Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (20)
Raspunsuri - Pagina 11
alinaluchian spune:
www.ortodoxmedia.com/autor.php?autor=30" target="_blank">Aici sunt toate inregistrarile cu Pr. Savatie Bastovoi.
Si www.ortodoxmedia.com/autori.php" target="_blank">aici este indexul nominal cu toate inregistrarile pe care le prezinta saitul.
Cel care furnizeaza altuia un gind constructiv, l-a imbogatit pe vecie.
casandra spune:
M-am apucat sa citesc prefata. E atat de frumos scrisa.
Mama vroia sa il faca un om mare, iar tatal sa il vada fericit. E atat de comun. O familie ca majoritatea familiilor. In general, mamele sunt mai ambitioase, iar tatii realizeaza desertaciunea viselor de marire. Dar amandoi si-au vazut visul implinit, desi altfel decat se asteptau, Parintele Serafim a fost un om mare, care a descoperit fericirea si a fost capabil sa ii faca si pe altii fericiti.
Cand a venit la ortodoxie, a trecut prin toate aspectele exterioare, a trecut de randuielile suparatoare existente si in Biserica, si a mers direct la esenta si inima crestinismului. Multi dintre noi ne impiedicam de desertaciunea pe care o regasim si in Biserica.
forte spune:
am citit si eu ceva din cartea asta: Viata Parintelui Serafim Rose. E prost scrisa, traducerea nici ea nu e grozava (plus greseli de ortografie), dar personajul merita toata atentia.
multumesc, alina, pentru linkul acela.
amuleta spune:
Am o dilema (inainte sa descarc cartea) : cartile astea se pot copia asa, pe internet, fara permisiune ? Sau care este situatia lor ?
forte spune:
Mesaj de pe situl Biblioteciii Teologice:
"Frati crestini, aceste carti va sunt oferite gratuit de catre fratii ortodocsi care lucreaza in echipa Apologeticum.
Datoria voastra sfânta este aceea de a face roditoare aceasta lucrare, oferind mai departe fratilor vostri crestini aceste carti.
Fie ca bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze dragostea si osteleala depusa de fiecare in ogorul Domnului nostru Iisus Hristos, Biserica Ortodoxa Româna."
Este in dreapta, scris cu rosu. Deci nu le citesti ilegal.
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Aia am citit-o eu. Dar cei din chipa asta, de unde le iau ?
Le scaneaza cu acordul editurilor,probabil.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Sabina spune:
quote:
Originally posted by casandra
Sabina, Bach l-a adus pe Eugene Rose la Hristos.
casandra, eu am cartea, cadou de la gandacelu cand am terminat ultima compozitie, premiu carevasazica;))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by forte
am citit si eu ceva din cartea asta: Viata Parintelui Serafim Rose. E prost scrisa, traducerea nici ea nu e grozava (plus greseli de ortografie), dar personajul merita toata atentia.
multumesc, alina, pentru linkul acela.
deci nu e una si aceeasi cu Viata Parintelui de care discutam (chiar am vorbit ieri cu irina ca pe site scria ca e traduse de o femeie, iar cartea noastra e tradusa de 2 barbati) eu am descarcat-o dar nu am reusit sa o deschid - e sau nu e una si aceeasi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
mami de ileana si ioachim