Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Offff Laura ce l-as lua eu...dar din pacate nu se poate! Dar promit ca ma interesez...mi-am salvat si pozele lui! Sufletel mic....offf
Noi crestem pe zi ce trece, suntem tunsi si mumosi si in curand o sa invatam (din pacate) sa stam la o pensiune de catei. Nu mult, dar tati si mami nu ma pot lua cu ei! Hai ca ma apuca plansul.
Pupici la blanitze si penitze!
p.s. Azara tinem pumnii...mai e putin!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

Hristos a inviat !
Vin si eu cu o intrebare: i-am dat catelului meu pastiluta de viermi acu doua sapt si dupa calatoria de Pasti la tara, unde s-a jucat si cu alti catei de curte, a inceput iar sa ii miroase gurita. Oare sa ii dau acum alta pastiluta? Farmacista a zis ca dupa 3 luni sa ii dau alta pastiluta.
S-a mai confruntat cineva cu problema de felul asta?
Pupici la fete si la blanite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by geba2001

Hristos a inviat !
Vin si eu cu o intrebare: i-am dat catelului meu pastiluta de viermi acu doua sapt si dupa calatoria de Pasti la tara, unde s-a jucat si cu alti catei de curte, a inceput iar sa ii miroase gurita. Oare sa ii dau acum alta pastiluta? Farmacista a zis ca dupa 3 luni sa ii dau alta pastiluta.
S-a mai confruntat cineva cu problema de felul asta?
Pupici la fete si la blanite...

nu prea inteleg care e legatura intre faptul ca ii miroase din gura si pastilele de viermi. daca ii miroase botul, nu cred ca inseamna ca are viermi. eu zic sa nu-i mai dai nici o pastila daca i-ai dat cat trebuie prima data.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Salutare la toata lumea !

Andreea si SunSmile , promitem sa va tinem la curent, inca nu au aparut puiutii pe lume. Suntem pe ultima suta de metri, cel tarziu pana miercurea viitoare vom avea mici blanosi in casa.

Geba, deparazitarea interna se face o data la 3 luni. In functie de greutatea catelului (o tableta este pentru 10 kg) se dau pastilutele. Mirosul gurii este dat de mai multi factori: mancare, glande perianale nevidate la timp (daca nu sunt vidate, in medie, o data la 3 luni, din cauza secretiei ce se acumuleaza in exces apare iritatia si, ca urmare, se ling in zona perianala), placa bacteriana bucala, care se dezvolta chiar daca pe dinti nu prezinta tartru. Inainte de toate, trebuie eliminata cauza mirosului prin vizita la medicul veterinar si apoi se poate interveni cu substante antibacteriene ce se gasesc sub diferite forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

geba2001: ce fel de pastiluta i-ai dat(important e calitatea)? Ai dat corespunzator pt. greutatea catelului? Era necesar sa faci repetarea? Ce varsta are catelul?
In mod normal daca pastiluta a fost buna(cum e de ex. Cestalul) si nu tb. sa faci repetarea, nu ar tb. sa-i mai dai inca o data dar depinde si de cateii cu care s-a jucat(daca erau infestati cu vermisori).
Mirositul guritei poate avea n' explicatii: de la dantura(de la resturile de hrana ramase printre dinti), de la viermisori, de la stomacel, de la igiena facuta de catel(daca tb. facut vidajul), etc...
E mai bine sa faci o vizita la medic sa vezi care e cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana,

astept cu nerabdare nasterea, sa vad si eu puiutii.

Oreo e catel de treaba, s-a dat pe brazda si a devenit mai ascultator, si cu mintea la cap. Vroiam sa-i fac cadou o mica excursie de familie cu cortul, sa mergem aiurea pe munti, dar in US, in National Parks, nu-ti da voie cu cainele pe carare. O lege absurda. Mi-au stricat toate planurile de vacanta.

Laura, ai gasit o casa pentru Blackey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce mai fac nazdravanii blanosi?
Danna au venit puiutii... parca zilele astea trebuia sa vina, te asteptam cu vesti.
Taruca mea e foarte necajita... a plans azi toata ziua... e suparata foc... ca au venit rusii
Daca o vedeti ce haioasa e cu pampersul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andreea, am adaugat pozele lui Tara pe prima pagina.

Ce mai e nou? Ce au mai facut blanosii?
Dana, cum e Azara? A nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mersi mult Sanca

Taruca mea... tot supi e ... da ii trece pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce mai faceti fetelor?

blanoasele mele is bine. motanul si Maritza mai mult pe afara, Fulgushor sta numai in casa. e cam frig in casa la noi, asa ca Fulgushor doarme in plapuma langa mama.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput