cum invat germana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geena spune:

multumesc mult pt sugestii...incerc sa tin cont de ele si va tin la curent.locuieste cineva in apropiere de Landau,Karlsruhe sau Bad Begzabern?noroc cu forumul ca mai pot schimba ceva vorbe ca altfel sunt cam singura in zona..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Vino si pe la Viata in Germania, si nu o sa te mai simti asa de singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

quote:
Originally posted by aschiutza
Carti pe care ti-i le recomand:
- Gramatica galbena "Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik, Neubearbeitung, Lehr- und Übungsbuch" (asa si arata, o gasesti si in engleza, de ex., dar eu as lua-o direct in germana). E cea mai completa gramatica pt straini, atentie nu si cea mai simpla pt incepatori
- Grundstufen-Grammatik für Deutsch als Fremdsprache, neue Rechtschreibung, Schlüssel de Monika Reimann, asta e pt incepatori f buna

Am rugat pe cineva din germania sa-mi cumpere aceste carti, dar i-au cerut ISBN Nummer. Ai idee ce e asta? Daca da,poti sa m-ajuti cu ele pt cartile de mai sus? Multumiri anticipate! Ma voi muta si eu in germania peste cateva luni, si am mare nevoie de orice ma ajuta sa invat aceasta limba care in momentul asta mi se pare foarte complicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by lulusor77

quote:
Originally posted by aschiutza
Carti pe care ti-i le recomand:
- Gramatica galbena "Lehr- und Übungsbuch der deutschen Grammatik, Neubearbeitung, Lehr- und Übungsbuch" (asa si arata, o gasesti si in engleza, de ex., dar eu as lua-o direct in germana). E cea mai completa gramatica pt straini, atentie nu si cea mai simpla pt incepatori
- Grundstufen-Grammatik für Deutsch als Fremdsprache, neue Rechtschreibung, Schlüssel de Monika Reimann, asta e pt incepatori f buna

Am rugat pe cineva din germania sa-mi cumpere aceste carti, dar i-au cerut ISBN Nummer. Ai idee ce e asta? Daca da,poti sa m-ajuti cu ele pt cartile de mai sus? Multumiri anticipate! Ma voi muta si eu in germania peste cateva luni, si am mare nevoie de orice ma ajuta sa invat aceasta limba care in momentul asta mi se pare foarte complicata.

Uite aici cartile:

www.amazon.de/Lehr-%C3%9Cbungsbuch-Deutschen-Grammatik-Neubearbeitung/dp/3190072558" target="_blank">Prima: ISBN-10: 3190072558
ISBN-13: 978-3190072552

www.amazon.de/Grundstufen-Grammatik-f%C3%BCr-DaF-Zweisprachige-Rechtschreibung/dp/3190015759" target="_blank">A doua: ISBN-10: 3190015759
ISBN-13: 978-3190015757

De cele mai multe ori ajunge sa stii autorul si /sau titlul cartii pentru a o cauta in librarii. Niciodata nu mi s-a cerut ISBN-ul.

Bafta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar fetelor, mai aveti ceva sugestii si linkuri de invatat germana si pt cei care sunt in Romania?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ramonika, eu recomand din inima cursurile de la Centrul Cultural German.

Uite si 2 linkuri pe care le-aveam salvate prin computer:

http://www.languageguide.org/deutsch/

http://www.mangolanguages.com/

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Mai voi stiati ca exista dictionar germano- austriac? Eu am cazut pe spate Si auzisem eu o discutie intre niste nemtzi ce fusesera prin viena asa la vazut muzeuri si cica in restaurante nu intelgeau meniul!! Si pina la urma infometati au comandat la chelnerita ce aveau insii de la masa alaturata:)))

A aparut si www.degruyter.de/cont/fb/sp/detail.cfm?id=IS-9783110165753-1&fg=SK-05-03" target="_blank">asta
Succes invataceilor! Germana e grea, ce-i drept, dar si frumoasa.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.goethe.de/deindex.htm" target="_blank">Das Goethe Institut

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony01 spune:

Buna fetelor…... cum merge cu invatarea limbii germane...poate imi mai dati si mie un impuls in ceea ce priveste germana...imi pare o limba plina de consoane tari si de cuvinte interminabil de lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

DUDEN das Bildwörterbuch, (vol 3)- ati gasit-o cumva prin Romania? De vanzare, nu la biblioteca

Mergi la inceput