Prietenii omului (19)

Prietenii omului (19) | Autor: Sanca

Link direct la acest mesaj

annie-xtreme - catelusul Jazz

aysha - papagalul Guevara, 1 an

louisea - motanul Bandit

viorela-hoff - catelusa Tina

Ramonika si pisicile -
Vladutz Bubulina
Fulgushor

Sanca - pisicile Mishu si Sasha (1 an) si catelul Oreo

Ciuf - catelul Cezar

Victoria - 3 pisici si 2 catei

Motanik - catelul Pufi si papagalii

missiday - motanelul Benny

maruta - motanul Arristotel Zamisars,papagalul Perusita

orchid - www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Rocco&mid=12622&cid=12991" target="_blank">papagalul Rocco

Danna - catelusa Azara si bracita Ambra

lilanda - catelul Ilie

anamariame - motanelul Sticky

laureta - motanul Pufi

papadie - pisica wilde Marina

scarmanus - pisicile: Suzi, Lili si Ruby

blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookie

flori76 - catelusa Lisa

corneliaa - www.kroko.dan-cornelia.com/" target="_blank">pisoiul Kroko

energy - catelusa Sonia si motanul Oliver

cinta - pisicuta Zuze

firicel - motanelul Tzetze

cafelutza - pisica Tzutzulica

loredanap - motanul Tantza

ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Capone

Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bently

Giana - chow-chow Sam

Simonitza - motanelul Piki

tumpi - motanul D'artagnian si pisicuta Negruta

Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamuc

slakje - catelul corcitura de maltez cu yorkshire terrier Tom

roxy79ro - catelul Nero

carmita_baby - motanelul Mello

gazella - catelul Puffo si feciorul Felix

sinzi_ana - Cora o dalmatianca nebuna

liana30 - catelusa Hera

adusca - catelusa lup alsacian Negruta

anangel_lexi - pisica Matuca, cainele (lup ciobanesc canadian) Nero si pestisorii Cleopatra, Sticky, Cleo, Orange si Silver 2

mishulina - motanul Mishu

Sarita - motanelul Pissi

preda vicky - catelusele Cookie si Blackie

hanna - catelusele cihuahua Hanna si Coli

adrienne12 -pisica siameza Sammy

ariadne - catelusa golden retriever Angel

Darria - cockarita Tara

craciunitza - motanul Felix si pisica Otilia

LauraNicole - pisicile gemene Bebitza si Gipsy si Lady , o catelusa corky

Laura B - motanelul Totane

Yrys78 - catelul collie Fox

monagan - pisica birmaneza Viky

Anderra - motanul Mitsos

Adrianai - pisica Mimoza si motanul Cenush

Nicoll -catelusa Jacky

Himmelsduft - calutul Leo

Menna - cockerasul Ponny

teodora35 - catelusa caniche Jessy

SunSmile - Alex - westie terrier

daniela_b - Bella Mya

Svety - catelul Pufulete

mQQm - golden retriever - REX

Andreea Trend - Tara Poze
http://community.webshots.com/album/548794098ORVHnT

Hai sa continuam aici despre prietenii nostri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Asa deci incepura alt subiect cu amanunte haioase despre animalutzele noastre

Sun... sigur ca mergem in park, de abia astept, da parca vad ca tu stai linistita pe banca si eu alerg ca nebuna prin tot parcu' dupa nebuna de Tara
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, de 2 saptamani e foarte agitata, nu mai asculta deloc.
Sa nu mai zic ca noi avem o problema, desi are patutzu ei langa patu nostru, ea nici un chip sa doarma acolo...
Ne certam noi sa stea acolo, si cand adormim ce credeti ca face... fata mea da tarcoale la pat de vreo 3 ori sa se asigure ca au adormit stapanii... daca vede ca nu-i zicem nimic in secunda urmatoare e tzop in pat...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreuta si eu o sa alerg. Ii ia fix 5 min. sa se acomodeze dupa care o taie. Din fericire, inca, daca-l strig vine in mare viteza! Cu dormitul stam bine. Desi se suie singur in pat, vine sta un pic, ne pupa si coboara. Doarme langa mine,dar jos in patutul lui. Acum a inceput sa manance, nu asa mult, dar totusi. Avem 4,8 kg si 4 luni si o saptamana!
Multumim pt noul capitol, Anca!
Pupici

quote:
Originally posted by andreea_trend

Asa deci incepura alt subiect cu amanunte haioase despre animalutzele noastre

Sun... sigur ca mergem in park, de abia astept, da parca vad ca tu stai linistita pe banca si eu alerg ca nebuna prin tot parcu' dupa nebuna de Tara
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, de 2 saptamani e foarte agitata, nu mai asculta deloc.
Sa nu mai zic ca noi avem o problema, desi are patutzu ei langa patu nostru, ea nici un chip sa doarma acolo...
Ne certam noi sa stea acolo, si cand adormim ce credeti ca face... fata mea da tarcoale la pat de vreo 3 ori sa se asigure ca au adormit stapanii... daca vede ca nu-i zicem nimic in secunda urmatoare e tzop in pat...

