Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 11
bonita spune:
Am avut o zi groaznic de obositoare si pic de somn.
Am intrat doar sa va salut si sa va intreb cum imi pot calcula ascendentul?Mi-l calculasem odata,dar ...batranetile,deh...am uitat.
va pup
MirelaV spune:
bonita, pai tre sa stii ora si locul nasterii. locul cred ca-l stii..mai ramane ora. si gata .. iese ascendentul. vezi k ai pe prima pagina adresa unde il calculezi..si cam asta-i tot. succes
menna va pupaceste.
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Neata, fetele! In sfarsit am reusit sa dorm si eu o noapte intreaga! Ce minune, nu tu carcei, nu tu insomnie! Mai mult, cred ca mi-am gasit somniferul! Sa nu radeti, dar ma adoarme fotbalul ceva de groaza! Am incercat sa ma uit si eu la meci aseara! Hi, hi, hi! Am reusit numa sa vad ca Steaua e in albastru si Rapidul in alb! Si in secunda urmatoare dormeam ca valiza in gara! Va da-ti seama ca am adormit pe la 8,30 nu??????????/
Gata va pup si sa aveti un Week-end superb!
monagan spune:
ce faceti fetelor????????????
iar am reusit sa intru de la job, asa putintel, ca sintem pe telefon si chiar acum trebuie la toata lumea faxuri, asa ca va las si vb mai tarziu.
monagan spune:
am sosit home. Cam repede nu? Wow ce bine e sa fii acasa la o ora normala.
july,....bun somnifer.
la voi cum a trecut ziua?
MirelaV spune:
va pupik si eu pe ziua de azi. pana la ora 14 nu mi-a mers netul la sv. apoi am avut sefi prin zona..si treaba.
dar vad ca e tare liniste pe aici. ummmmmmm...punem absente.
io ma duc sa ma uit la tivi k mi-au zis unii k fac treaba cat sunt eu in drum spre casa..si iaca acum i-a gasit calcatu' rufe (aviz amatorilor...prietenii stiu de ce)
geo, de data asta am primit mailul tau, cu comentariile de rigoare..insa..FARA POZE ! cred ca ai uitat sa pui atachament. asa k..try again
va pupik pe toate si ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
salutare racusoare!!!!!!!!
mai stau putin, ma mai plimb p-aici si apoi gata la tv cu mine.
o seara placuta tuturor.
Mennaaaaaaaa, ce faci draguto la ora asta?????
july_g spune:
Salutare racusori! Eu tocma am aparut de la bazin si a fost din nou super misto! ma simt de parca am facut un masaj super performant! As mai fi stat vreo 2 ore, da ne-au dat afara!
Va doresc un week end superb. Nu ma dati absenta, dar eu voi lipsi! Va pup si numa bine!
MirelaV spune:
mona, cred ca menna doarme si patu' sub ea la ce are de munca...
am facut baie, mai bantui nitel p'aciulea si o zbughesc la somn
july..pup..week end usor
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei