Mamografie
Raspunsuri - Pagina 2
luxor spune:
bun gasit,fetelor.am si eu o mare dilema.am fost operata acum 18 ani la sanul drept.dupa doi ani iarasi,tot la sanuldrept.de atunci nu am mai avut probleme.am nascut,am alaptat copilul pana la un an si n-am avut nimic.dar cam de doi ani am probleme cu menstruatia si de pe la inceputul anului ma dor sanii cand unul cand altul.am facut o mamografie,mi-au prescris un unguent pe baza de progesteron si antiinflamatoare.cat iau tratamentul e bine dar durerile apar cu mai mare intensitate dupa ce termin tratamentul.mi-au spus sa ma duc sa repet mamagrafia cam la trei luni odata.am uitat sa va spun ca sunt operata si la colul uterin cam de un an.ce a-ti putea sa-mi recomandati,ceva naturist sau ma puteti indruma catre un doctor sau un centru(spital)bun din bucuresti? va multumesc anticipat. pa.
kamiska spune:
Luxor, incearca si la Centru Medical Sanador ( ti-o recomand cu caldura pe d-na dr. Tarlea Virginia, chiar poti sa-i spui ca te-am trimis eu - Camelia Ivaschescu ) este foarte buna, mie mi-a salvat si vindecat colul cu probleme mari, si e si bun senolog. Tel. 322.27.42; 322.46.74; 327.75.80.
Sanatate multa.
luxor spune:
kamiska,multumesc si o sa sun dinainte sa fac o programare si eventual o sa spun ca vin din partea ta.o sa merg in luna iulie.multumesc foarte mult si sanatate multa.
kamiska spune:
Flory, ar trebui sa suni cam de pe acum sa faci programare ptr. iulie ca e destul de aglomerata doctora Tarlea si prinzi loc liber cam tarziu.
Eu sunt dovada cea mai clara ca dra Tarlea este super buna:
Daca va mai amintiti de mine scriam eu cu ceva vreme in urma ca in 2003 am facut analiza HPV, a iesit pozitiv cu risc crescut oncogen,papanicolau prost la vremea ai, carcinom in situ la biopsie, deci totul negru.....intre timp mi s-a facut un erad, totul e decurs foarte bine, rana s-a vindecat, am primit unda verde ptr. o sarcina, mi-a fost urmarita sarcina foarte atent de dra Tarlea Virginia care mi-a facut siERAD....tot.....am nascu o fetita super sanatoasa si frumoasa ca luna viitoare implineste 2 ani. Intre timp am facut spalaturi cu marul lupului cam 1 data la 2-3 saptamani, am luat echinaceea, antioxidant coplex....am facut PAP test la 6 luni, am facut o data pe an HPV si tot iesea pozitiv desi colul era super curat dar insemna ca eram purtator sanatos, dar ma stresa prezenta virusului.
Vestea buna este ca ieri am luat rezulatatul de la un nou test HPV ( ca era timpul sa-l fac ) si este NEGATIV fara nici o tulpina de virus.
Trebuie sa va spun ca dra mea mi-a facut acum un an niste aplicatii cu o crema care imunizeaza local colul ( ALDARA 5% se cheama crema costa vreo sute si ceva de euro si nu se gaseste decat in Franta, Italia sau Spania).
Sanatate multa si tine-ma te rog la curent cu ceea ce ai rezolvat.
luxor spune:
kami,multumesc de sfaturi.incerc sa fac cum spui tu.acum sunt atat de ocupata cu examenul fetei(a dat testele si acum asteptam rezultatele)si saptamana trecuta mi s-a intamplat ceva ciudat pot spune.am inceput sa am niste scurgeri si doc.mea mi-a spus sa mai iau klion cand mai am probleme.dupa ce am mi-am pus pastila am inceput sa am niste usturimi groaznice.mi-am facut imediat spalaturi cu galbenele si coada calului si de abia mi-a trecut.dar m-am speriat.asa ca incerc sa ajung cat m-ai repede la doctor.multumesc pentru sfaturi si mai vorbim.pa.
nictatiana spune:
Ptr CRISTINNAP
Buna! Sunt din Constanta, mamica a 2 baieti. Am nascut de Revelion un puiut.. si acum sunt foarte speriata ca mi-am gasit o galma mica la sub brat.... Am vazut mesajele tale de pe forum si vroiam sa vb cu tine urgent.. deoarece vreau sa vin la Bucuresti la prof Lesaru parca.....la un control urgent. Nici nu mai pot dormi noaptea de frica.. stii tu spaima cred. Faza e ca ma durea si inainte de sarcina si apoi mi-au dat progesteron ptr ca aveam iminenta de avort si nu m-a mai durut, ba am si uitat.....Acum am descoperit si nodulul acela mic. Am fost la ginecolog si a zis ca nu stie ce e... si sa fac o mamografie...
Dureaza mult programarile la dl doctor?? Ma gandesc si eu ca fiind atat de bun...
putem vb pe yahoo? Nictatiana@yahoo.com.. sau daca ai fix...0241.760776
Astept...
Tatiana@Florinel@Catalin
karula spune:
Ma agat de mesajul Tatianei...
Am incercat azi sa fac o programare pentru sora mea care vine din provincie la Medicover, la Lesaru... Sunt pierduta, caci in primul rand nu mai e nimic liber pana in mai, dar mai ales NU acorda consultatii decat pacientelor cu abonament la Medicover! Da-ti-mi un sfat, va rog. Unde il mai gasesc, cum pot sa patrund la el?
Ma simt atat de aiurea ca ii promisesem sora-mii ca o sa o programez la cel mai bun... Care ar fi alternativa?
corap spune:
karula
uite aici il mai gasesti pe dr lesaru
http://www.total-radiology.ro/pagini/ecografie-mamara.php
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
coltofeanu spune:
Luxor, ce mai faci ? Ai fost la doctora Tarlea ? Ai facut tratametul ?
Fetele cum va mai simtiti ? S-au rezolvat problemele ?