Clubul moldovencelor de peste Prut (22)
Raspunsuri - Pagina 3
mamanati spune:
Doroti, stai linistita ca nu ma supar. Dimpotriva ma bucur cind isi mai aminteste cineva de mine.
la burtica.
mamanati spune:
Crinia, pai mie imi ia cam o ora de mers pe jos de la munca pina acasa. Cred ca ar fi vre-o 6-7 km. Dar imi place foarte mult. Cei drept nu stiu cit voi rezista, dar in timp o sa scurtez distanta.
Pupicei si voua.
P.S. Am vrut sa merg azi la eco morfo dar n-am mai putut sa ma programez. Poate, de fapt sper, sa ajung miine.
LiliaToma spune:
Salutare-salutare
Am avut ceva de lucru si nu am apucat sa intru pe aici. Dar am citit parca tot.
Noi i-am cumparat Ameliei carucior si acuma iesim de 2 ori pe zi afara. E foarte incantata, tipa si racneste la tot ce vede: pisi, catze, nenea, tati=tanti, foaia=floarea, bebe, etc. Nu tace nici un pic.
Piciorul arata mult mai bine, i s-a uscat si se vindeca rana. Dar avem alta problema: nu putem scapa de niste bubite. Normal ca deja sunt stresata cu alea. O sa mergem saptamana viitoare sa ii facem niste analize sa vedem . Ca nu i-a trecut cu siropul de la pediatra.
Nati si Diana, dupa cum vad numai voi doua sunteti gata de intalneala acolo. Mergeti impreuna la Cornelia. Sunt sigura ca se va bucura sa va vada, asa o sa si va vedeti.
Vad ca aici la Bucuresti nu vor fetele sa ne intalnim.
Alina e data la disparuti, Elena nu zice nimic daca da sau nu..
Maria, eu cred ca nu are nici o importanta faptul ca Svetlana inca nu are cetatenie, insa nu stiu daca se poate ca in timpul acestei perioade sa treaca concediul de la un parinte la altul. Poate il intrebi pe Marius de la legislative.
Eu continuu sa tin post. Am avut o dispozitie mai nasoala, in asa fel ca nu prea am gatit. Am mai mancat cartofi prajiti cu salata, am fiert fasole ca ne place la amandoi. Aa, ce am facut e vinigret de legume si bors cu varza si sfecla. Buuun!
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
doroti_5 spune:
Lilia sa tina mult carutu si sa se bucure Amelia de el, cit despre sa mergem la Cornelia am inteles ca ea duminica vine deja acasa, miine Nati e la servici, iar simbata eu sunt la tara, de sa inceput lucru de primavara.Te admir pentru stoicismul tau de a tine post.
Mamanati am vazut ca intrebai la mamici de luni si saptamini, uite cum se calcula:
1-5 sapt lunaI
6-10 sapt lunaII
11-15 sapt lunaIII
16-20 sapt lunaIV
21-24 sapt lunaV
25-28 sapt lunaVI
29-32 sapt lunaVII
33-36 Sapt lunaVIII
37+ sapt lunaIX
Asta au zis mai multe fete de la noi de la mamici.
doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
mamanati spune:
Ei, nu-ti spuneam eu, Lilia, ca tre sa incepeti sa stringeti ban cu ban sa-i cumparati Amelutei un BMW pe la 18 ani. Daca ii place asa de mult caruciorul la sigur o sa va ceara o masinuta mai tirziu.
Pupicei, Nata si burtica.
Balbina spune:
Buna, fetili,
Nata, bravo ca mergi pe jos, miscarea e foarte importanta pentru oricine, dar mai ales pentru gravidute (cu exceptia cazului cind este contraindicata, desigur).
A dat si peste mine un acces de lene, fac mincare numai din obligatie, te miri ce, numai sa fie acolo. Sper sa-mi treaca aceasta stare cit mai curind.
Am facut ieri totusi o prajitura cu mere foarte foarte buna, dupa o reteta a cuiva data pe DC mai demult. O sa pun poza mai tirziu si link-ul spre reteta. Se face f. usor, atit pot sa va zic deocamdata.
Mai revin.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
doroti_5 spune:
Buna feteli!!
Da lenea asta cred ca o dat in toti, eu eri tot nu am facut mincare, am puso pe prietena lu fratemiu sa faca.
Azi ne ducem la tara, asa ca o sa lipsesc si va zic un we placut!!!
doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Trin spune:
Buna!
Ei uite ca nu in toti a dat lenea! O fi timpul frumos afara, dar trebuie sa va mobilizati. Adica, pana acum era iarna, intuneric, posomorat - si normal, n-aveati chef de nimic. Acum v-ati gasit alt motiv?!?! Ia treceti cu toatele pe la oglinda, pe la piata, pe la birou... dorinta sa aveti numai!
Doroti_5 - ia vezi aici
- poate te ajuta. Eu totusi sunt de parerea ca ar trebui sa te interesezi din timp despre personalul de acolo. Poate chiar te intelegi cu un anumit doctor, cu care ai putea eventual sa mai discuti probleme care te-ar interesa sau chestii pe care ai vrea sa le faceti intr-un mod anumit (in masura posibilitatilor). Bineinteles parerea mea nu trebuie sa te influenteze, ia-o ca atare.
In alta ordine de idei s-ar putea sa ajung de Pasti la Chisinau.
Lilia - n-am spus "nu" la invitatia Nataliei, doar ca la moment nu aveam cum. Numai sa se mai incalzeasca nitel pe afara...
O zi buna!
Violetik spune:
Buna fetelor!
Scuze pentru absente
ce mai faceti ? ce mai nou? ( si poate ma scoateti din listuta ca studenta caci nu mai sunt,termin masterat de-acum, merci!)
Balbina spune:
Ia sa va distrez un pic , sa va arat ce consecinte poate avea internetul
Desteapta de mine, am pus zilele astea niste lapte pe foc, sa-i fac kopkilului casha si am uitat complet de el. Cind mi-am adus aminte, focul era stins demult, iesea gazul suierind de sub craticioara noroc ca era geamul deschis!
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati