Clubul moldovencelor de peste Prut (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Lucia_B spune:
Neata fetili.
Un we frumos si numai bine.
Am ramas in urma cu niste raspunsuri la intrebari, daci sa purcedem .
Alina - eu ma stradui sa nu-mi ramina blaturi, mi-a ramas doar un blat de la torta cu portocale. L-am taiat in jumate pe diagonala, uns cu 4 linguri de rema ramase de la Kleopatra si uita asa s-a primit o jumatate de torta si pentru noi, ca doar celelalte erau duse la serviciu.
Elena - nu am fost la formula 1, nu sunt amatoare la asa ceva, + ca ma stradui sa evit locurile extrem de aglomerate si zgomotoase.
In schimb am fost la o cursa de cai, a fost foarte frumos si linistit.
Doroti - inca putin si scapi de toate neplacerile pe care le ai, ca big premiu o sa-ti tii comoara in brate. Mai rabda nitelus .
Lilia - mama ce princesa vorbareata si frumoasa ai, e atit de dulcica. Se vede bine ca este super incintata la plimbarica, sper sa scoateti in curind gipsul si sa poata sa mearga singurica, uite atunci o sa stai ziua intreaga afara .
Inca nu te-ai impartasat, sau vreai sa tii tot postul?
Nati - ma spionezi? Laura o fost incintata de tortulet, a mincat toate bananele si vre-o 10 linguriti de brinzica si tot mai voia. Ananas si mandarina nu am indraznit sa-i dau, sa nu fie prea multe dintr-o data, si le-am papat io .
Cu prepararea brinzicei nu am avut probleme, m-am descurcat foarte usor. A iesit o brinza foarte fina si gustoasa. La paste pentru pasca tot de asta am sa fac. Merci de ajutor.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
Vorbiti despre citit carti. Se poate eu doar sa rosesc si sa tac? De cind ne-am intors din Bratislava nu am tinut nici pentru 5 min o carte in miini. Dar nici de pe calculator nu citesc. Rusine mare.
Nu pierd timpul bintuind pe net, foarte putine site-uri urmaresc, as avea timp si de o carte dar nu am placere, nu stiu de ce dar nu ma maiatrage sa citesc ceva. Dau vina ca nu am cartea care m-ar interesa, dar e o "atmaska levae".
Filme: in acest we ne-am uitat la "Vam pisymo", mi-a placut. Am o lista mare facuta in exel cu filmele vizionate si evaluate, daca va intereseaza pot sa ma impart cu ea.
Si ce e cel mai interesant din activitatea noastra e faptul ca ne-am cumparat un abgimic, sa ma vedet cum am stat eu doua seri cu el la burta si cu berea si shipsuri in mina . Na, asa se slabeste in ziua de azi.
As vrea foarte mult sa ma apuc de exercitii si dieta, dar cit alaptez nici nu vreau sa ma gindesc la asta. Vad ca m-am schimbat mult, am shale, burtoi ard de nerabdare sa vina toamna, uite atunci ma apuc eu de silueta.
Eu nu tin regim strict sau o diete anume. Mi-o fac eu singura, incerc sa maninc doar verzaturi, mai mult legume si exercitii la greu (3 ori/zi), am bservat ca asa slabesc destul de usor. Sa nu credeti ca in timpul cel nu pun o felie de torta in gura, ehe si inca cum o mai pun, insa o compensez cu inca o tura de exercitii.
Gata va las ca iarasi m-am apucat de scris roman.
Sanatate si numai bine.
Bucate
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Davina spune:
Neata fetele!
Nati am facut ciupercile ! au esit super-super ,am pus si eu mai putin ulei si otet si coriandru (cum l-am farmat mi s-a facut pofta de "koreika ").Imi pare rau ca am avut putine ciuperci numai 250 gr ,data viitoare fac dintr-un kg.
Carti in ro. sau ru. gasesc numai pe net dar imi obosesc ochii si nu rezist mult .In ultimul timp citesc mai multe reviste ca-s abonata la vreo 2 .
Lucia am facut 1 blat intr-o forma dreptunghiulara de silicon si pentru prima data mi s-a lipit rau de tot ..nu mai pot face nimic cu el dar ma gintesc ca trebuie sa fie niste recete ceva din ramasitile de blat .
vezi ceva rezultate de la abgim ?sau abia ai inceput ? eu vreau abdomen beton ,ferm si tare ca sa nu-mi fie rusine sa ma dezbrac la plaja .la shale nu-ti trebuie sa slabesti ca acum e en vogue de tip JLO
we placut .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Lucia_B spune:
Alina - si Valeriu mi-a zis ca shalele arata tare sexi si sa ma linistesc , io-te ca stie omu ce e in moda.
Nu stiu de ce dar la mine parca inca nu vad efecte, pe cind la Valer sunt .
Daca iti ramin blaturi asa faramicioase, eu zic sa facu un fel de "guguta", adic asterne pe fundul unui vas pelicula apoi pune un strat de blat taiat cubulete, pe urma toarna crema si tot asa straturi pina la urma. Cind e gata rastorni pe farfurie si scoti pelicula, cred ca o sa iasa ceva destul de aspectuos si gustos. daca mai ai putin blat ai putea sa-l presori deasupra. sau se poate direct pe farfurie de facut moshuroi. nu stiu vezi cum iti joaca fantezia.
recete inca nu am gasit, insa chiar si de sunt cred ca tot e dupa o fantezie a cuiva, zic sa-i dai friu liber imaginatiei.
