Clubul optimistelor (3)
Raspunsuri - Pagina 10
georgi75 spune:
Gata fetele!Mi-am plimbat Limbrica( a se citi Stefania).am plecat pe soare si apoi a venit tati sa ne pescuiasca pt ca a inceput ploaia
Sunule, ce zisasi ma ca mananci?Chinese ce? Sper ca nu viermisori ceva...(hai ca io de cand cu limbricu fie-mii, vad numai viermi in fatza ochilor).Cum fu la sedinta?Scapasi?
Himmel(te superi daca iti prescurtez numele?) mersic de urare si la randul meu ii doresc sanatate cumnatei tale.
Eveline, deci ne citesti da' ti-e lene sa scrii...Ai mama grija de familia ta virtuala ca am vazut ca sunt tare dependentzi de voi.Pe bune io intru mereu pe la jucatoare si rad de voi cum va stresatzi ca nush ce a mai facut vreun membru al familiilor voastre...
Bianca ce face?
Adinella, mai olteanco,mersic ca treci si pe la noi.Iti place de fete?Fii cu ochii pe Liana ca e o tipa super de gasca.Io cat as fi de suparata, da ea cate o replica de-a ei de olteanca...de
Si cam atat.Ma duc si pe la celelalte case ale mele
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
monagan spune:
salutare optimistelor,
georgi, sanatate fetitei,fir-ar sa fie de limbric!!!!
nu apuc sa va citesc pe toate ca sinteti tare harnicute la scris.
Aici ploua, e urat si mie toata ziua mi-a fost somn, iar acu e un film dragut la tv si parca vad ca o sa adorm.
himmelsduft,ce-ti face calutul? mai mananca morcovi?
SunSmile,, eu am o matza. Ce zici i-ar placea catelului tau sa o pupe putin????
sa aveti o seara placuta in continuare.
Himmelsduft spune:
Monogan, Leo mananca inca morcovi. Ieri am revenit acasa dupa ce am fost plecati de sambata dimineata si am trecut pe la pensiunea unde e el. Sa nu zic ce taraboi a facut, cersea mancare, de parca nu ar fi primit zilele astea nimic. E un halos de numai, dar ne place asa cum e. Ce face pisicuta ta?
Somn usor la toate,
Himmelsduft
calut
georgi75 spune:
noapte buna fetele
asta seara ma retrag mai devreme la ora 23.00
da revin maine cu forte proaspete
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
SunSmile spune:
Gata! terminat film, venit acasa, plimbat tura de noapte catelu si acush dus, sot, somn..alea alea.
Super fain movie-ul...am ras toti de ne-am cracanat!
Geo fu bine la sedinta!
Mona pai el e destul de prietenos cu toate speciile. Desi tre sa recunosc cc ca se mai da cocosh la vreo rasa imensa sau la vreo pisicutza pitica! E defect k mine!
Pup si ne auzim maine!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Va zic si eu noapte buna si ma bag sa vad un film.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata optimistelor,
Sa aveti o zi faina si scurta! Ceea ce-mi doresc si mie, caci n-am nici un chef de munca!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
addinel spune:
neatsa la optimiste! sunule, iar mi-ai luat-o inainte o zi buna si senina pentru toate!
pupici
nunta mea
SunSmile spune:
Bhey sunteti culmea! Da' io nu fac intrecere cu nimeni la trezit... V-am povestit programul meu si ce n-as da sa fie mai aerisit! da' asta este, mergem mai departe cu fruntea sus si cu vant in pupa. Macar stilul asta de viata imi asigura confortul material si profesional pe care mi l-am dorit mereu!
Pupici la ...somnoroase! nah, ca m-am suparat!
quote:
Originally posted by addinel
neatsa la optimiste! sunule, iar mi-ai luat-o inainte o zi buna si senina pentru toate!
pupici
nunta mea
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Himmelsduft spune:
Buna dimineata optimistelor!
Va doresc o zi buna si cu soare, la noi ploua dar am ajuns la lucru uscata.
Himmelsduft
calut