Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 12
MirelaV spune:
fetele..pupicei multi si dulci si pe ziua de azi. io am ajuns acasa de la sv(am trecut si prin piata), am facut si niste ciupercute, am mancat si..acum ma duc sa vad ce zice perna..poate i-o fi dor di mini
va pup si ne auzim later
numai cookie pe aici azi? umm
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
nu e numai cookie....hop si eu.
am fost de dimineata la piata, mi-am facut ceva sarmale, am facut curatenie, etc si acu ma gandeam sa merg putin sa vad dormitorul ca tare ma trage ata la somn, dar se pare ca nu voi putea sa dorm ca mi s-au anuntat ceva musafiri.
july, te admir ca mai ai timp sa faci si sport. Eu sint asa lenesa...si cand te gandesti ca vine vara si inca n-am dat jos kg care s-au acumulat peste iarna.
Sa aveti o sambata placuta in continuare.
monagan spune:
chiar nimeni? ce faceti? doar nu sinteti in wek?
mie acu mi-au plecat musafirii. Am avut 2 fetite mici si dragalase, in vizita si mi-au facut casa praf. A fost distractiv si chiar mi-a placut.
atat si gata cu vorbaria ca merg la tv
MirelaV spune:
buna dimineata. io acum ma duc la somn k am fost la party si am niste vin cu cola si mi-e somn acum..de numa. am ajuns io la concluzia k am imbatranit. nu mai rezist la nopti pierdute..si teoretic maine ar cam trebui sa ma trezesc dimineata.
si cu astea fiind spuse...ma duc la somn k pic.
nite nite all....(asta dupa ce am dat cu buna dimineata)
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Buna dimineata fetele! Cam slaba activitate in week enduri pe aici! Eu am avut motivat, dar restul?
Va pup si sa aveti o duminica frumoasa!q
MirelaV spune:
neata si io again. m-am trezit..am intrat sa va salut si ma duc sa fac cafeaua. va pup.
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
eu m-am trezit abia pe la 10, ca am stat toata noaptea si m-am uitat la tv.
Cafeaua am baut-o, tare si mare + 1 tigare. Am iesit putin la aer, asa vreo 30 min si am reusit sa ma cert si cu omul meu, adika el cu mine,deci concluzia e ca am o zi minunata, insorita, calda.
Va doresc o duminica placuta in continuare si celor care azi au Floriile, distractie placuta.
MirelaV spune:
io am avut musafiri mai toata ziua...si acum mai misun si eu putintel.
maine cred ca apare jumatea mea de M
mona...toate "trece"
vad k e slaba miscarea prin zona...sper k ati avut un week end minunat. la mine a fost ok..nu ma plang. astept cu nerabdare zilele libere de Paste si 1 mai
o seara placuta va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei
bonita spune:
Si eu ,si eu...
Mie nu mi-a mers netul pana acum,de aia am absentat..auzi Mirela?Nu cumva sa ma treci absenta
Toate zilele astea libere le-am dormit ca eram sfarsita dupa asa o saptaman nebuna, si voi incepe saptamana cu fortze proaspete
Pupici.
MirelaV spune:
bonita, daca ma pupi tu dulce..ma mai gandesc daca te pun motivat sau nu
gata, ma duc la somn k e tarziu si azi noapte nu am dormit f mult. decat vreo 4h si putin.
va pupacesc si va doresc un inceput de saptamana bun, maine o zi usoara si eu sper sa nu k e luni...
MirelaV
pupicei pe burticei