Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
doina, tu ai mare dreptate... nici nu stii cata dreptate ai... ne intristam 5 minute pentru oamenii necajiti, dupa care ne vedem de viata noastra... parca am face din umanitare un hobby, o preocupare placuta, care ne odihneste constiinta... aici simt ca lipseste ceva... ceva cu adevarat profund si necesar, pe care nici nu stiu cum sa-l numesc... lipseste adevarata compatimire... lipseste sfintenia, lipseste adevarata rugaciune... lipseste acel "sa iti dai sangele pentru aproapele"... caldicei, ca de obicei

nu lipseste mah, e inca bine, sanatoasa solidaritatea umana, ca altfel ne-am ispravi maine cu totii. altceva lipseste si cred ca pe undeva e foarte bine - vizibilitatea gesturilor umanitare. pe de alta parte, nu prea e bine, ca daca lumea nu vede Binele, fiind el, Binele, facut cu smerenie si in anonimat, incepe sa creada, ca si tine acum, ca Binele nu mai exista si intra in deznadajduire.

nici prin minte sa iti treaca vreodata ca m-as putea supara pe tine ca m-ai certat. cearta-ma, iubita, pana la sfarsitul veacurilor, ca de tine ascult.

pupici pe burtici, Adriana si Antoioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71672" target="_blank">subiect nou ca va pregatesc ceva de numa-numa din Parintele Serafim

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput