Constanta la apel! (71)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
Gabi, din cate stiu eu nu are. e de gasit doar in policlinica 2. scuze, eu is batrana si bolnava....who is Cristina P?? ca io nu vad nici un mesaj al ei aici.
lizuca spune:
Rox, Cristina P a postat adineauri, din greseala, la sfirsitul capitolului 70, dar m-am gindit ca se va uita aici dupa raspuns.
roxanaz spune:
asa? ia sa ma uit si eu atunci....sa mut postul aci. multam Gabi.....tare greu cu batrinetile astea :))
roxanaz spune:
cristina_p76
nou venit
Romania
CONSTANTA
31 Mesaje
Trimise - 18/04/2006 : 11:26:35
--------------------------------------------------------------------------------
Salut fetelor! Sunt si eu o viitoare mamica.Am 25 sapt si 5 zile. Sunt si eu din Constanta, zona Tomis Nord-Brotacei si am o mare dilema.Data nasterii la mine este 30 iul si doctorul meu nu o sa fie in Constanta atunci. VOI CU CINE NASTETI SAU CU CINE ATI NASCUT? PUTETI SA-MI DATI CATEVA RECOMANDARI?V-as ruga, ca tare ma mai framant. Parca vad ca nasc cu femeia de servici.
Va pupic si astept ceva recomandari
CP
sinzi_ana spune:
La multi ani Bogdan!!!! Sa fii iubit si fericit toata viata!!!!
Narcisa, cum ii faci sa manance ciocolata??? Al meu nici nu se atinge de ea...ii e sila...DAr mananc eu si pt el...
Si la noi a inceput sa vina iepurasul...hihi...i-a adus un camion mare de nisip, o masina de pompieri care are tot felul de zgomote (din nefericire), un joc pt tv (v-smile) si inca o locomotiva pentru colectia cu trenurile Thomas (Si ma indoiesc ca se va opri aici)
Roxa, cu gradinitele e o problema...hii...adica sunt prea multe si greu sa alegi...azi iar mai fac o tura, as vrea sa gasesc ceva aproape..
Tania, nici prea mult soare nu e bine...cred ca o sa tanjesc in curand dupa niste frig...si vreme urata...
E deprimant aici toata ziua soare si cerul albastru cat cuprinde...hihi...
Am fugit si noi...
O zi buna la toata lumea!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
adina, la multi ani! ptr bogdan.multi pupici si mult noroc in viata, sanatate si parinti ascultatori.
anu asta sunt "femeie serioasa la (a se citi *langa*) casa ei cu barbat si copil" am incheiat citatul.o sa fac cozonac.
anu trecut am spart gheatza si am vopsit oua.
la ora 7 seara sambata anu trecut cautam vopsea de oua ca ma "certase" mama ca eu nu fac.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara???inca il mai astept!"
emaaimee spune:
hihi,si eu am vopsit oua anul trecut ca deh eram serioasa.
Oana-vreau si eu adr dr.ca am si eu niste dureri de spatecum trece pastele trebuie sa ma duc ca nu mai rezist,am niste antiinflamatoare slabe ca inca alaptez.dar cu umezeala de aici si vantul sunt tubata de spate.
of si fata mea iar are program de treziri dese noaptea si ziua e f agitata, ma termina. vin in Cta si ma duc la dr si o caut peste tot ca turbez.ca aici daca mergi la dr fam iti zice ca e agitata fata e normal la varsta asta.
sper ca acasa sa apuc sa ma odihnesc si eu putin.ma plang ca o baba,dar asa ma simt.
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
jone spune:
e pustiuuuuuuuuuuuuuuuuu in eforie!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara???inca il mai astept!"
July spune:
Roxi,Teo este in continuare nazdravana rau,nu stiu daca se va adapta regulamentului de la gradinita.Mai nou,linge apa din castron ca Tom(pisica),se linge pe maini ca Tom,ma linge pe mine pe fatza ca Tom,isi doreste la nebunie un fratior,motiv ptr.care am dus tratative cu taica-su si l-am convins ca a cam venit momentul.Astept sa-mi termin lucrarile dentare si sa reluam testarile.Il vad f.des pe Pat la semaforul de la Capitol,impreuna cu parintii tai,ai ditamai flacaul.Daca faceti prezentari prin spital da-mi un bip sa ne vedem.In sectia noastra nu veniti?Ce medicamente promovati?
Lizuca,cum faceti fatza valului de raceli din grupa?Din toamna ne vom intalni des.
Tania,draga mea,bine ca te facusi bine,in rest totul e bine sper.Schimbarile alea o privesc si pe madam Paun?ca tare e pe laturi.Vorbesc cu ea si tot am impresia ca vorbesc singura.Ce stii,au montat aia de la Bucuresti lampile scialitice de la sala O.R.L.?ca vreau sa-mi vina si mie in sala Sefului sa mi le focalizeze.Da si tu un bip daca vin prin spital,te rog!
Crix,sunt campioana la absente!Ati terminat casa?Mai este activ subiectul ala cu...constructiile?La cat te-a ajuns constructia la rosu?Pe cand marea deschidere cu afacerea?Ma bucur nespus ptr.tine!Alexiei.
Oana,Nu le am cu lumbago,dar cu herniile de disc imi dau doctoratul.Eu m-am potcovit cu-asa ceva.Daca vrei trimite pe cineva sa-i dau cateva pungi cu ser,le incalzesti in oala cu apa sau cuptor cu microunde,invelite si le pui la spate.Sanatate multa!
Hai ca m-am lungit si mi s-a trezit Tom(pisica),vrea scoasa afara pe ceata astaaa!
Cu drag<july si Teo
P.S.Cine vroia o alunita scoasa?poate pot sa ajut!