Nunta noastra
Poze

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, m-am gandit sa postez aici la iubitorii de animale
Eu am un papagal care are 1 an si jumatate care se numeste Flip, nu stiu sa spun ce rasa este dar e din cei cu penajul verde si portocaliu- roz capusorul, putin mai mare decat perusii, din lipsa timpului as vrea sa il dau unor iubitori de animale, si bineantales impreuna cu el colivia accesoriile si papa bun, daca este cineva interesat din belgia sau imprejurimi sa-mi spunet, mai tarziu voi atasa si o poza
Numai bine!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Buna dimineata la toti stapanii si animalutele lor ! Sa aveti o primavara insorita.
Nu am mai postat de ceva vreme pentru ca am fost ocupata. La inceputul lunii mai este posibil sa avem primii puiuti ai Azarei.
Asa ca am inceput de pe acum pregatirile in acest sens - vitamine, cautat de lapte praf in caz de necesitate, comandat "apartament" pentru mamica si puiuti ca sa aiba parte de tot confortul, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetele,

de abia acuma reusesc si eu sa scriu ceva. a plecat sefu in concediu o saptamana si mai rasuflu si eu.
sanca - vezi ca s-a intamplat ceva la numele meu la listuta. poate reusesti sa modifici si sa faci cum e la semnatura. mersi!

matzele mele is ok, se obraznicesc ca de obicei...
va pup pe toate

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor
Danutza nastere uspoara Azarei si puiuti sanatosi!
Anca...pune-l pe Oreo la ingrasat, sa fie baiat frumos!
Laura bun venit pisicutului mic!
Noi facem bine, crestem, avem 5 kg si un pic, am reinceput sa fim haplea, suntem topiti dupa ardei capia...ma rog, minunea alba cu ochi negri(uneori albastri)
Va pupam pe toti!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ramonika,

o sa corectez, nu observasem.

Mi s-a spus de persoane diferite (3 in aceiasi zi) ca Oreo arata slabit. Eu nu am observat acest lucru (stiti cum e cand il vezi de zi cu zi). Ma gandesc ca toate fazele si talentele facute in ultimul timp e din cauza ca slabea. Asa ca l-am pus la ingrasare. E greu cu animalu asta, ca mananca ca spartul, si cand e satul mai cauta mancare.
Aseara m-am dus la Pet Shop si l-am bagat iara pe Solid Gold, mancare uscata pentru caini, care e facuta aici in San Diego. Asa ca o sa-i dau mancare uscata si supliment de fructe, legume si oase pana cand mai pune ceva carne pe el.
Si matzele mele au luat mancarea lui Oreo la dezgustat Sa nu carecumva sa-i dau lui Prime Rib si pe ele sa le sar.

Danna, multa bafta lui Azzara, si puiuti cat mai frumosi!

An-K, bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna !De Valentines m-am mai imbogatit cu un pisoi birmanez , numit Mitz pe care il ador .Gagalicea are acum aproape 2 luni dar cand l-am luat , de la unu de pe strada , era cat palma mea si banuiesc in jurul varstei de 3 saptamani .
Chestia e ca sunt nevoita sa dau una din pisicile mai mari pt ca al meu deja face spume prin casa ca suntem multi .Deci , daca sunt amatoare de matze , ale mele sunt deparazitate inside si outside , ca sa spun asa , sunt invatate la cutia cu nisip , mananca absolut orice le dau .Una e neagra cu putin alb iar cealalta e tigrata cu pieptul si labutele albe , ambele fiind in varsta de 11 luni .Voiam sa le castrez mai oncolo dar stiu ca asta se face dupa ce implinesc un an .Le iubesc mult si dorm cu mine in pat toate trei dar......
Daca e cineva interesat , imi poate scrie la nickysweet4u@hotmail.com (sau yahoo.com , acelasi id la ambele ) sau telefona la 0742868939.

Poze cu jivinele mele :http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/dddddd.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/aaaaaaa.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/mmmm.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/th000_0663.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/aaa.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/bbbb.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/bbb.jpg

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Sun Smile si Sanca multumim frumos pentru urari. Speram ca puiutii sa fie cel putin la fel de frumosi ca parintii lor si nu in ultimul rand sanatosi. Ne cam bate gandul sa oprim o fetita din cuib, dar imi e tare frica ca in momentul in care voi avea mogaldetele blanoase in casa imi va fi greu sa ma despart de ei.
Oricum, unul dintre el, un baietel este deja promis si va ajunge in Statele Unite. Sunt mandra ca va fi primul mioritic ce va fi inregistrat oficial in AKC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Laura Nicole - nu te supara, dar nu mi se pare drept sa dai una dintre pisicile mai vechi sa iei una noua. eu nu mi-as putea trada asa copiii.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput