Constanta la apel! (71)
Raspunsuri - Pagina 12
Fiquelle spune:
July, eu am o alunita care trebuie scoasa! ma poti ajuta? Pai in primul rand, ai 3 pungi de curaj?...asta ar fi o problema...apoi restul vine de la sine...fac tot ce spui, saru-mana!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Ontica Camelia spune:
Salut! Doua zile nu am avut net dar suntem la apel, "sa traiti"!
La multi ani BODI!!! Adinutza sa-ti traiasca cavalerul si domnisoara , sa va bucurati de ei si sa va aduca numai bucurii.
Multa sanatate la bolnaviori.
Ultima duda a Alexandrei care ne-a lasat paf pe noi, doua bucati parinti: "copkilul" stie care este mana dreapta si respectiv stanga . Ca sa nu mai spun ca repeta tot, dar tot ce aude. Ne crucim tot timpul de informatiile pe pe care le acumuleaza zilnic.
Hai ca m-am laudat destul.
O seara frumoasa si o saptamana a "patimilor" cat mai usoara.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Fiquelle spune:
Adinutza, sa-ti traiasca baiatul, sa-i fie buna viata, sa isi iubeasca parintii si sa aiba parte de noroc!
Tatiana, eu cred ca fac o reteta din "Practic", pulpa de miel cu ciuperci si masline...iar dulciuri, tot de acolo, au niste retete super!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
narcisa spune:
Sinzi, Patrick e fan martipan, nici eu nu stiu de unde, cred ca se mosteneste(de la tati) si Vivien cioco nu conteaza ar baga in gurita cu amandoua miinile, cit ma feresc eu sa le dau cu portia la zile din astea Paste, Craciun recupereaza.
toate cele bune
narcisa
Noi Vrem Soare
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Narcisa, cum ii faci sa manance ciocolata??? Al meu nici nu se atinge de ea...ii e sila...DAr mananc eu si pt el...
Am fugit si noi...
O zi buna la toata lumea!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Narcisa, ce e martipanul???
David a devenit de la un timp fan lapte cu "cirese" (adica cereale dar nu stiu de ce le confuda)...si e atat de ciudat pt ca pana acum nu le putea suporta...si laptele cu atat mai mult!!!
July, bafta la gradi lui Teo...Cred ca o sa ii placa tare mult!!! Si succes cu fratiorul sau surioara!!!
Camelia, bravo Alexandrei!!!
Si David baga perle...ieri m-a vazut cand ma schimbam si imi spunea "ce faci mami, iti pui tzatzele??" (eu imi puneam sutienul!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Oana spune:
Buna, desi pt. mine nu prea e buna ca tusesc ca un magarus.
Ema, cu spatele eu am fost la dr. mea de familie care are cabinet langa mine la Brotacei. Somn linistit tizei mele.
July, ce ma bucur ca mai scrii. Mersi mult pt. propunerea cu serul o sa apelez daca nu mai pot. Deocamdata sa vad ce fac cu ultimele injectii pe care le mai am de facut ca daca vine Pastele pleaca toti doctorii si toate asistentele in vacanta si nu stiu daca mai are cine sa mi le faca. Daca nu am cu cine sa fac, imi faci si mie o injectie cu Ketonal?
Adinutza, cum te-ai indurat tu sa pleci asa departe de puiutii tai? Cum e la Baneasa te-ai mai obisnuit? Sa iti traiasca Bogdanelul sa fie sanatos si voios! Sa ne mai scrii in week-enduri macar!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Bogdan, la multi ani!!! Adinutza, sa iti traiasca si sa fiti fericiti cu totii!
M-am trezit cam tarziu cu urarile, dar nu am intrat cateva zile pe DC, din motive de proasta dispozitie si lipsa timp.
Oana, sanatate!
July, ce bine ca ne mai scrii despre voi! Succes cu fratiorul!
Maria va merge de la toamna la gradi. As duce-o si main ec a ainnebunit-o acasa pe mama , dar nu are inc atrei ani si nu am prea multe sanse sa o primeasca. Azi duc dosarul la gradi 12, dar nu sunt inca impacata. Mi-ar fi placut sa fie colega cu Alisia si Teo!
Stefan e cel mai mar emancau, in continuare, dar nu a mai pus un gram pe el de aproape 3 luni. O fi vreo problema? Nu ma pot plange, ca are 10,300 kg, deci e marisor, dar ma gandesc sa ii fac un coproparazitologic. Dar ar manca atat daca ar avea vreo problemuta?
A, pe 12 mai plec cu Maria in excursie in Bulgaria pt. trei zile. Se organizeaza la noi la serv. si o iau si pe ea. Pana atunci tb. sa o conving sa se urce in autocar . O sa ne programam o zi de plimbari cu autobuzul, ca prima si ultima "experienta" in autobuz a fost un esec.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
buna dimineatza!
vaaaaiii ce imi place sa va vad pe toate active din nou!
July hihihi am murit de ras la faza cu Teo! auzi la ea, face ca Tom! suuper! imi pare bine ca il vezi pe Pat! ne e tare dor de voi, cred ca Teo e o adevarata domnisoara. sigur ca iti dau un telefon cand mai venim in spital, dupa pasti facem o prezentare de anti-inflamatoare la Lupescu la reumatologie. tu esti la medicala 1 sau in chirurgie acum?
Oana esti mai bine cu spatele?
Camelia dragutza faza cu stanga si dreapta! fata desteapta Alexandra!
Cornelia succes la plimbarea cu autocarul! ce bine ca schimbati aerul. sper sa aveti vreme frumoasa! sa stii ca nici Patrick nu a mai luat in jurul varstei de un an decat vreo 150-200g pe luna....cu toate ca manca in continuare ca spartul! gandeste-te ca ei acum cheltuie ff multa energie pe noile moduri de deplasare...si au nevoie de rezerve! pupici si sper sa fii bine cu moralul!
Ema imi pare rau ca te simti asa obosita....dar sa stii ca e normal! pitica creste si te solicita din ce in ce ai mult....iar tu esti cam la capatul puterilor! precis iti va face bine venirea in romania!
va pup fug la treaba...ne auzim later!
o zi frumoasa tuturor!
jone spune:
eu am inceput un pic curatenia de paste adik sa scot molozolu din casa.
si incerc sa imi fac curaj sa gletuiesc.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara???inca il mai astept!"
ADINUTZA spune:
Va multumesc pentru urari! Va doresc si voua sa aveti parte numai de bucurii din partea copilasilor!
Eu sunt la Baneasa , diseara intru in tura de noapte, pe dig la Oltina. Sper sa nu ma ia valul, la propriu. E jale ce-i pe aici cu inundatiile. Dar eu, servesc patria! Pai de ce sa fac eu pregatiri de Paste, ca toate gospodinele, cand pot sa car saci cu nisip si sa evacuez oamenii din case. Ei, nu ma compatimiti, nu fac chiar eu asta, dar colegii mei o fac. In fata naturii suntem neputinciosi.
Haideti sa va zic despre spatiul de joaca din Doraly: i-am facut ziua lui Bogdan acolo, a fost super, copiii toti incantati, la fel si parintii. O sa pun poze, cand ajung acasa. Locul este dotat cu multe jucarii pentru copii, am adus si clown care i-a distrat, si o tipa care i-a pictat pe fata, am comandat pizza si totul a fost peste asteptari.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi