Solutii curatare aragaz/plita inox

Solutii curatare aragaz/plita inox | Autor: assa

Link direct la acest mesaj

Intrebarea e de prisos ca am spus totul in titlu: stie cineva solutia minune de curatare a aragazului din inox? Imi mananca zilele si nu am nici nervi nici chef sa-l curat ci "n' chestii pe zi, dar nici nu-l pot lasa asa...
Multumesc pentru orice sugestie

Assa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu am o solutie se numeste ASEVI. Pulverizez pe toata plita sau acolo unde sunt pete de grasime, las sa actioneze cateva minute, dupa care sterg cu o laveta. E super si pentru pete mai vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am o solutie de la SANO, pt orice fel de obiecte de inox. Se pune pe o carpa, se freaca obiectul de inox (si se curata foarte repede, nu trebuie sa freci prea tare), problema e ca ei spun sa clatesti foarte bine dupa aia, probabil sa nu ramana solutie si s-o inghiti ... Plita o clatesc cu un burete imbibat bine in apa, de 2-3 ori, ca sa fiu sigura ca s-a dus mizeria. Pe urma se sterge cu o carpa uscata, ca altfel apa pateaza.

Ca sa curat mai rar folosesc o folie de aluminiiu in care "imbrac" plita. Toata grasimea de la prajit sau pur si simlu picaturile de apa care sar cand fiervbi ceva sar pe folie; la o saptamana schimb folia si curat dedesubt, si e mult mai putin de curatat; altfel ma innebunea orice picatura de apa, si cand fierbeam un ou !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu folosesc SIDOL,am vazut si in timisoara si in resita la piata,unde mai sunt oameni ce vand produse din germania.este foarte buna.dai pe plita rece si dupa 20min trebuie numai stearsa putin cu carpa si clatit cu apa.este sub forma de spray.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Osna , deci se gaseste pe la pietele alea cu produse aduse de afara? Merci, o sa o caut.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

da,este un tub albastru mare si este foarte bun.aici costa pina in 3 euro in romania mama l-a luat cu 150mii dar iti spun sincer ca merita toti banii.
vezi ca scrie ca merge si pe plita calda...iti sugerez sa nu incerci ca eu mi-am distrus un ochi.am dat cand probabil era fierbinte si s-a dus cu tot cu stralucirea.a rams destul de aiurea.am curata cu el si petele de apa de pe chiuveta de inox,cratitele pe fund cum s-au ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu folosesc Cif si e sfant, nu pateaza si tot ce e din inox ramane cu superluciu.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu am plita si cuptorul din inox si cateodata ma scoate si pe mine din sarite ca se pateaza foarte repede si o picatura de apa daca curge pe plita si nu o sterg cand se usuca se vede
folosesc cif sau chiar clasicul praf de curatat ideea e ca dupa ce cureti plita sa o stergi cu o carpa uscata sa nu ramane pete de la apa...eu sterg plita dupa fiecare folosire ca sa nu se acumuleze grasimi sau alte pete

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

CIF-ul contine clor,iar produsele din inox nu trebuie atinse cu clor
s-ar putea sa fie un luciu aparent si intr-o buna zi sa se matuiasca

eu folosesc Mr Muscolo pentru inox si curata super.......

cred ca si cel de la SANO este bun,desi personal nu l-am incercat

spun asta pentru ca cei de la SANO au produse bune

cris_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mr. Muscolo pentru inox!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Dar pentru cuptoarele clasice, ce folositi?!

Mergi la inceput