Bucate
lia_c spune:
La Multi Ani, CORINA!
Multa, multa sanatate, putere, vointa, fericire, bucurii de la baietii tai! Sa fii mereu implinita si sa-ti realizezi visele/dorintele!
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
Multumesc fetelor p/u incurajari si cuvinte de duh!
Eu inca ma aflu sub tratament si tot ma simt ametita inca. Merg luni la medic.
Diana, nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, insa iti doresc sa treci cit mai repede peste toate starile si sa-ti tii puica in brate! Curaj nu mai este mult!
Nati, sper sa se incheie cit mai curind perioadele astea de munca asidua la serv. Stiu cum este... Si eu lucram inainte 24/24 si 7/7, si monument tot nu mi-a pus nimeni
Natalia, Lucia, Alina eu credeam ca macar in post o sa va fie mila de noi si n-o sa ne mai ispititi cu bucate... Bravo p/u asa putere si vointa!
Lilia, intr-adevar vad ca Amelia se simte f bine in carucior si e o dulce in tot ce face!
Helga, cum a scris si Natalia, eu sint abia la inceput, insa vad ca am parte de tot tacimul Cicva cind ajungi in trimestrul doi iti revine energia...
Fetelor, mi-ar placea sa ne intilnim insa nu pot promite nimic, ca starile de greata si ametelile persista si n-as vrea sa sperii clientii vreunui local ...
Rodica, mai scrie-ne despre Paula...
P.S. nici la parinti nu a fost gaz 2 zile, asa ca veneau la noi . E bine sa traim in diferite sectoare ale orasului...
lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Helou, fetele,
Lucia, ma bucur ca ti-a placut brinza facuta cu iaurt. Eu aproape ca numai din asta i-am dat lui Vlad pina pe la 1 an. Ii placea foarte mult, mai ales amestecata cu fructe. Vad ca nici Laura nu s-a dat in laturi, ce bine ca i-a placut
Sa stii ca metoda mea de slabit este foarte asemanatoare cu a ta. Cel putin eu tot asa am slabit anul trecut pe vremea asta, cam dupa ce l-am intarcat pe Vlad. La dulciuri nu pot sa renunt nicidecum, am reusit sa reduc cantitatea doar. Iar pentru cele mincate in plus imediat faceam exercitii.
Ne-am luat si noi la un moment dat o centura din aia pentru slabit, care acum se prafuieste intr-o noptiera, nu prea s-a lipit de noi metoda. Eu tre sa simt ca am febra musculara de la efort, sa ma doara toti muschii, abia atunci ma simt cu adevarat ca am facut sport.
Alina, daca vrei exercitii eficiente pentru abdomen, iti recomand www.yamama.ru/club/fitness/callanetics.html" target="_blank">Callanetics. E un complex de exercitii pentru tot corpul, nu doar pentru abdomen. Eu am facut acest complex intens timp de 1 luna, de 3 ori pe saptamina, fara modestie, efectele sint spectaculoase. Abdomene mai fac de intretinere, dar nu in fiecare zi, insa musculatura abdominala mi s-a pastrat inca de anul trecut. Nu mi-ar fi rusine acum la plaja cu abdomenul meu, ci din pacate, cu fundul, care s-a umplut de celulita. Astfel ca eu acum sint in plina lupta anticelulitica. Zaraza asta de celulita imediat apare, daca uiti sa te intretii, si eu am cam scapat-o din friu in ultima vreme.
Ma bucur ca ti-au placut ciupercile. Sa incerci sa le folosesti in salate, sa vezi ce gust bun dau.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
Salutare, fetele,
Iar e slaba activitatea pe aici, dar e de inteles, ca e sfirsit de saptamina.
O zi frumoasa!
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Lucia_B spune:
buna fetili.
iata-ne si noi la semnat condica .
suntem bine, crestem si bucuram cu prezenta.
o zi frumoasa si numai bine.
Bucate
Davina spune:
Neata !
Nati mersi de link,am sa "fur" niste idei.De celulita am citit tot aici pe forum ca se amelioreaza un pic cu exercitiisi masaj dar ca nu dispare difinitiv ,din pacate.
Lucia am facut niste bilute din blat si le-am dat prin fulgi de cocos.Restul l-am congelat si cred ca o sa-l amestec cu lapte condensat .Cum ai facut brinza din iaurt ?ca as incerca si eu pentru Deanna ca ea nu maninca brinza deloc din comert ,nu-i place.
Cornelia iti doresc sa te faci bine cit mai repede .Sa vezi ce energie o sa ai in al 2 trimestru, iar cind esi in concediu de maternitate o sa fii tare harnicuta si o sai ai timp si de gatit.
Crinia unde ai disparut sau tot mai sarbatoresti ziua de nastere ?
Azi am cumparat niste oua din plastic sa le ascundem in iarba de Pasti si puiu sa le caute ,asa e obiceiu aici la catolici.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi