Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Facem pe cat vrei tu!
Si sa stii ca nu te iert.Platesti pariul...
Mi-am adus aminte ca ai nevoie de d-ra de onoare.M-as pune io, da nu mai sunt d-ra cam de multicel
Chiar, cea mai tare faza:am citit ieri in ziar ca exista o clinica in Timisoara care face operatie.Himenoplastie se numeste.Se coase himenul(recomandabil cu 1 zi inaintea nuntii).Am ras de-am murit.Oare or avea clientzi?
Hai ca dau pe langa.Fi-mea are limbrici(chiar ma sa va spun mai incolo bancul cu limbricii) si io ma gandesc la himenoplastie...
Ma duc naiba sa strang pe-aci ca a adormit si pot sa ma misc in voie.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
addinel spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Chiar, cea mai tare faza:am citit ieri in ziar ca exista o clinica in Timisoara care face operatie.Himenoplastie se numeste.Se coase himenul(recomandabil cu 1 zi inaintea nuntii).Am ras de-am murit.Oare or avea clientzi?
hahaha... ar trebui sa ma interesez din vreme daca vrea soacra-mea sa vada cearceaful si sa dau o fuga la timisoara. da' cu cerneala n-o merge?
nunta mea
alexa si mami spune:
moama, ce-mi place de voi. vb nu gluma.
noi de cind cu caldura asta... stam ori afara , ori dormim. alexa nu eu.
ieri am fost la manastire la c. de ag. a fost super frumos, cu inca 2 fam cu ccc cupii. ne-am plimbat, am stat pe terasa la masa de prinz, cupiii au alergat, s-au jucat.
georgi, sanatate stefaniei! mama lui de limbric
addinel, eu zic sa te interesezi, ca ccc cu soacrele astea cine stie!!! a mea e
alexa face nani, eu imi fac de cap si la bucatarie e dezastru, da' vine ta'su si sta cu ea si eu fac treaba. apoi mai iesim iar afara.
pup si vb mai pe seara.
alexa & fam
georgi75 spune:
addinelu esti tare rau!
pai socroshenia are pretentii la cearsaf?Io zic sa cumperi cerneala mama ca-i mai ieftina
Alina plimbareatza mai esti fato...Las ca destul am stat in casa.Cat despre limbrici...le vin io de hac.Va tzin la curent cu recolta
Sunule, nu mai iesisi ma din sedintza?
Si tu Dano pe unde umbli ca dimineatza aveai chef de vorba...Hai zii repede vreo doua ca se trezeste fi-mea si plecam pa.Mai venim diseara
Eveline joaca "The Sims" sigu de nu mai da pe-aci...
Asa!De cine sa ma mai iau?
A!Gyna...Unde umbli si ce-mi face ginerelu'?Fi-mea are limbriciO mai vrei de nora?
Stiu ca mai sunteti.Da mai dau o tura pe la bucatarie ca am mancarica pe foc
you all(asta e furata de aci de pe DC hi hi hi)
malla spune:
Addinel, hai ca m-ai facut sa rad!!! Care e treaba cu cerneala???
dar tu chiar ii arati cearceaful? cred ca e o gluma, buna!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
addinel spune:
adinella glumeam, faceam misto de clinica din timisoara despre care vorbea georgi... desi cred ca soacra-mea si-ar fi dorit sa fie fi-su virgin la nunta ...
nunta mea
eveline spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Eveline joaca "The Sims" sigu de nu mai da pe-aci...
Am fost la plimbare ca a fost frumos.....acum ploua torential. Nici de Sims nu mai am timp....cred c-o sa imbatraneasca aia si n-o sa fiu pe faza....oricum scrieti intr-un ritm demential, abia apuc sa va citesc.....dar tot pe-aici sunt!
Ana si Bianca-iubita
SunSmile spune:
Gata Geo! Ajuns acasa, plimbat catelu, acush comand chinese stuff, acum mi-a venit si sotu, bagam papica ccc cand o veni si apoi mergem la film, la Ice Age2. Gata, v-am zis si programu'!
Acush...haideti, mai povestiti!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Buna optimistelor,
azi am avut o zi super, cu toate ca afara ploua, am o energie si sint optimista de nota 10.
Nu stiu care dintre voi vroia sa stie unde locuiesc aici, e la granita cu Austria, Passau.
Am fost la Expozitia de muzica in Frankfurt, a fost super, au fost formatii si muzicieni care au cantat, iar chitaristul de la formatia „Die Toten Hosen“ a dat autografe, impartit CD-uri si postere, dar nu m-am inghesuit, a fost f multa lume, am pus o poza in album.
De la expo am fost si la familia sotului, ca cumnata-mea a cazut de pe cal, cind a sarit peste obstacole, in pregatirea ptr concurs, si si-a rupt glezna stinga si a trebuie sa fie operata. Acum trebuie sa mearga in carje si 6 saptamani are gips, apoi trebuie sa mearga la fisioterapeut.
Georgi, multa sanatate la fetita.
SunSmile, si eu as plimba catelul.
O saptamana reusita va doresc,
Himmelsduft
calut