Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 13
ilincalif spune:
fetelor cochetelor, nu v-a inghetat nasul ? asa o zi urita de mult n-am vazut ! mie imi place zapada si iarna adevarata, dar in ianuarie, nu in aprilie !
Astazi Zamfiruca mamei a implinit 2 luni... a zimbit toata ziua.... de fapt are o mutrita comica, se strimba ca si cum ar izbucni in ris, dar nu se aude nimic, de unde si efectul comic garantat... am un Benny Hill in varianta feminina si la scara redusa. heheeee !
eveline, eu in curind o sa am o reputatie mama-mama, de cite ori trec pe linga o mamica cu carucior si/sau bebelus ii zimbesc cu toata fatza, mi-o imaginez in fata ecranului scriind pe DC... si incerc sa imi dau seama care dintre voi ar putea fi... si unele se uita ciudat tare la mine, se gindesc ca oi fi psihopata sau mai rau !!!
floricico, grozav imi place sa dau din gura... prietenele mele cind ne intlnim nu prea au rind la povestit, ca eu acaparez mai mereu auditoriul ! trebuie sa te gindesti bine daca intr-adevar ai sa-ti doresti sa ne intilnim intr-o buna zi.. ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca ! :) Ca eu cind ma lipesc de om, is ca tusea in chieptul gospodarului, greu mai scapi de mine !!!!!
simina, dar tu esti o sensibila, mama ! "frumoasele parcuri din oras" ? esti sigura ca vorbim de acelasi oras ? suceava ? in alta ordine de idei, tu pe unde stai ? fa-ma feicita. macar tu zi-mi ca stai in Obcini !
meg, dragutza de tine, pe unde te-ai ascuns ? chiar mi-era dor de tine !
ia sa va zic si bancul zilei :
Dialog în pat:
- Dragul meu, tu ma iubesti?
- Da' tu ce crezi ca fac aici? Flotari?
si acuma ma duc sa ii explic Zamfirucai cum e cu prietena ei Siuzi, cred ca am sa i-o lipesc cu superglue, o arunca cit colo si apoi behaie dupa ea !!!! cita personalitate are maimutica asta ! (n-are cui semana ? asa-s si mami si tati !)
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
megbeng spune:
DANDUSh....din pacate e vorba de aceeasi familie...stiam ca profului Gheorghita i-a murit un copil intr-un accident auto, deci....
SIMINA!!! BUN VENIT!!!! CUM TE SIMTI??? am citit povestea ta la "a 3a cezariana"
floare, nu mi-a mers netu ieri, de aia nu am semnat condica....eu sunt azi la sfarzitul primei zile ...de intarziere!!!! deocamdata sper...testul barza de acu 2 zile a fost insa negativ
ilinca, uite ca am aparut!
tuturor!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
megbeng spune:
si sa nu uit, simina, daca ne dai datele tale si ale "juniorilor", te punem pe tine si pe listutza nostra cea vesela si frumoasa (lauda-ma gura fara masura...)
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
ilincalif spune:
meg, da'pe Zamfiruca mamei nu vrei sa o treci cu data nasterii ? ca stau alea doua paranteze stinghere... please please please !
Noapte buna la toate fetele cochetele !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
megbeng spune:
ilinca, am executat!!! nu stiu cumde mi-a scapat pana acum...si pentru ca ieri nu am apucat, o felicit acum pe bebitza cea scumpa si haioasa, cu ocazia celor 2 luni de viata!!! sa va traiasca, sa creasca mare si frumoasa....da..un fratior, o suriora ceva nu mai ai in plan?
ilincalif spune:
Meg, draga de tine, dar tu crezi ca eu nu m-am gindit ca lu'Zamfiruca i-ar prii un fratior sau o surioara ? Ehehee, ce frumos ar fi !
Eu nu stiu cum e sa fii singur la parinti, ca am o sora mai mare exacr cu un an si doua ore ! S-a intimplat cam asa : era ziua surorii mele, prima ei aniversare, si toata lumea foia in jurul ei, asa ca eu, care stateam la intuneric, de una singura, paeasita si abandonata, ce mi-am zis : ce-ar fi sa le stric eu cheful ? zis si facut ! aveam sapte luni fara citeva zile si n-am mai avut rabdare ! si acum imi reproseaza (in gluma, evident) ca i-am stricat pina si prima petrecere din viata ei !
Asa ca. pentru ca eu am fost o norocoasa si am avut dintotdeauna si am cea mai grozava sora, ma gindesc ca n-ar fi rau sa nu fie Zamfiruca singura pe lume ! Dar deocamdata ne odihnim un pic organismul :)... ma gindesc ca poate punem de-un Matei mititel cind o avea Zamfiruca un an si doua-trei luni...
Miine vrem neaparat sa iesim la plimbare spre centru, sa nu zica maimutica asta a mea ca o tin ca pe-o salbateca, numai la periferie ! oricum a invatat deja toate gropile din Obcini !!!
si daca sinteti cuminti, fetelor cochetelor. zilele astea bagam pozici cu maimutzel trompetzel frumushel!
Nu stiu voi, da' mie mi s-a facut o foameeeee !
