Clubul moldovencelor de peste Prut (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Merci mult fetelor de urari si complimente, sunteti foarte dragute. merci inca odata.

helga - e doar asa, cred ca ca profesie m-ar plictisi tare, adic nu as mai avea motivatia care o am acum.

ce receta anume te intereseaza?

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

OF, mai multe recete: rulade, torte, pizza, si alte bunataturi. Eu de obicei ma uit la metoda de pregatire, si daca nu e dificil tare ma apuc si gatesc. Mai depinde si de ingridientele pe care le poti gasi la noi... Asa ca...

Mergi la inceput

http://bayan.org.ua/2006/03/03/48_ulybok.html

o mica portie de ris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Multumesc de sfaturi. Iau notite si incerc sa fac un itinerariu.
Unde sa stam in Chisinau? La ce preturi sa ne asteptam? Paritatea intre lei?:)

Cand il gat il pun aici pentru aprobare. Multumesc:)

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Sigur ca ai putea sa stai in Hotel, preturi de la 20 USD la 50 si mai mult pe noapte. O alternativa ar fi sa inchiriezi o garsoniera, sau apartament, te costa mai putin si cred ca-i mai confortabil, dar deja depinde de gusturile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Inca n-am apucat sa va citesc, sunt atit de obosita. Am intrat in training saptamina asta si am crezut ca va fi mai relaxant, dar dupa cursuri ma mai cheama si la servici. Abia ma ti pe picioare, chiar asa extenuata nu m-am simtit demult. Am fost le eco. Medicul nu era prea sigur de sexul bebelui ca nu era pozitionat bine, dar crede ca e fetita. In rest e bine si se simte cosy si toasty la mami in burtic. Poimiine mergem la masuratori.

Obosita, obosita, Lucia dar acasa tot pe jos merg. Acum ca avem training la hotelul "Jolly Alon" s-a mai scurtat drumul pina acasa, dar, de fapt, luind in consideratie ca de la hotel merg pe jos la munc aapoi de la munca acasa distanta s-a dublat.

Mey, Doroti, ma faci sa ma simt prost. Chiar atitea scuze. Doar ti-am spus ca e OK. Dar sa nu crezi ca ai vre-o sansa sa evadezi weekendu asta! Mai vrea cineva sa iasa in oras in weekend?
Pupicei la toate fetele,
Nati 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna.

Cum s-ar spune, "hop si eu de dimineata" nu doar Nati

helga - receta ruladei rapide su a unor torte bune le gaseti in subectul "Deserturile Nataliei". Sper ca ea ti-a dat citeva lincuri spre siteuri culinare, unde deasemenea poti gasi multe.

Tortul cu pandispan de portocale si floricica de mandarina e dupa receta Natei. Cine inca nu a incercat va sfatui sa nu stati mult pe ginduri. Pentru mine o sa fie o torta de capatii, e foarte buna de o avut la indemina in caz ca vin niste oaspeti pe neasteptate. Se prepara foarte repede si usor, nu necesita timp pentru a imbiba crema.
Imi este greu sa descriu gustul, trebuie sa o faceti singure.

Mamanati - wow ce incarcata esti, fa totul usurel si lin, o sa te ajunga oboseala mai greu.
Si noua ne-au zis ca nu se vede bine dar probabil e fata, si fata este.
Sa va fie sanatoasa sau, de a gresit nenea doftor, sanatos.

La noi iarasi e ultima zi de lucru, si seara incepe we, ard de nerabdare.

Aseara am facut citeva "kotleti ministerskie" super la gust. Pentru azi inca nu m-am decis, am toata ziua inainte.

Nati - da tu cum ai marinat ciupercutele, vad ca nu ai nimic linga elea (ex: morcov, ceapa, maslinuta)?

O zi frumoasa si ne mai auzim.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, dragelor!
Taman veneam fuguta sa ma semnez prima in condica si cind cole, a fost Lucia mai harnicuta azi

Nata, dar ce te aglomereaza cu munca sefii tai, ai mare grija de tine, poate ceri sa fii menajata un pic, totusi femeile insarcinate obosesc mai usor.
Sanatate bebicului sau bebicei!

Lucia, ciupercutele le-am facut dupa www.good-cook.ru/salat/salat_044.shtml" target="_blank">aceasta reteta, au avut si foi de dafin, si niste usturoi, dar am facut poza doar ciupercilor. Ies foarte bune la gust, le fac deja de citiva ani. La o masa festiva se maninca primele, mereu mi se cere reteta. Si Alinka a facut asa ciuperci, i-au placut si ei tare mult.
Ciupercile din poza le-am marinat special pentru a face salata Rodicai, poiana cu ciuperci, vroiam s-o fac inca de aseara, dar am avut ceva de tradus si n-am reusit. O fac astazi, bineinteles vor fi si poze.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nu va e dor de copilarie?
http://www.76-82.ru/

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Neata fetelor!
of scriu a doua oara mesajul ca prima data mi s-a strers
Lucia cu ce crema ai umplut torturile ?cum e la gust sacherul ?recete ceva ?ca poate ma apuca harnicia si fac si eu ceva .
Nati mersi de incurajare .Noi vorbim 2 limbi cu ea si eu ma tot linisteam ca din cauza asta poate vorbeste mai greu dar dupa ce am citit ca si mamicile bilingve ziceau ca copii lor formeaza fraze bla bla am crezut ca la noi e vreo problema ...
mi-am salvat receta cu ciupercile ,la gust seamana cu cele din comert ?pare usoara si am s-o incerc.
helga mersi de link .Cum crezi are ceva sanse Arsenie la Eurovizion ?am ascultat piesa lui Mihai "tolero " parca si mi-a placut .
Vio felicitari pentru slabit ,ce dieta ai tinut ?
mamaNati ai grija de tine si odihneste-te mai mult

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput