Haideti la Albena!
Raspunsuri - Pagina 2
velma spune:
Salut! Cine merge la Albena in august? Noi mergem la Kaliakra impreuna cu Lau care va avea 3 ani. Stie cineva cum este? Cum este mancarea, locurile de joaca, au gradinita?
Rozi spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Velma, noi vrem sa mergem in august!! Dar la Laguna Beach... Desigur ca inca nu am luat bilete, dar o vom face pana in 15 iunie.
Ce frumos ar fi sa mergem impreuna, chiar daca nu te cunosc personal . Victor va avea 2 ani la vremea aceea, ar fi bine sa se joace impreuna, mai impartim supravegherea, o bere acolo...
Detalii despre cum e mai poti afla la sectiunea Calatoriile sufletului, sunt vreo doua romane-fluviu .
In ce perioada mergi? Noi vrem intre 10 si 20 pe undeva pe-acolo. Hai zi repede, ca ma bucur deja
velma spune:
Foooarte bine!!!
Noi mergem din 5 august, 7 nopti. Vom tine legatura si vom stabili cum sa ne intalnim si sa ne cunoastem. Acum trebuie sa scot "mistretelul" la plimbare. Vorbim maine!
nectarus spune:
MAI fetelor ce tot aveti cu ALBENA, statiunile de pe litoralul romanesc nu va mai satisfac...E chiar asa de ieftin ,a-ti mai fost pe acolo de sunteti asa de entuziasmate sau pur si simplu vreti sa emigrati.
quote:
quote:
Rozi spune:
quote:
Originally posted by nectarus
MAI fetelor ce tot aveti cu ALBENA,
...treaba mea!
quote:
statiunile de pe litoralul romanesc nu va mai satisfac...
Pe acelea le stiu, vreau sa vad si altceva.
quote:
E chiar asa de ieftin ,
Nu ma duc pt ca este ieftin. Ma duc ca este mai aproape decat Turcia sau Grecia si merg cu copilul mic.
quote:
a-ti mai fost pe acolo de sunteti asa de entuziasmate
Nu am mai fost, nu sunt entuziasmata ca merg acolo, ci ca merg in vacanta, in sfarsit!
quote:
sau pur si simplu vreti sa emigrati.
Asta e doar asa, sa puna capac.
Am incercat sa raspund politicos; am reusit?
irina_ina2000 spune:
Buna,
sa raspund si eu de ce Albena:
-e liniste
-la all inclusive nu te doare capul ca mai trebuie cumparat cate ceva: suc, fructe, lapte pt. cel mic etc.
-pe plaja nu am avut probleme ca ne pierdem copilul, nemtii stau la piscina si e asa de libera plaja.
-apa a fost impecabila timp de 7 zile cat am stat acolo.
-locuri multe de joaca pentru cei mici.
-mancare buna , fara probleme si fara cantitate ( sincer acolo nu masoara nimeni o portie la gramaj )
-curatenie in permanenta in camera, pe strazi, in parcuri ( schimbate zilnic prosoapele si orice e nevoie in camera)
-Petrecere frumoasa la cele care ati ales Albena
de ce nu in tara:
- galagie
- foarte mare aglomeratie pe strazi iar pe plaja sa nu mai spunem ( 2 ani am fost stresata ca pleca Alexandru si deranja cate un colt la cearcaful cuiva sau ii dadea nisip peste picioare)
- mancare dramuita si cantarita
- curatenie de multe ori de mantuiala in camere, fara sa se schimbe prosoapele zilnic.
-teama de a disparea ceva din camera sau de pe balcon ( acolo am stat la parter dar in permanenta am avut cate ceva lasat pe balcon la uscat si nu am avut probleme)
- vorba frumoasa a celor cu care intri in contact lasa cateodata de dorit
Alegerea este insa a fiecaruia si diferentele le face fiecare dupa gusturi.
Numai bine!!!!
nectarus spune:
MERCI PTR RASPUNS DAR NU MI-A PLACUT FAZA CU CAPACUL... EU AM CREZUT CA LA ACEST FORUM POTI DISCUTA FARA SUPARARE SI CU PUTIN UMOR.VA UREZ VACANTA PLACUTA SI ASTEPT SA-MI SCRII CUM A FOST....SI EU AM 2 COPII DAR PREFER CEL PUTIN ANUL ASTA LITORALUL ROMANESC..."STATIUNEA MAMAIA,, E SUPER PTR PITICII NAZDRAVANI.
liliana csaki spune:
Nectarus, nu mai scrie, te rog, cu litere mari(echivaleaza cu a striga la interlocutor)
multumesc,
miria_cristina spune:
Fetele, noi mergem la Albena pe 10 august.
Tare mi-ar placea sa ma intalnesc cu careva dintre voi acolo!
Care mai merge sigur?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."