Clubul moldovencelor de peste Prut (22)
Raspunsuri - Pagina 4
Balbina spune:
Violeta, hello, bine ai revenit! Povesteste-ne ce mai faci, ce mai e nou pe la tine.
Noutatile despre noi le poti citi in subiect, daca ai rabdare.
Imediat corectez listuta, zi-mi daca vrei sa scriu ceva in loc la "studenta".
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Lucia_B spune:
buna fetili
noi suntem bine, tocmai am venit de la o plimbare.
sa stiti ca Nati din modestie a zis ca netu e de vina pentru dezastru, defapt e din cauza mea .
sper ca nu tine pica.
un we frumos si numai bine.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Lucia, tu n-ai nici o vina, ce, eu n-am cap pe umeri, nu stiu ca am pus lapte pe foc, sau cum?
Iar e o zi frumoasa la Bucuresti. Abia astept sa iesim tot familionul la plimbare.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
LiliaToma spune:
Am treaba ca la sfarsit de we, dar am zis sa intru inainte de asta sa va urez un we placut.
Ehehe, Alina, inainte de Ameluta, vrea Tatutza BMW. E masina visurilor lui. Nu cred ca ne vom putea permite in curand, dar sa visezi nu e interzis.
Elena, pai eu nici nu am spus ca tu ai refuzat. Am spus ca nu ai zis nimic. Am vorbit si cu Oxy pe mail si a zis ca i-ar place si ei sa ne vedem. Asa ca, fetelor din Bucuresti, decideti-va! Mie mi-ar place sa iesim impreuna undeva.
Violeta, pai tu intri numai ca sa ne intrebi noutati? Si tu pe ale tale nu le spui? Vezi daca intri rar, nici nu stim ca nu mai esti studenta?
Natalia, crezi ca esti unica cu vasul uitat pe foc? Ehehe, numai eu daca faceam poze, aveam vreo 3 cazuri si sunt sigura ca muuulte fete au
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
gazea spune:
Salutare natiune!!! Uite ca am aparut si eu.
Daaaa! am fost la Moldova 14 zile va imaginati ce mult.Am ajuns la ora 5 dimineata si asa era frumos nins afara si inca nimeni pe strada si intradevar era foarte frumos.S-a facut ora 10 am iesit era deja asa multa apa si toti mergeau repede si te stropeau nu mai era asa frumos...Am mers acasa la mine a fost super!!!
M-am intors iar la Chisinau m-am intalnit cu fostele mele colege am iesit la o cafenea "PLANETA"mai sus de "Gemeni" a fost super apoi alta seara la " Andi"s pizza " parca asa se numea localul.
Intradevar la Chisinau si in Moldova e bine,dar eu una nu a-si mai putea locui acolo...m-am dezobisnuit de multe parca.
Acum sant asa de obosita am de facut inca 2 genti nu mai pot abia astept sa plecam ...e greu cu lucrurile prin valize.Pe 15 aprilie decolam nu stiu daca mai am timp sa intru pe aici,dar nu va voi uita si cu prima ocazie va voi povesti cum e acolo departe de casa.
Multa sanatate atat voua cat si familiilor voastre si bebei sanatosi si cumintei.Va pup si va iubesc.
Balbina spune:
Buna, Aliona, ce bine ca te-ai distrat in Moldova. Dar cum ai rezistat 2 saptamini fara puiul tau? Cred ca ti-a fost foarte greu.
Spor la facut ultimele bagaje si te asteptam sa intri pe fir deja din Canada, daca nu mai apuci din Romania.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
Ei cum se poate fetelor, sa ajunga subiectul pe pagina 4, tz tz, neporiadok! Ia repede intrati macar sa semnati condica
Sau e timpul frumos peste tot si sinteti afara, la plimbare?
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
LiliaToma spune:
Trec si eu sa semnez condica. Tare slaba activitate pe aici. Cred ca ati iesit afara ca mustele la soare.
Si noi ieri am fost plecati toata ziua. Am stat la curte si Amelia a stat afara toata ziua. I-a placut mult( era in carucior) si a fost foarte vesela si incantata.
Am revenit acasa rosii la fata, toti trei.
Voi?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Buna dimineata moldovenci!Prezenta la apel!
Bine ati revenit Violetic si Aliona, Aliona imi pare bine ca ai petrecut bine in Moldova, da de ce nu neai zis ca doream si noi sa ne intilnim cu tine.
Fetelor imi cer public scuze de la Mamanati, trebuia sa esim ieri si nu am reusit ca dimineata am fost sunata de niste prieteni care veneau in ospetie, Mamanati , te rog mult sa nu te superi si uite un .
Natalia ca deobicei prezenta, bravo, celelalte ce ati facut in we?
Eu am fost la tara, sa vedeti ce mai doarme bb dupa promenadele de la tara, nu se misca cu orele proma data nu mi sa miscat toata noaptea, e o somnoroasa cind ia o gura de aer curat.
Nu am mai reusit sa intru eri ca sau dus cam tirzior oaspetii.
Va zic o zi buna!!!!
doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa