Solutii curatare aragaz/plita inox
Raspunsuri - Pagina 2
alinaxeni spune:
TRIUMF,solutia pt. cuptor cu arsuri si pt. orice pete fie ele pe aragaz sau pe cratiti.E foarte bun si ieftin.Am incercat cu toate minunile din reclame si m-am intors la vechiul Triumf.
alina
koalitza spune:
Multumesc Alinaxeni dar tu cum clatesti cuptorul dupa ce aplici solutia? Din cate stiu eu e foarte toxica si eu nu pot sa "torn apa prin el" asa cum m-a sfatuit soacra mea.
Catalin spune:
Subiect initial: "Cum se curata inoxul?"
postat de Candy, 14/02/2006, 01:41:36
Stie cineva cum se curata obicetele din inox, in special ibrice/oale? Exista vreo solutie speciala?
raspuns postat de crista-s, 14/02/2006, 07:29:30
Da, exista solutii speciale pt curatat inoxul, eu am una ca un lapte, pui citeva picaturi pe o cirpa moale si freci ( eu o folosesc pt chiuveta de inox) ramine curat si lustruit. Pt cratiti i ibrice nu stiu, banuiesc ca solutiile astea sunt putin toxice ( ca orice detergent ) si tb sa clatesti foarte foarte bine dupa.
Ai incercat insa cu buretele de bucatarie si cu bicarbonat de sodiu ( se cumpara de la farmacie sau poate si de la alimentara ca oar e "alimentar" ) ??? Eu il folosesc des pt ca bicarbonatul de sodiu este un bun degresant ( si daca esti murdar pe miini de ulei - sa zicem cel de masina , vaselina - te speli cu bicarbonat si e mai bun ca sapunul). In general spal tavile de aluminiu cu bicarbonat ca le albeste dar si inoxul se curata bine. In plus asta nu e toxic !
Cristina
raspuns postat de Georgeasca, 14/02/2006, 13:04:46
Eu le las bine la inmuiat, daca sint murdare, ca sa nu bag spalator de sirma in ele si apoi le spal cu CIF. Se curata foarte bine si nu mi s-au stricat.
Catalin spune:
Subiect initial: "Ce sa folosesc pentru curatarea unei plite ?"
postat de NanaMotoc, 06/04/2006, 12:16:26
Sfatuiti-ma si pe mine, ce sa folosesc pentru a curata o plita electrica? Are deasupra un geam de sticla, o curat cu Cif, dar o prietena mi-a zis ca in timp o sa se matuiasca. Voi ce folositi?
Nana Motoc
raspuns postat de sirimie, 06/04/2006, 12:57:04
Si eu folosesc Cif.
raspuns postat de NinaR, 06/04/2006, 13:04:05
Si eu folosesc Cif cu pulverizator, mai nou am descoperit Bref antibacterian, degreseaza foarte bine.
Nina
raspuns postat de danielac, 06/04/2006, 13:45:40
ajax lichid pentru curatarea petelor arse... e bun!
pepenash spune:
Eu am folosit o buna bucata de vreme Triumf si a dat rezultate bune. Daca erau ceva pete mai vechi, lasam putin la inmuiat si apoi curatam bine cu un burete. Acum am o femeie care vine periodic la curatenie si ea foloseste Cif Lemon. Aragazul arata ca nou, desi are vreo 4-5 anisori, iar inoxul straluceste in continuare.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by badjoke
Eu am o solutie se numeste ASEVI. Pulverizez pe toata plita sau acolo unde sunt pete de grasime, las sa actioneze cateva minute, dupa care sterg cu o laveta. E super si pentru pete mai vechi.
Mami si NiKo (24 sept 2004)
Asevi e betoooooooooooooon! Eu il folosesc de ani de zile. Din pacate se gaseste mai greu, nu chiar in toate magazinele. Plus ca reclama e ca inexistenta.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)