Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 14
ralnied1 spune:
'Neata!
Eu am avut ness la ora 8 si acum o ciocolata calda, ca la mine in casa e asa frig...
Oana, tinem pumnii! Sa iasa cum iti doresti!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
herra spune:
COMANDA DE OUA:
- 3 mari;
- 10 mici;
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
herra spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
fetelor, tineti-mi pumnii pt ca zilele astea trebuie sa incerc sa rezolv o problema de familie ffff grava.
si eu iti tin pumnii, sper sa fie totul bine in familia ta!
cand va aud vorbind de gradi imi doresc sa nu creasca acesti copii asa de repede; deja mi-e dor de perioada cand stateam cu el acasa, cand stiam eu tot ce mananca, ... of...
oricum, cand ma voi confrunta si eu cu problema gradinitei tot voua am sa va cer referinte!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
aime spune:
fetele, vine craciunul? Brrrrr...da ce naspa e...
Raluca, multumesc de urare , e binevenita oricand...nu-i problema...
Dana felicitariiiiiiii , da mey...si eu votez ptr o cuconiada fara copilutzi (sper sa gasesc cu cin' sa-l las ) si vrem si noi 10 oua mici si 2 mari
Oana tinem pumnii
aime si Vladimir in aprilie
herra spune:
quote:
Originally posted by aime
da mey...si eu votez ptr o cuconiada fara copilutzi (sper sa gasesc cu cin' sa-l las ) aime si Vladimir in aprilie
eu in mod sigur n-am cu cine sa-l las...
iar Vladimir e superb, mai ales cand doarme ca un inger!
GabrielaG spune:
Eu ziceam de cuconiada cu copii, facem inaugurarea la centrul Danei, stam intr-o camera ca intre gagici si intre timp puiutii nostri se joaca sub supravegherea fetelor care se vor ocupa de copii in viitor, la petreceri. Si mai bem un ceai sau cafea, mai aruncam un oki la BB-i...eu asa ziceam.
Pupici,
Gabriela si baietii
aime spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
da mey...si eu votez ptr o cuconiada fara copilutzi (sper sa gasesc cu cin' sa-l las ) aime si Vladimir in aprilie
eu in mod sigur n-am cu cine sa-l las...
iar Vladimir e superb, mai ales cand doarme ca un inger!
Multumim frumos Cristina
Eu ma gandeam sa-l las cu tati, acum depinde si la ce ora...ca el e cu programul de somnic....vdem noi, Dana hotaraste
aime si Vladimir in aprilie
mariussimiuc spune:
quote:
Carmen, gradinita e pe undeva pe langa Agricola international din Nic 1 (de la Cindico-la capatul podului pasarela, pe dreapta, cobori scarile si mergi tot inainte, pe dreapta e Agricola, pe stanga e gradi cu pricina), pe langa scoala de cartier de acolo, nu stiu cum se numeste, ca eu stau in Nic 2. Abia saptamana viitoare pot sa intreb pe colega mea amanunte, da poate mai stiu fetele ceva.
Gradinita asta nu e Funny English? O prietena avea fetita acolo acum vreo cativa ani si stiu ca era multumita,dar mai multe amanunte nu stiu.
Fetelor,vreau si eu un Mickey Mouse de plus pentru Robertu' meu.Aveti idee unde as putea gasi?
Ce cuconiada puneti la cale?
Foarte frumoase ouale? Cat costa?
Va pup!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
herra spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
si apoi va va spun ceva si anume ca in Bucuresti, la City Mall, se deruleaza pana de Pasti o actiune frumoasa, o campanie de strangere de fonduri prin vanzare de obiecte cu semnificatie pascala, pentru cele doua fetite, Catia si Sabina, de care v-am mai povestit si pentru care, unele deja mi-ati dat si niste banuti.
Obiectele de vanzare sunt niste oua ornamentale, in doua variante dimensionale, cele mici sunt 1 leu/buc, iar cele mai marisoare 1,5 lei/buc. Banii obtinuti sunt destinati fetitelor. Daca cineva doreste sa cumpere, chiar si o singura bucata, va rog sa imi spuneti si le comand. Am deja cateva cereri, m-as bucura sa se inmulteasca(nu sunt scumpe si sunt tare dragute). Intentionez sa comand la inceputul saptamanii viitoare...
Danna, mami de printese
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
buli spune:
quote:
Fetelor,vreau si eu un Mickey Mouse de plus pentru Robertu' meu.Aveti idee unde as putea gasi?
la libraria junimea in piata unirii. au si pe minnie. costa vreo 400.000 parca