M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Flory ,eu as veni dar trebuie sa-mi conving sotul ,ca aveam programata plecarea la tara .
Dar sa zicem ca asta rezolv ,cine se mai incumeta?

Ps:bine ca ai dat un semn de viata ,ca ma pregateam sa te trag de maneca sa ne spui ce mai faci.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Nu am mai dat nici un semn ca am fost cam rau. Am crezut ca nasc vineri seara. Am avut niste contractii ingrozitoare, nu puteam sa stau in nici o pozitie. Bine ca a trecut.

Hai va astept cu pareri. Sau poate vreti un munte saptamanile urmatoare.....

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Ma bucur ca au trecut contractiile .Sa fiti sanatosi .

Ce sa zic ,un munte mi-ar place si mai si !Sa vedem daca sunt doritori

Ps:am ajuns la concluzia ca m-am prostit ,tre sa editez mereu sa-mi corectez greselile

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Daca vreti munte trebuie sa ne organizam inainte de pasti cat mai pot sa ma misc....si fara weekendul 14-16 aprilie.

Pupici,

Flory 26+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor, noi de cateva zile nu am putut intra pe forum, asa ca uram sarbatoritilor din ultimile zile sanatate si o viata frumoasa.
Noi ne-am innoit. Am fost la babyexpo de unde am luat un leagan.
Suntem superfericiti in el si radem toata ziua.
Avem si noi un dintisor insa suntem pe drumul cel bun. Am inceput sa mergem sustinuti de mami.
Saptamina asta mergem la control la dr asa ca nu stiu cate Kg are insa eu, punindu-l pe flacau in portbebe constat ca se ingrasa pe zi ce trece. Dupa o perioada mai lunga sunt rupta de spate, mai ales ca in ultima vreme a inceput sa dea si din picioare asa ca .....va inchipuiti.

la toate mamicile actuale si viitoare.

O primavara frumoasa va doresc si sper sa ne vedem in curind

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie nu-mi trebuie nimic, decat sa mi se faca fata bine. Si pe urma o pun sub clopot de sticla sa nu mai sufle nimeni spre ea.
De sambata de cand am fost la babyexpo e bolnava, are febra aproape incontinuu, a dormit din ce in ce mai rau (azinoapte deloc). Ieri a vazut-o dr de familie si a zis ca e de la dinti(desi ii are pe toti). Azi am fost la dr mea de la spital care a zis ca nici vorba (nici eu nu credeam). Are herpangina, o infectie produsa de un virus din familia herpesului, tine gura numai deschisa, ii curg bale ca naiba si sunt tare curioasa daca mai poate manca. Am de facut tratament 7 zile cu pastile, plus nurofen/panadol, pe care nus tiu cum i le voi da. Sunt tare suparata si ingrijorata, stiu ca am greseli dar nu mai citesc, n-am chef de nimic....

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Cristina ,imi pare rau ca aud asa ceva.

Ulceratiile din gurita ar trebui sa treaca in 2,3 zile,nepotica mea a avut herpangina,dar maicasa a crezut ca e afta si nu s-a dus la dr,si la ea a durat vreo 6 dar din lipsa de tratament.
Sint sigura ca ti-e greu mai ales cu alimentatia.In orice caz nepotelei mele nu i-a dat pastile ci suspensii dar nu stiu ce .

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Imi pare rau ca Ale e bolnava, ii doresc sa se faca bine, sa manance si sa doarma bine cat mai repede. Nu stiu ce boala e asta dar nu-i de mirare ca a luat-o in aglomeratia aia.

Multa sanatate si printesa si pe mama ei.

daphnyie

Mergi la inceput

Cris, hai ca o sa fie bine. O asteptam sa se faca bine...:))

Trebuie sa treaca. Alexandra este o luptatoare.

Pupici,

Flory 26+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sper ca o luam spre bine, a dormit toata noaptea, i-am dat dimineata medicamentul si laptele si a dormit iar pana acum 5 minute. Parca nu mai are ochii asa injectati.
Oricum m-am gandit ca nu as vrea sa va expun la virusache pe nici unul asa ca zic pas daca faceti intalnire saptamana asta. Dr. mi-a zis ca putem face si noi (eu sau Tony) asa ca....mai bine nu ne vedem.

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput