Haideti la Albena!

Haideti la Albena! | Autor: Rozi

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca si Asi se interesa de Albena... Tot ii fac curte unei "colege" (n-o dau in vileag, ca nu-i frumos), da' se lasa tare greu Si noi vrem sa mergem anu' asta.

Visez si eu ce frumos ar fi sa mergem cateva familii de-aici (ca tot ne-am imprietenit ) impreuna...

Nu ne-ar fi frica de drumul prin Bulgaria, i-am descuraja pe politistii care cer spaga , ar socializa la greu bebeii nostri, am sta cu randul cu copiii , am vorbi comod in romana ...

Noi am vrea sa mergem pe la mijlocul lui iunie.

Se ofera cineva? (vedeti ca deja mi-am pus ochelarii de soare (mai ales acum noaptea am nevoie de ei ))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fa-mi curte, fa-mi....
Tu stii ca eu sunt mai nehotarata.
Noi am vrea sa mergem dar pe mine ma retine faza cu mersul atatea ore cu masina (pe care nu o am dar si daca mi-as lua maine tot nu m-as incumeta sa conduc atata). Ale nu mai sta de nici o forma in brate si 6 ore sa ma frece sus jos nu ma incanta. La fel nu ma incanta ca neavand masina tb sa ma descurc cu bagaje si tot ce e nevoie plus copil atomix .... hm . Ma duc la calatorii sa vad daca mi-a raspuns cineva la intrebarea cu trenul.
Intreb si aici, stie careva daca e tren (de preferat de noapte) pana acolo?
Si pentru cei care inca nu au studiat subiectul cu Albena uitati aici www.vacanteinbulgaria.ro/statiuni.html#zonaA2" target="_blank">oferta.
Si la "calatoriile sufletului" e un subiect mai mare (si cateva mai mici) cu impresii ale celor care au fost anul trecut. Si toti sunt foarte multumiti, in iunie tariful nu e mare (tineti cont ca la 5* e 200 euro de persoana la all inclusive). Copiii sub 2 ani au gratuitate.
Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Bai cineva la subiectele de calatorii zicea ca se poate merge cu tren pana la Varna si de acolo cu autocar. Unde e Albena pe harta fratilor? Ca nu o vad.
Uite o www.b-info.com/places/Bulgaria/data/maps/BG_map.gif" target="_blank"> harta.

Flory inainte sa citesc ce ai "scris" aici ii ziceam lui Tony "sa vezi ce ne bate Flory".

Rozi tu zici la jumatatea lui iunie, tarifele se schimba chiar la 15, cum facem? Sa ne incadram pana in 15 sau luam jumi-juma (adica sa calarim perioadele)? Asta in caz ca ne decidem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Rozi nu poate sa mearga. A promis ca vine la mine la spital...asa ca nu mai plecati.

Flory 29+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

mey ,voi ati luat-o razna?noi nu ne adunam sa mergem pana la moeciu si voi vreti la bulgari?
Nici nu am pasaport.Ma luati fara?

Ps:sunt in sesiune in iunie ,asa ca pas.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Nici eu n-am, ma arunc in Dunare si traversez inot. Asta-i baiul? Si sesiunea o ai toata luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

nu uitati ca multe dintre noi nu au adoptia finalizata asa ca nu putem sa scoatem copii din tzara .(parca ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Pai am 6 examene ,asa ca e mai mult de o luna ,ca dau examene numai in week-end .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Dragele mele care cititi , eu stiu ca fiecare isi are problemele, programele si imposibilitatile ei. Dar poate am noroc sa gasesc macar o familie - doua care ar putea merge acolo, in aceeasi perioada. Asa mi-ar placea mie...
Hai ca revin mai tz, am o urlatoare langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Da, si pe mine ma intereseza o vacanta la mare si mi-ar placea la Albena.
Pana acum am gasit un hotele de 4* la Venus(noua ne place tare statiunea ca e mai linistita) dar am vrea in iulie.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput