Constanta la apel! (71)
Raspunsuri - Pagina 7
jone spune:
duminica sunt floriile?
valeu.
tre sa scobesc netu de o prajitura noua.
am uitat sa va mai zic noutatile despre stalpul meu.
am mai facut un pas inainte.am depus dosarul ptr autorizatie de planta stalpul.sper cat mai curand sa devenim proprietari de stalp.
si o alta noua fata a personalitatii mele:gatitul! cred ca m-am damblagit.
ce ma ingrijoreaza este faptul ca am inceput sa fac ciorbe bune.asta e semn de imbatranire?
ps sa stiti ca rad dar nu e rasul meu
jo si alexandra
"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi!!!
Azi am fost in parc si ne-am facut prieteni noi...
Aici nu e pb cu gradinitele ca nu sunt locuri...ci ca sunt ff scumpe (cam 300-600 pe luna program de 3 ore!!! fara mancare), sau cele mai ieftine (de 300) sunt pline de copiii mexicani care nu stiu engleza si nici nu vor sa o invete...(si te trezesti cu copilasul ca iti vorbeste spaniola...)
Luni ma duc sa vad si io 2 gradi...sa vad ce natii sunt copilasii de la prek
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
mav spune:
Neatza!
Sinzi, risti sa ai un copil poliglot!
Jo, stiu ca nu te pot consola pt asbenta sotului, dar iti trimit o imbratisare de la distanta!
Tania, Sebi seamana cu ta-su la fizic si desigur ca e teribil de simpatic cu gropitele lui in obrajori, da' e destept si sensibil la frumos ca mine! (asta asa, ca tot se vorbea pe aci despre ciori si puii lor!) Ce face Bibi, merge la gradi in continuare?
In legatura cu gradinita... eu l-am inscris pe Sebi la cea din cartier, dar cred ca noi vom merge inca un an, cel putin, cu bona. Ma gandesc ca va fi mai bine sa-l mai tin acasa pana la 3 ani jumate.
Si asa... tot mi se imbolnaveste copilul destul de des, dar sa mearga in colectivitate? Numai eu gandesc asa!? Voi de ce ati ales varianta cu cresa/gradinita asa devreme?
Pupici si un weekend minunat!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Jone , lasa ca vine sotul repede, repede, cu atatea probleme administrative (stalpi , casa noua etc) nici nu vei simti cum zboara timpul. Felicitari pentru ciorba, asta este trece timpul .
Mav si eu tot la 3,6 ani ma gandeam sa o dau pe Alex la gradi, noi avem bunicute care sunt dispuse sa aiba grija de dra. Chiar suntem in litigiu cu ele pe motiv de gradi ca este prea devreme la 3.6 ani.
Sinzi, hola! Hai ca suna bine si spanoila.
Adinutza cum a fost prima tura la Baneasa? Dar a doua?
We minunat tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
jone spune:
dragutelor unde sunteti?
afara e frumos!
multunesc ptr imbratisari si incurajari
ma duc sa fac mancare.iar.noroc ca are cine manca.
imi caut consolarea in mancare.eu o fac altii sa pape.
pupici
jo si alexandra
"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"
CRIXIA spune:
HELLO, HELLO, HELLO!
CRED C-AM RECUPERAT VREO 4 CAPITOLE! SUNT.... AMETITA!
MARLEN, FELICITARI PENTRU MICUTZ SI MICUTZA!
LA MULTI ANI ROXANA, GEN, CATY! CU INTARZIERE, SORRY!
ALEXIA E OK, CHIAR A TRECUT BINE PRIN VALUL DE RACELI SI NU S-A LIPIT NIMIC DE EA. ESTE FOARTE ENERGICA, AGERA, CURAJOASA.... DORNICA DE COPII, MOTIV PENTRU CARE NE ALATURAM SI NOI PENTRU MERSUL LA GRADINITA.
NOI AM FOST OCUPATI CU SERVICIUL, DAR SI CU O IDEE DE AFACERI. CAND FINALIZAM VA ANUNT, POATE VA INVIT LA DESCHIDERE!
UN WE INSORIT VA DORESC!
FLORILE DIN JURUL VOSTRU SA VA TRAIASCA CU NUMELE!
sinzi_ana spune:
Nu pot sa spun ca ma bucura ideea ca va vorbi un fel de romano-americano-spaniola...deja imi ajunge romano-americaneasca!!!
Mai sunt desene aici (ca Maia si Miguel) in care mai au expresii in spaniola...hihi...si emisiuni pt copii in care ii invata spaniola...
Crixia succes cu afacerea!!!
Noi ne preagtim de parc...azi e sarbatoare in parc, ii pune pe micuti sa caute oua de ciocolata ascunse in iarba...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Madamsadamy spune:
De ceva timp doar va citesc, nu v-am scris din motive intemeiate: nu as face altceva decat sa ma plang din nou de injectiile mele dureroase si de problema de sanatate, care s-a mai ameliorat dar nu a trecut; sant inca in investigatii. Cica as fi facut o bronsita asmatiforma.
Parca aveam pe cineva printre noi care sta in Valu. Am nevoie de informatii despre casele noi de la vanzare. Sant tare bune la pret dar la cine spun de casa la gata din Valu imi spune ca ar fii facute din bca spart si ciurucuri de materiale si ca unuia din cumparatori ii s-ar fii crapat un perete, etc. Asa ca help me.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
crig72 spune:
Pentru cei care maine sarbatoresc , va dorim un Paste fericit plin de armonie!
De Florii uram tuturor sanatate,fericire si "La multi ani!"
Camelia,Narcisa va doresc sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi !
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Ontica Camelia spune:
Buna!
Paste fericit celor ce serbeaza azi!
La multi ani floricelelor!
Narcisa sa traiesti cu numele, sa fi fericita si iubita de cei dragi tie.
Multumesc pentru urari.
O zi superba tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)