Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Alina - eu am mai auzit despre copii care greu au inceput sa vorbeasca, insa cind au inceput nu-i puteai opri. Atit timp cit tac, ei acumuleaza informatia, imbogatesc vocabularul, si peurma nu spun doar cuvinte ci propozitii fraze intregi. Eu zic sa nu te nelinistesti.

www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=1771&view=findpost&p=152600" target="_blank">Sasherotul l-am imbibat cu gem de caise, cum se cere in receta, dar nu mi-a placut. Caisele i-au dat un gust ..., nu stiu cum sa explic, parca semana cu ceva fumegait. Cred ca ar merge mai bine cu gem de visina sau alta acritura.
Si daca sincer, pandispanul de la tortul meu de cioco mai tare mi-a placut. cred ca o sa fac data viitoare cu blaturile celui tort, gem visine si glazura sashertortului. nu stiu de ce sunt sigura ca o sa iasa super . poate ma bazez pe faptul ca la al meu blatul iese mai "vlajniy".

Tortul de portocale e cu crema de frisca batut cu putina gelantina, ca sa nu sa se lase de la greutatea blaturilor.

La www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=1107" target="_blank">Kleopatra crema e dupa receta: lapte condensat caramelizat, unt, smintina si nuci.

Nati - si io salvat receta, multam mult.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
vad ca iar de bunatati vorbiti, da eu de citeva zile am greturi si nu inteleg de ce, nu e cine stie ce lucru, dar mii greata permanent.
In rest fata nu cam imi permite sa stau asezata, nici semiasezata in pat, doar culcata, dar in picioare nu rezist mult timp.
Am cumparat tot pentru maternitate, dar tre sa le aranjez in geanta.
Voi ce mai faceti?
ALINKAVA ESTI SUPARATA PE NOI? Nati tu mai stii ceva de ea?
O zi buna tuturor!

doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salutare,
ma simt mai bine, dar tot inca sub tratament si mai mult pozitie orizontala... Nu pot rezista mult in pozitie verticala...
Multumesc Mama Nati si Dianei ca m-au mai sunat...
Azi ne-au pus ADSL in sfirsit...
In rest, eu sint doar cu spusul si aratatul si sotul, mamica, taticu, frate-meu si bunica cu executatul ...
Ma simt ca o leguma si asta ma inebuneste... (Eu pina acum eram destul de activa)
La multi ani desertului cu palarie
multi la toate si la bb, burtici si sa fiti sanatosi cu totii!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Lia_c sarcina usoara. Inteleg ca in curind vei naste? La ce maternitate te vei duce? AI grija, stii cum e la noi cu maternitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna!

lia_c - bine ai revenit!!! Noi chiar daca nu te-am sunat, oricum am fost cu gandul la tine. Totul va fi foarte bine si degraba iti vei plimba burtica pe sub pomii infloriti!!!

doroti_5 - nu te mai ajuta covrigeii? Sper sa treaca cit mai lejer aceste saptamani. Te ajuta si timpul de afara (cel putin in Bucuresti e foarte frumos). La plimbari mai rezisti?

Lucia_B - tot tineam sa te intreb daca ai fost la formula 1, acu 1-2 saptamani, in Bahrain ?

Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, nu stiu cum sint la gust ciupercile din comert de la voi, dar dupa reteta asta ies mult mai bune decit cele din magazinele din Bucuresti. Incearca si vezi daca va plac.

Doroti, imi pare rau ca nu te simti bine, hai ca nu mai ai mult, va trebui sa mai rabzi nitel.
Alinka, din cite stiam eu, e cam ocupata in ultima vreme, nu e suparata, precis precis

Cornelia, ce bine ca esti acasa si ai posibilitatea sa te odihnesti, o sa vezi ca in curind o sa-ti treaca aceasta stare de rau. Iti doresc sa se intimple cit mai repede.
A, felicitari pentru internet!

Olga, Cornelia e abia in primul trimestru de sarcina si sufera de "toxikoz". Doroti e cea care va naste cel mai curind dintre gravidutele moldovence.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Neata, ca de obicei
Iar s-a ratacit lumea pe undeva. Sper ca sinteti cu toatele sanatoase si pline de energie.
La noi e timp posomorit, a si plouat mai devreme un pic, dar tot vom iesi afara, nu ne sperie pe noi ploile.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Cornelia ma bucur ca te simti mai bine .Acum poti sta toata ziua cu o carte buna in mina si sa te relaxezi.
Nati aici ciupercile in borcane sunt numai cu apa si sare si nu-mi plac .La sigur o sa incerc varianta ta in curind .
Lucia merci de explicatii.Eu credeam ca sacherul e cu crema de cioco ..ce faci cu bucatile de blaturi care-ti raman ?
mamaNati ai inceput sa te duci la aerobica?
doroty ai facut bagajul ?fa niste miscare co sa-ti ajute la travaliu.
Eu azi am reusit sa fac maioneza in sfirsit dupa citeva esecuri .Acum o sa ma apuc sa fac salatele pe care le-ati postat pe aici .
La noi a fost o furtuna foarte mare ,credeam c-o sa ne ia vintul casa ..sper maine sa fie soare sa iesim si noi afara .
o zi buna .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Alina, si aici ciupercile din comert sint facute numai cu apa si sare. Eu demult cumpar numai ciuperci proaspete pentru toate mincarurile mele. Prajite sau marinate sint mult mai bune decit cele de la conserva.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata!
A plouat, dar e placut. Pana la birou mai merg pe jos un pic si trec printr-o alee cu pomi unul mai inflorit si mai parfumat decit altul...si cu ploita de noapte-dimineata era un aer !

Natalia - dupa cei ai facut o incercare de ciupercile marinate, ai putea sa dai vreun sfat referitor la experienta ta? Si daca otetul e de 9%, care ar mai fi proportia? Multam!

Mergi la inceput