SI SAMURICI.IAR DACA VA TREZITI DEVREME SA STITI CA V-AM FACUT CAFEAUA DAR DACA SE RECESTE SA O MAI INCALZITI VOI.

yashy spune:
quote:
Originally posted by ocris
Fetelor, ati avut probleme cu copiii din cauza polipilor? Se poate face operatie de polipi in Japonia?
In Japonia cred ca se fac operatii numai in cazul in care nu mai e alta alternativa... Eu l-am operat pe Luka anul trecut in Ro. Abia dupa, am aflat ca se putea vindeca in Jp si fara operatie.

Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun
Lia spune:
quote:
Originally posted by yashyquote:
Originally posted by ocris
In Japonia cred ca se fac operatii numai in cazul in care nu mai e alta alternativa... Eu l-am operat pe Luka anul trecut in Ro. Abia dupa, am aflat ca se putea vindeca in Jp si fara operatie.
Adina& Luka
![]()
obraznicatura lu' mami
![]()
Un fulg pentru seara de Craciun
Si cum se putea scapa de polipi in Japonia fara operatie?
Ca si Andy si toti colegii lui de gradinitza de aici din japonia sforaie cu maxim succes,e la mare moda.
Si eu ma gandesc serios sa-l operez iarna asta cand mergem in tara.
hitomi spune:
Buna mamici din Japonia !
Am si eu o intrebare la voi ,daca ma puteti ajuta .Am o prietena in Shizuoka ,Fuji city ,care a nascut luna trecuta si nu stie daca este vreo biserica crestina prin zona ca sa boteze fetita .Daca sunt mamici prin zona si stiu daca este asa ceva acolo ,va rog mult sa-mi spuneti si mie .
Va multumesc anticipat !
ocris spune:
Hitomi, imi pare rau, dar nu cunosc nici o biserica in Shizuoka. Poate fetele care locuiesc mai aproape.
Adina, de ce iti pare rau ca l-ai operat pe Luka de polipi. A fost foarte dificil? Dupa operatie, starea sanatatii nu s-a imbunatatit?
Ma intereseaza, pentru ca si fetita mea, Mayo, nu respira decat pe gura, de o bucata buna de timp. Saptamana trecuta a facut si febra. A luat medicamentele de gripa date de pediatru, daca nu isi revine cu nasul, mergem la orelist si vedem ce spune.
Eu cred ca sunt polipii.