Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Facem pe cat vrei tu!
Si sa stii ca nu te iert.Platesti pariul...
Mi-am adus aminte ca ai nevoie de d-ra de onoare.M-as pune io, da nu mai sunt d-ra cam de multicel![]()
![]()
Chiar, cea mai tare faza:am citit ieri in ziar ca exista o clinica in Timisoara care face operatie.Himenoplastie se numeste.Se coase himenul(recomandabil cu 1 zi inaintea nuntii![]()
![]()
).Am ras de-am murit.Oare or avea clientzi?
Hai ca dau pe langa.Fi-mea are limbrici(chiar ma sa va spun mai incolo bancul cu limbricii) si io ma gandesc la himenoplastie...
Ma duc naiba sa strang pe-aci ca a adormit si pot sa ma misc in voie.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
addinel spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Chiar, cea mai tare faza:am citit ieri in ziar ca exista o clinica in Timisoara care face operatie.Himenoplastie se numeste.Se coase himenul(recomandabil cu 1 zi inaintea nuntii).Am ras de-am murit.Oare or avea clientzi?
hahaha... ar trebui sa ma interesez din vreme daca vrea soacra-mea sa vada cearceaful si sa dau o fuga la timisoara. da' cu cerneala n-o merge?
nunta mea
alexa si mami spune:
moama, ce-mi place de voi. vb nu gluma.
noi de cind cu caldura asta... stam ori afara , ori dormim. alexa nu eu.
ieri am fost la manastire la c. de ag. a fost super frumos, cu inca 2 fam cu ccc cupii. ne-am plimbat, am stat pe terasa la masa de prinz, cupiii au alergat, s-au jucat.
georgi, sanatate stefaniei! mama lui de limbric 
addinel, eu zic sa te interesezi, ca ccc cu soacrele astea cine stie!!! a mea e ![]()
alexa face nani, eu imi fac de cap si la bucatarie e dezastru, da' vine ta'su si sta cu ea si eu fac treaba. apoi mai iesim iar afara.
pup si vb mai pe seara.
alexa & fam
georgi75 spune:

addinelu esti tare rau!
pai socroshenia are pretentii la cearsaf?
Io zic sa cumperi cerneala mama ca-i mai ieftina![]()
Alina plimbareatza mai esti fato...Las ca destul am stat in casa.Cat despre limbrici...le vin io de hac.Va tzin la curent cu recolta ![]()
Sunule, nu mai iesisi ma din sedintza?
Si tu Dano pe unde umbli ca dimineatza aveai chef de vorba...
Hai zii repede vreo doua ca se trezeste fi-mea si plecam pa.Mai venim diseara![]()
Eveline joaca "The Sims" sigu de nu mai da pe-aci...
Asa!De cine sa ma mai iau?
A!Gyna...Unde umbli si ce-mi face ginerelu'?Fi-mea are limbrici
O mai vrei de nora?![]()
Stiu ca mai sunteti.Da mai dau o tura pe la bucatarie ca am mancarica pe foc
you all(asta e furata de aci de pe DC hi hi hi)
malla spune:
Addinel, hai ca m-ai facut sa rad!!! Care e treaba cu cerneala???![]()
![]()
![]()
dar tu chiar ii arati cearceaful? cred ca e o gluma, buna!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
addinel spune:
adinella glumeam, faceam misto de clinica din timisoara despre care vorbea georgi... desi cred ca soacra-mea si-ar fi dorit sa fie fi-su virgin la nunta
...
nunta mea
eveline spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Eveline joaca "The Sims" sigu de nu mai da pe-aci...
Am fost la plimbare ca a fost frumos.....acum ploua torential. Nici de Sims nu mai am timp....cred c-o sa imbatraneasca aia si n-o sa fiu pe faza
Ana si Bianca-iubita

SunSmile spune:
Gata Geo! Ajuns acasa, plimbat catelu, acush comand chinese stuff, acum mi-a venit si sotu, bagam papica ccc cand o veni si apoi mergem la film, la Ice Age2.
Gata, v-am zis si programu'!
Acush...haideti, mai povestiti!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Buna optimistelor,
azi am avut o zi super, cu toate ca afara ploua, am o energie si sint optimista de nota 10.
Nu stiu care dintre voi vroia sa stie unde locuiesc aici, e la granita cu Austria, Passau.
Am fost la Expozitia de muzica in Frankfurt, a fost super, au fost formatii si muzicieni care au cantat, iar chitaristul de la formatia „Die Toten Hosen“ a dat autografe, impartit CD-uri si postere, dar nu m-am inghesuit, a fost f multa lume, am pus o poza in album.
De la expo am fost si la familia sotului, ca cumnata-mea a cazut de pe cal, cind a sarit peste obstacole, in pregatirea ptr concurs, si si-a rupt glezna stinga si a trebuie sa fie operata. Acum trebuie sa mearga in carje si 6 saptamani are gips, apoi trebuie sa mearga la fisioterapeut.
Georgi, multa sanatate la fetita.
SunSmile, si eu as plimba catelul.
O saptamana reusita va doresc,
Himmelsduft
calut