Clubul moldovencelor de peste Prut (22)
Raspunsuri - Pagina 15
LiliaToma spune:
Oho, toata lumea se apuca serios de miscare si gimnastica.
Nati, eu am acasa carte cu Pilates. Daca vrei, cand venim in Moldova ti-o aduc. Dar cum ai zis si tu, nu prea am facut eu multe exercitii din ea.
Natalia, eu cand fierb ouale, le pun in apa rece de la inceput si pun sare in apa( nu mai stiu de unde am auzit) si foarte foarte rar mi se crapa. Acuma nu stiu daca asta ajuta, sau nimeresc eu oua cu coaja mai tare, dar poate incerci si tu, sa vedem
Diana, tine-te bine. Asculta ce spune doctorul, si nu fa multa miscare ca sa mai stea bebe acolo, sa iasa cand trebuie.
Tania, asteptam cu nerabdare poze si impresii de acolo.
Nu va mai iau pe toate la rand, ca sa nu scriu un mesaj de un km.
Va pup pe toate si va tin pumnii sa nu fiti slabe, ci sa fiti asa cum va doriti voi si cum v-ar place sa fiti.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Karina, prima prima data cind m-am apucat de callanetics nu rezistam la fiecare exercitiu decit vreo 20-30 secunde. Dar nu m-am descurajat, faceam cit puteam. Apoi am adaugat treptat cite 5 secunde, pina am ajuns la circa 1 minut. Sint exercitii cu grad diferit de dificultate, unele pot sa le fac timp de 1.5-2 minute fara probleme, pe cind altele ma solicita mai tare si nu rezist mai mult de 60 de secunde. Iar la citeva din cele pentru abdomen trebuie sa recunosc ca rezist doar 30 de secunde, atit de solicitante sint.
La inceput am facut de 3 ori pe saptamina, timp de vreo luna si ceva, apoi am trecut la 2 ori, pe urma m-a apucat lenea si faceam cind imi aduceam aminte , cam 1 data la 7-10 zile. Te asigur ca dupa o luna de efort intens (3 ori/saptamina) rezultatele o sa fie mai mult decit vizibile numai sa ai vointa sa nu intrerupi.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
Lilia, exact in conditiile descrise de tine fierb si eu ouale si mi se crapa mereu. Am observat insa ca daca le scot din frigider cu citeva ore inainte de a le fierbe, parca nu mai crapa asa. Dar problema cea mai mare e ca ouale deja au fisuri mici cind le cumpar, ceea ce faciliteaza craparea in timpul fiertului si patrunderea vopselei inauntru
Opa, sintem pe pagina 10, ia sa deschid repejor capitol nou.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73347" target="_blank">Capitolul 23
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Crinia spune:
Natalia multumesc de raspuns promt.
Nush ce m-a apucat dar vreau sa incep sa fac exercitii si sa ma alimentez sanatos. Am intrat in site-ul despre cum sa ne alimentam ca sa prevenimwww.cancer.ca/ccs/internet/standard/0,3182,3172_150620736langId-en,00.html" target="_blank"> cancerul . Acolo se spune ce si cum tb de mincat.
Adica vreau sa incerc sa duc un mod de viata cit mai sanatos , dar cred ca de vina e primavara...
Lilia ce sa-i faci daca vreau sa raspund sau sa intreb pe fiecare si daca noi suntem multe si mesajul e de un km
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?