Iasule, mandra cetate! (29)
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by aime
Carmen, parca am mai scris, despre gradinita din Nicolina 1 (nu stiu cum se numeste, nu e de stat), de langa Agricola. Am o colega de servici care are fetita acolo de la 2 ani, acum are 6 ani. E f multumita, stiu ca e un pret mai piparat (da ce nu faci ptr puiul mic) dar a invatat multe acolo, s-au purtat bine cu ea...si eu ma gandeam la aceeasi gradi ptr Vladutu meu.
Aime, cred ca ai mai scris... dar eu sunt mai batrana si nu am retinut... Unde este Agricola?... Stii cum, efectiv nu ma deranjeaza capitolul bani... adica nu conteaza cat costa. Dar as vrea sa fie bien pt copil. Caci, decat sa coste putin si copilul sa se imbolnaveasca de mai stiu eu ce hepatita sau stiu eu ce alte boli prefer sa fie, mai scump dar mai bun.
Multumesc Veve, asadar nici la voi menu nu e prea consistent, dar macar sa nu spuna ca le da carne si sa el dea salam... Iar aspectul spatiului de joaca ca si cel al educatoarelor nu e de neglijat.
Adriana, exact pt ca Euroed nu are saptiu de joaca nu am optat pt gradinita aia, insa speram ca esti multumita sub aspectul educational macar...
Revin mai tarziu caci trebuie sa fug acasa. Pa.
aime spune:
Carmen, gradinita e pe undeva pe langa Agricola international din Nic 1 (de la Cindico-la capatul podului pasarela, pe dreapta, cobori scarile si mergi tot inainte, pe dreapta e Agricola, pe stanga e gradi cu pricina), pe langa scoala de cartier de acolo, nu stiu cum se numeste, ca eu stau in Nic 2. Abia saptamana viitoare pot sa intreb pe colega mea amanunte, da poate mai stiu fetele ceva.
Danna_36 spune:
quote:
vreau si eu amanunte despre oua; ala din poza e ou mic sau mare?
sunt vopsite, ca nu-mi dau seama, sau cu margele?
nu mai ai si alte poze?
comanda o faci luni, cam cand ajung, ca eu plec din Iasi de Paste?Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Fetele, multumesc ca va interesati de oua. Incerc sa raspund la intrebari:
1. nu sunt oua adevarate, nu sunt nici de lemn, ci din polistiren imbracat intr-o foita decorata cu fundite si ceva paiete, sclipici, nu stiu exact. Ouale mici(ca de puicuta), sunt toate galbene, cele mari(cam cat un ou obisnuit), sunt albastre.
Am mai pus o poza, in care se vede clar codita,(sunt pe batz, ca acadelele , deci le puteti pune intr-o vaza, de ex).
2. Am vorbit la Bucuresti, vine cineva weekendul asta incoace, deci luni-marti le puteti avea, doar sa spuneti cate bucati din fiecare fel. Eu nu am vazut nici unul in realitate, doar pozele pe care vi le arat si voua. Daca mai vreti sa stiti ceva, intrebati si intreb si eu la randul meu, apoi va spun.
In alta ordine de idei, va amintiti de proiectul meu legat de centrul pentru copii, nu-i asa? V-am promis sa va tin ca curent: ei bine, astazi am semnat contractul de inchiriere a spatiului, si daca totul decurge dupa planurile mele, pe 1 mai deschidem portile, iar in weekendul urmator (sambata 6 mai, sau duminica 7 mai) sunteti toate invitatele mele la o cuconiada acolo. Asa cum spuneam, inainte de a aduce copiii, spatiul trebuie "probat" de mamici...
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
diaan spune:
buna
danna vreau si eu oute cu toate ca pana luni trece pastele la mine da nu i nici o problema
GabrielaG spune:
Dana,
Felicitari din toata inima...abia astept sa ne intalnim la o cuconiada cu copiii. Iti trimit oferta de paie de baut cu Mickey Mouse si alte personaje din Disney. aca vrei te pot ajuta si cu seturi pt party...coifuri, confeti, trompete, etc...
Carmen, m-am ingrozit citind faza cu parizerul de pui in loc de snitel. parca nu mi se pare credibil...am o vecina care are puiutul acolo la grupa pampers si era multumita...de fapt pana nu afli toate amanuntele...
Fetelor unde mergeti de Paste?
Pupici si noapte
Danna_36 spune:
Oanabandol, Carmen2003, Herra, Diaan, multumesc mult ca le ajutati pe Catia si Sabinuta. Sper din tot sufletul sa va placa si outele...
Deci, am notat pana acum:
Oana 10 oua mici si 5 mari
diaan 34 oua mici si 4 mari
Carmen2003,Herra, cate doriti si de care?
Gabriela, multumesc. Vedem cum facem cu ofertele, daca imi poti trimite pe mail, daca nu, cand ne vedem.
Ma gandeam ca daca vrei poti expune si tu la noi, de ex cateva costumase si joculete, caci va misuna multa lume si cu siguranta vor intreba de ele...Referitor la cuconiada, eu sincer, speram la una lejera, fara copii, voi vreti cu ei cu tot? Ma gandeam sa ne relaxam si noi un pic
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
ralnied1 spune:
Danna, felicitari pt semnarea contractului!!!
AIME, cu intarzierea mai mult sau mai putin scuzabila, LA multi ani si din partea mea! Sa fii iubita, fericita, vesela si sanatoasa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Sambata, 15 aprilie, orele 20.00, in fata Palatului Culturii, concert PRO CONSUL...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
acvi spune:
Neataaa!!Iar vin cu cafelutza!!Pt cele care nu beau cafea am capucino si ceai!!
Dannna felicitari pt semnarea contractului,abia asteptam sa venim la inaugurare!!
Carmen ,da am inceput sa beau de vreo 2 saptamini cite o cafeluta dimineata..in rest capucino.
M-am ingrozit si eu cind am citit de gradinite....eu am vb sa-l dau pe Alex la gradinita de linga mine de la 1 mai dar cum se apropie termenul incepe sa-mi fie tot mai frica..din aceleasi cauze.Chiar,despre gradinita nr 3 (linga Biserica Sf Nicolae,Bd SOcola)ati auzit ceva urit??
Acum insa ma incurajez ca ALex e marisor si-mi va spune ce face la gradi..fata de tentativa de anul trecut cu cresa la 1 an si 10 luni cind nu stiam nimic din ce face acolo.Cred ca am sa bocesc citeva zile cele 4-5 ore cit va sta la gradi....
O zi senina va doresc (cu toata ploaia de afara).
Gabi 22 +si Alex.
oanabandol spune:
neata fetelor,
hop si eu la apel cu cafeluta
am inceput si eu sa ma interesez de o gradi pt rares, dar nu-mi place deloc ce aud..
fetelor, tineti-mi pumnii pt ca zilele astea trebuie sa incerc sa rezolv o problema de familie ffff grava.
va doresc o zi minunata!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity