Suceava!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Buan dimineatza!
ilincalif, si eu tot de 2 ani pauza intre cezariene stiu..numa bine te refaci, incepe sa zburde zamfiruca si...hop, o iei de la capat!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Tantilor cochetelor,
mami mi-a dat voie sa va scriu eu de data asta ! Dar scurt, ca stie ea ce stie, am mostenit-o la cheful de vorba !!!!

Asadar vreau sa va spun ca daca vreti sa vedeti un zimbet de Zamfiruca. ma gasiti pe traseul Obcini - bd George Enescu - Nordic - parc Institut (si eventual si retur) incepind cu 13,30 sau cel tirziu 14,00. Voi fi in caruciorul meu bleumarin cu un pic de rosu si voi fi insotita de prietenul meu Iepuru. Daca mami promite sa fie cuminte, parca as lua-o si pe ea cu noi !

Va pupacesc pe toate tantili cochetele si va doresc o dupa-amiaza plina de soare!

Zamfiruca si Ioana, mami mea cea grozava !

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salut fetele!

Ilinca, nu eram decat eu cu sotul pe la Bucovina sambata....Bia era la mama, ca eu am avut cursuri....dupa cursuri m-am dus cu sotul sa cumpar ceva (Bia dormea si n-am mai deranjat-o).
Cand ies cu al meu sot el vrea numai in centru (la BCR), doar acolo-i place (sa nu ma intrebati de ce ca nu stiu)....asa ca traseul meu obisnuit (G. Enescu-Institut-Trei Barbosi si retur) il fac doar in timpul saptamanii...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

ZAMFIRUCO, te pupam absolut toate si iti multumim ca ne-ai scris...asteptam sa ne povestesti cum a fost plimabarica..a fost mami cuminte, ai luat-o si pe ea cu tine?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Meg, Zamfiruca doarme beton ! Dupa asa o plimbare, dupa baita si dupa un masaj facut de mami cu uleiul lui madm Tatoiu, chiar si tu ai dormi tun ! Asa ca imi permit sa iti raspund eu in locul ei.
Minunata plimbarea, am vazut o multime de mamici si/sau tatici cu carucioare, triciclete. marsupele, etc etc... Ce nu mi-a placut, ca erau doi tembeli cu motociclete si goneau pe bulevard (in dreptul Politiei, nene !)cu motoarele turate la maximum, de se auzea numai vrum, vrum...
In ceea ce priveste cit de cuminte am fost, hm... zice Zamfiruca precum ca am gura mare, si ca nu m-ar fi luat, dar i s-a facut mila, intr-asa o zi de frumoasa, sa ma lase de izbeliste.. destul ca tati s-a evaporat inca de ieri, s-a dus la tara ... deh, mosier, trebuie sa dea pamintul in arenda... of, si ne-a lasat seduse si abandonate !

Fetelor cochetelor, v-am promis ca astazi va delectez cu pozici noi cu Zamfiruca mamei, asa ca poftiti si bucurati-va ochisorii cu minunatia mea :
http://photos.yahoo.com/irina_inm (al doilea album, Zamfiruca la 7 saptamini, si daca nu v-o placea accept represalii !)

Si inca ceva, azi dimineata, am dat din intimplare (oare? exista o teorie care spune ca nimic nu se intimpla intimplator !!!) in Zona Artelor la capitolul "Culegere de fraze deosebite gasite pe forum..." urmatorul citat, care m-a impresionat asa de tare incit pe loc mi-am zis ca trebuie sa vi-l transmit si voua :
"Cand ma ajunge oboseala de atata alergat dupa el ii spun Tero. De la terorist caci asta este, un mic terorist sentimental, a navalit in viata noastra si e foarte ocupat sa absoarba toata dragostea ce i-o dam. Stie insa sa ne si rasplateasca, caci o singura privire a ochisorilor albastri care sunt din ce in ce mai verzi (ca ai mei) ne face sa ne simtim in stare de orice. Caci nu stii cu adevarat ce e puterea pana nu ai un copil. Si tot atunci intelegi ce e frica. Si cum s-o depasesti. Te agati de dragostea pentru micul terorist si asta te intareste si te face sa poti orice."

Eveline, traseul normal si obisnuit din timpul saptaminii, in jurul carei ore il faceti ? Poate-poate ne intersectam....

Gata fetele cochetele, plec la nani, pic de somn, mi-e greu si sa tin capul drept ! Somn usor si pupicei, mici-mici da'... multi, fara indoiala !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

(Si nu uitati miine de Andrei !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Doamne, sucevencele mele,aici se vorbeste numai de copii...........pe unde dau numai despre asta se vorbeste.Va invidiez.....sotul meu imi spune ca o sa ajung la nebuni din cauza copiilor.
Oare are dreptate........?

Va pupacesc pe toate si pe copilasii vostri.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Ilinca; sa-ti traiasca Zamfiruca. E o frumusete de fetita.

Simina,"La Multi Ani!" lui Andrei !!Sa creasca mare si sanatos, iar tie iti doresc sarcina usoara in continuare.

[red]Celorlalte fete [red] va doresc o saptamana buna si spor la treaba.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

intrucat am ajuns la pagina 10, am deschis un capitol nou, SUCEAVA (6)..VA ASTEPT ACOLO!
SA AVETI O SAPTAMANA MINUNATA
la multi ani ANDREI al SIMINEI!!!

Mergi la inceput