Constanta la apel! (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna ziua,Constanta!

In prag de Sarbatori Pascale va dorim un munte de sanatate,o mare de dragoste si Soare,mult Soare in viata voastra!
Iar Florilor ce le-ndragiti sa le udati cu multa iubire!
Tatii sa se-ntoarca sanatosi acasa,afaceri prospere,sefi toleranti,prieteni adevarati si tot ce va doreste sufletul!
Sarcini usoare si bb.sanatosi!

quote:
roxa,te-am vazut la stiri la protv.tu erai, nu?

Ea era!M-am simtit atat de mandra de Roxana noastra!Felicitari!

Teo va merge din toamna la gradinita unde merge si Alisia.Nu stiu daca am facut alegerea potrivita,insa dupa cum mi s-a spus cele de stat respecta programa scolara,sunt copii din diverse medii si ea trebuie sa se-obisnuiasca cu asta,iar educatoarele nu-i lasa sa faca toate nazbatiile numai de dragul lor,impun si reguli,ceea ce ptr.Teo e f.bine.
Casuta cu povesti la care am vrut initial s-o dam se va muta din toamna la Campus,se extinde.
In luna mai vom avea parte de targ de gradinite,nu stiu sigur cand si unde,cum aflu va scriu.Mai multe amanunte stiu educatoarele de la gradinita germana.

Gabi,am fost la gradinita Alisiei de-am luat-o acasa pe Ana din grupa ei.Alisia era cuminte foc,statea alaturi de educatoare si-asculta povestea,parea fericita.
Anda,Rodica este in C-ta,poate va intalniti cu bb.Se pare ca va sta toata vara la socrii mei.

Le-am scris pe toate de-a valma,asa-s toate in capul meu!Primavara astaaaa!

Cu drag,July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

July! Ma bucuur ca nu ne-ai uitat!

Sanzi, acum am recitit un pic din urma si am inteles ca sunteti peste mari si tari!

Madamsadamy, inhalatii cu adrenalina cred ca ti-ar trebui! Sunt f. bune in caz de bronsiolita. Ventolin, ceva care sa amelioreze un pic!?!
Despre case, constructii... ma bag eu! In general constructiile din localitatile limitrofe Constantei sunt facute .... sa fie vandute! Stiu ca unii n-au sapat fundatia cat scria in proiect sau nu au respectat principii de rezistenta; au puncte slabe ascunse! Zugravita, finisata frumos si ia ochiul cumparatorului! Trebuie sa te interesezi bine cine, dc a facut casa. Daca vrei cunosc pe cineva in Valu; spune-mi pe care ai pus ochii(adresa exacta)si culegem impresii pentru tine!

si pentru floricele din viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Yupiiii, gata cu ...renovarile prin casa si curatenia aprox.80% este gata....Nu-mi vine sa cred ca am scapat de cosmarul prafului si varului. Va spuneam, ca am captusit doi pereti de la o camera, care este si pe colt si pozitionata spre nord-vest. Sper ca de iarna viitoare scapam de mucegai si frig. Cu ocazia asta am facut si niste investitii...mobiliere...suuper. Fac cateva poze cat de curand(aparatul este la Costin).

La multi ani celor cu nume de floare!: Cami,Sinziana si Narcisa! si nu numai!
Paste fericit celor ce-l sarbatoresc astazi! Lumina in case si suflete!
Multumim pt. urari. In sfarsit pot spune ca suntem bine si cu sanatatea.Cred ca am scapat si de operatie. De cateva zile nu mai simt absolut nimic.Oricum raman in garda, daca se repeta simptomele probabil ca nu mai scap.
July, pupici multi...prietenii stiu de ce!
Alina, sanatate multa sii tie si lui Sebi.te tin la curent cu bona!
Roxa... spune-mi si mie(io am ratat) cu ce ocaziune ai ajuns...vedeta????Felicitari!

O saptamana frumoasa si...luminata!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

TatianaS, Alexia mi-a zis ca a vazut-o pe Bia in parc!
Tania, sa stapaniti sanatosi mobilierul! E buna o schimbare de decor uneori, face bine la corason, nu-i asa!?? Peretii i-ai placat cu gipscarton si vata minerala? Si noi am facut asa cu 2 pereti exteriori si adio mucegai si frig!

Fetele si Sanzi e floricica noastra, nu-i asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani floricelelor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa traiti cu numele foricele de Constanta
paste fericit celor carora il sarbatoresc azi
sotul i-a spus sefului ca nu vine la munca zilele astea 3(vineri-dum) pt ca vrea sa stea cu dragele luiasa ca azi e ultima zi de tati nonstop din astea 3.si vineri noi 2 plecam si il lasam pe tati singur.noroc cu internetul.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna si La multi ani! tuturor celor cu nume de flori.

Eu nu am mai scris in ultima vreme pentru ca am trecut si eu si Paul prin niste raceli, iar in plus eu am mai avut si o criza de lumbago, ma durea spatele de nu ma puteam ridica din pat. Am destul de des dureri de spate dar astea au fost f. mari si drept urmare dr. mi-a dat sa fac injectii cu dexamethasona si apoi 10 de Ketonal. Pe astea de Ketonal inca le mai fac nu le-am terminat. Sper sa le termin pentru ca de Pasti voiam si noi sa plecam la socrii cateva zile. Daca mai are cineva probleme cu spatele imi ziceti si mie ce remedii mai exista?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici sarbatoritelor de azi!mult noroc si iubire!
paste fericit!

noi azi am facut gratar peste gratar musafiri adunare mare.
alexandra a mancat ca niciodata carnita de pe un copan fript.si tort.si a avut si cu cine sa se joace.

pe seara am reusit sa ii bag un deget in gurita ca sa contabilizez dintii si maselutele.
jos se itzeshte cate o maseluta pe fiecare parte iar sus se simte graba altor 2 maselute.

va pupik si somn usor

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani tuturor florilor!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Un cadou de Florii de la soare:
http://community.webshots.com/album/549526918JlxPnW

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David