Va pupacim pe toate, cu pupici mici da'multi !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
ilincalif spune:
ufff, meg, sa nu crezi ca sintem prost crescute, am uitat sa iti multumim pentru urari ! Imbatrinesc ? Incep sa uit ? vai, vai, vai... :)
eveline spune:
Cassandra mai esti printre noi?
Ti-am vazut azi mandrete de flacau cum mergea el cumintel de manuta cu taticul prin fata pe la Bucovina (pe la 13)...tu parca erai la bancomat daca nu ma insel...sa-ti traiasca!
Ana si Bianca-iubita
simina2005 spune:
OAMENII S-AR PUTEA SA NU-SI AMINTEASCA EXACT CEEA CE AI FACUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR INTOTDEAUNA ISI VOR AMINTI CUM I-AI FACUT SA SE SIMTA!!!
Buna seara!Bine v-am gasit!
ilincalif, ai dreptate...sunt intr-o perioada mai sensibila din viata mea. Stau mai mult in casa (in prezent) si poate de aceea apreciez atat de mult natura. Am fost prin multe orase, recunosc ca unele sunt mai curate decat Suceava, dar mie mi se par destul de curatele parcurile noastre si mai pline de viata...chiar daca sunt mici si pline de copilasi poznasi...
Eu locuiesc in G.Enescu, iar vara prefer sa ies cu copii pe Cartodrom, sa ne intindem in iarba si sa privim norii, fluturii sau daca suntem norocosi...avioanele cu reactie.
Astazi am fost si in parc la Universitate cu copii.Este cam frig afara dar Diana mea spunea mereu "Vreau sa inghete manutele mami..." asa ca am colindat 3 locuri de joaca. Inca mai incap la volanul masinii, chiar daca ajunge burtica la volan ... conduc mai incet ....
La care parc i se spune "3 barbosi?" si de ce?
megbeng, vad ca esti plina de viata si ma bucur sincer pentru tine.
Sper sa-mi revin si eu dupa A TREIA CEZARIANA ... si sa-mi pot creste cu demnitate copilasii.
Iata datele noastre:
Simina : 27.03.1970
Andrei: 10.04.2001
Diana: 30.05.2003
ilincalif, si pe mama mea o cheama Zamfira...ma bucur sincer pentru tine si chiar esti curajoasa sa mai faci atat de repede un fratior.Stiu totusi ca dupa cezariana este recomandata o pauza de 2 ani...
Pentru "aspirantele optimiste":
Eu am intrat pe acest forum la propunerea unei bune prietene care-si dorea de mult un copilas. Eu insusi "am luptat" 10 ani ca sa am proprii copii.Acum este si ea insarcinata. Din pacate si ea ca si mine, a pierdut mult timp si multi nervii cu unii medici din Suceava.
Simina Diana si Andrei
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, azi am chef de vorba ! Pazea !!!!
Simina, parcul dintre fosta Primarie (actualul Palat de Justitie) si magazinul Bucovina este numit Parcul 3 Barbosi, si asta pentru ca pe aleea principala (paralela cu strada) sint trei statui de barbosi... da' sa ma pici cu ceara, nu stiu cine-s indivizii. parca Costache Negri, Kogalniceanu, Rosetti... nu, parol daca stiu... sucevence, sariti si ajutati-ma, cine-s aia, bre ? :)
Mie imi place grozav numele Zamfira, asa o chema pe soacra, Dumnezeu s-o odihneasca. iar cind tati m-a intrebat ce-ar fi sa-i spunewm maimuticii si Zamfira, in clipa aia am stiut ca pentru mine va fi intotdeauna Zamfiruca... si tati e incintat, of course !
In legatura cu fratiorul sau surioara Zamfirucai, nu stiu cit e curaj si cit e calcul interesat ! :)... mi-e tare teama ca daca ramine copil unic la parinti, sa nu devina o egoista rasfatata... si iar ma repet, nu stiu cum e sa fii singur la parinti, dar din spusele prietenelor mele nu e intotdeauna o placere !
Pauza recomandata e de 2 ani ? Asta chiar n-am stiut, am sa merg la doctor si am sa il cert ca nu m-a informat ! :) In orice caz, mi-as mai dori o sarcina ca prima, fara greturi, fara dureri de spate, fara pofte ciudate si eventual si fara pofta de mincare pe care am avut=o toate cele noua luni !!!
Ma crezi daca iti spun ca am locuit in George Enescu ani de zile, dar la Cartodrom nu am fost niciodata ? stiu doar ca e pe acolo si atit !
Fetelor cochetelor, voi stiti ca luni trebe sa ii cintam La Multi ani lui Andrei a lu'Simina ? Nu care cumva sa uitati !
Eveline, pe unde ti-ai plimbat azi mindretea de fata ? pe linga Bucovina ? Da' nu era un pic cam frig afara ? si vint... Sau vintul a batut numai in Obcini ? :)
Va pupacesc si ma duc la citit, mi-am propus sa termin weekendul asta o carte tare faina, si vad ca pina in clipa asta Zamfiruca a fost tare cuminte, poate se indura si ma lasa sa citesc ! Da' poate mai trec pe-aici !