Clubul moldovencelor de peste Prut (22)
Raspunsuri - Pagina 10
doroti_5 spune:
Buna feteli!!
LA MULTI ANI CRINIA!!!!SANATATE, FERICIRE, DRAGOSTE, BANI SI NUMAI BUCURII DE LA LUCIAN!!!
Fetelor eu iar nu am dormit aproape de loc, deja ma sicie un circel, chiar tre sa le am pe toate cite sunt in sarcina?
Mo lasat greata si mo apucat circelu, sa nu mai zic de arsuri ca nu ma lasa deloc.
Natalia ai avut banane congelate sau tu leai congelat?Se poate de congelat?Eu am impresia ca daca le ingheti cind le scoti le faci de nimic.Ca am si eu des banane si ori le mincam repede sa nu se strice ori le aruncam.
Davina uite aici o dieta care face furori acum in Russia http://www.kp.ru/daily/23686.3/51669/print/
Nu ca as fi acum interesata da ma rugat soramea sa io gasesc.
Cine mai vine la intilneala?
doroti_5 34+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Balbina spune:
Doroti, am congelat bananele, pentru ca dupa decongelare ele devin piure, or pentru reteta aia e nevoie taman de piure de banane. Bineinteles ca nu am pus banane bune, ci portiunile mai moi din bananele pe care i le dau lui Vlad. Dupa ce am strins echivalentul a 2 banane, le-am decongelat si am facut checul. E delicios.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
LiliaToma spune:
La multi ani, Corina!
Sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa iubesti, sa iti cresti cu mult drag puiul! Sunt sigura ca el e cel mai frumos cadou de la viata! Sa va bucurati de el in fiecare clipa!
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
Buna dimineata!
La multi ani Karina!Sa fii sanatoasa ,fericita si implinita pe plan familial si profesional !Multe bucurii de la sot si copil.
doroty mersi de dieta ,mi se pare tare complicat sa socoti fiecare aliment de fapt eu maninc sanatos numai ca nu trece o zi fara sa maninc ceva dulce si asta strica silueta ,cu parere de rau .Si eu ca si tine am avut "noroc" de greturi,constipatii,picioare umflate si alte minuni .
Nati mi-am cumparat azi ciuperci .care receta ai facut pe prima sau pe cea adaptata a autoarei ?maine le pun la marinat .Si aici face furori "disperatele " .Eu ma uit la "lost" si cu nerabdare astept sa vad ce va urma .Cartile le-ai citit de pe net ?
pupici si o zi cu soare.
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
LiliaToma spune:
Acuma sa revin si eu sa va salut si pe celelalte fete.
Noi suntem bine-binisor.
Amelia e o vorbareata tare mare. Daca tace se observa imediat, inseamna ca sau are ceva in gura( suzeta sau mancare) sau doarme. Altfel bombaneste mereu.
Cu mancatul nu o ducem asa bine. Mananca in continuare foarte rau. Uneori ma supar tare rau, alteori pursismplu sunt resemnata.
Bine macar ca bea laptele dimineata si seara.
Sa stiti ca la capitolul citit si vizionat filme, eu sunt pe langa Natalia. DH am inceput sa vad la recomandarea ei si m-a captivat rau de tot. Carti, am citit tot la recomandarea ei, ca ei nu prea ajung prin librarii . Asa ca de la ea am luat: "Luni de fiere" ,de Bruckner, " De ce iubim femeile" de M.Cartarescu. Nu stiu ce m-as face eu fara Natalia, zau [ :)]
Am mai citit o carte mai veche gasita prin biblioteca socrilor: "Changi" care m-a captivat ft mult.
Totusi inainte citeam mai mult...
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
Lilia felicitari pentru vorbareata mica si frumoasa cu palarie rosie .Se vede ca e tare incintata de noul carut .
Am citit si eu "de ce iubim femeile " a lui Cartarescu e haioasa rau
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
LiliaToma spune:
am uitat sa va spun ca am pus poze noi in album: aici
Lucia_B spune:
Corina - La Multi Ani !!!
Multa dragoste de la familie.
Sa fii fericita, sanatoasa, mereu voiosa si tinara in suflet.
Fie ca visele tale sa se realizeze cit de curind posibil.
!!! La Multi Ani !!!
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Balbina spune:
Alina, eu am facut dupa prima reteta, ca nu am esenta de otet. Dar nu numai de asta. Am adaptat si eu putin reteta, dupa gustul nostru: am micsorat cantitatea de ulei la jumatate si mai pun citeodata citeva boabe sfarimate de coriandru.
Incearca-le, sper sa-ti placa si tie. Mie imi place ca se fac foarte repede. Sint bune de mincat chiar de cind s-au racit.
Cartile le am in format original, din libarii. Din pacate mult prea putine decit mi-as dori, dar incerc sa-mi cumpar macar cite o carte pe luna. Am carti salvate de pe net o groaza, dar nu-mi place sa citesc de pe calculator. Parca e mai placut sa te cuibaresti intr-un fotoliu sau un colt de pat, pe o perna, sa deschizi cartea si sa-i savurezi continutul.
Lilia, frumusica vorbareata mai aveti, mi-au placut si mie pozele
Lucia, i-a placut tortuletul Laurei? Arata tare bine.
Ai avut probleme cu producerea brinzei in conditii casnice?
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Crinia spune:
Fetelor multumesc frumos pentru felicitari si urari de bine. Sunteti dulceturi...
La noi azi e o zi posomorita si ploua...
Va pup si va multumesc inca odata pentru felicitari
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?