Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Eram sigura ca de aia era gandaca asa deprimata, dupa ce a zis ca o asteapta pe dna cornelia...ieri cand am citit povestea n-am putut decat sa tac, m-au mai lasat muta cateva povesti pe aici pe forum.
In afara de faptul ca sunt convinsa ca se vor strange niste bani si se va face un minim necesar pentru micuta aceea, adevarul e ca singura atitudine care ajuta in asemenea cazuri e sa te doara...abia cand afli istorii de-astea te smeresti cu adevarat...sfintii au proorocit ca in vremurile astea dementizate de traiul bun nimeni nu se va mai putea mantui decat prin boli si necazuri, ca acestea sunt semnele dragostei lui Dumnezeu...si iaca-ta, noi stam la taifas pe internet, nu avem grija zilei de maine si ni se pare ca suntem pline de compasiune daca intindem un banut la un olog, iar altii ar socoti ca au ajuns in rai daca ar avea un copil sanatos si apa curenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La model de ajutor pentru cei sarmani eu il am pe Sf. Ioan Maximovici.. pe care il iubesc..
Nu va intristati, gandacel, oricat ai face, tot bine este primit. Io una asa cred..

Ar fi buna ideea cu fundatia, dar cred ca tre sa te tina baierele inimii.. sa nu plesneasca la atata durere cata e pe aici

Mai spune-mi si mie ce mai ai nevoie.. sa caut, pentru mama si fetita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ce sa mai zic, fetelor, aveti dreptate... totusi, nu stiu cum, faptul ca a venit la mine... ca s-a intamplat sa vina la mine... pentru mine nu e o oarecare... si daca la judecata ne va spune Domnul: am fost flamand si nu mi-ati dat sa mananc... nu-i putem ajuta pe toti, dar macar pe cei care ne ies in cale se poate?

doina, tu ai mare dreptate... nici nu stii cata dreptate ai... ne intristam 5 minute pentru oamenii necajiti, dupa care ne vedem de viata noastra... parca am face din umanitare un hobby, o preocupare placuta, care ne odihneste constiinta... aici simt ca lipseste ceva... ceva cu adevarat profund si necesar, pe care nici nu stiu cum sa-l numesc... lipseste adevarata compatimire... lipseste sfintenia, lipseste adevarata rugaciune... lipseste acel "sa iti dai sangele pentru aproapele"... caldicei, ca de obicei

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Anca, eram sigura ca l-ai vazut pe pr Rafail, da n-am zis.

Ai primit cartile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sper sa nu ma intelegeti gresit...nu spun sa nu ne pese,
trebuie sa ne doara..
dar durerea asta trebuie sa ne faca mai buni....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

sabina, doar nu la tine ma refeream

te pup... dai hainele alea ori ba? ca e cam de statura ta

nah ca acu nu ma mai poti refuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

normal ca le dau.
ne vedem poate pe joi?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bagoiu

Anca, eram sigura ca l-ai vazut pe pr Rafail, da n-am zis.

quote:
Ai primit cartile?

a uitat claudia sa le aduca, dar nu e nimic, ca nici nu am terminat nici volumul 1 din jurnalul duhovnicesc (mai am tare putin), nici pr. serafim...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
nici prin minte sa iti treaca vreodata ca m-as putea supara pe tine ca m-ai certat. cearta-ma, iubita, pana la sfarsitul veacurilor, ca de tine ascult.

ahhhhhhhhh ce te mai iubesc soro muah!
asta e conchita mea si n-o dau la nimenea

Mergi la inceput

ce e frate cu mesajele astea ca au luat-o razna di tat se trece la ora de vara cumva?

Mergi la inceput